Намаляване и повдигане на естествен бюст

• 28 277
  • 178
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
SpukanaVaza, сложен въпрос, защото изхвърлих почти всички сутиени отпреди. Намерих някои - Е/F, сегашните са C/D, както и М, защото предпочитам спортните. Не изглежда голяма промяната в чашките, истинската разлика дойде от самото повдигане. На мен ми се искаше, ако може, B чашка да докара, но нямало да изглежда добре на структурата ми + висок риск за зърната, което ми беше големият страх.

# 151
Здравейте, включвам се и аз по темата, тъй като обмислям да се оперирам (смаляване и повдигане) и все още проучвам кои са добрите хирурзи. Много бих била благодарна, ако момичетата, които вече са се оперирали, ми изпратят техните резултати (споменавам го само защото видях, че те сами са предложили да изпратят снимки) и съответно дали след изминаване на няколко години са успели да задържат добри резултати. Благодаря предварително! Simple Smile

# 152
Здравейте момичета
На мен ми предстои операция по намаляване и повдига на бюста, но аз искам и импланти. При мен се налага разделяне на операцията на два етапа. Има ли някоя мацка, която е минала по този път и да сподели, ако може. Колко време след първата операция се насрочва втората? На мен доктора ми каза 6 месеца, но до колкото разбрах може и по-рано.

# 153
Здравейте дами
Аз съм имала вече една операция преди 11 години: повдигане и намаляване на бюста и по принцип бях доволна.
Сега съм бременна с първото си дете (след няколко дни ще се роди) и забелязвам че пак почват да висят (качих и над 20 килограма)
Та въпроса ми е:

Какви са цените в България и кой хирург бихте препоръчали? В София ? Първата ми операция беше в Чехия.
Колко време трябва да е минало след кърменето ?

Благодаря предварително 😊😊

# 154
Аз ,се отказах от операция , но мога да дам инфо.За цени от миналата година 5000 евро приблизително.За кърменето трябва да се възстановят жлезите до нормалното си състояние.Ако планирате е деца е най-добре да я направите след това.

# 155
Здравейте, ще споделя моя опит с повдигането на бюста. На 17.03 се оперирах при др. Тонев в Пловдив. Само повдигане без намаляване и без импланти. Смятам, че това е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си и самочувствието си. Определено имах нужда от повдигане и много се радвам, че се реших на тази крачка. Сега съм 13 дни след и не мога да им се нагледам. Най-голямата ми изненада беше, че освен обезболяването в болницата, после нямах нужда от такова. Кутията с аулин остана неотваряна. Възстановяването ми беше основно от пълната упойка. Сега чакам да почна мазане на белезите, които изглеждат много по-добре отколкото си ги представях. Споделям мнение, тъй като аз много се колебах и страхувах преди да се реша.   Радвам се открих едно приложение за пластична хигургия RealSelf, където има стотици ревюта на жени след мастопексия. Така разбрах колко много си заслужава тази операция и в крайна сметка моя опит го потвърди. Късмет дами.

# 156
Здравейте! Бих искала да се допитам за актуални мнения за хирурзите в страната.. Доста съм се замислила дали да не си направя операция за намаляване, нисичка съм, малко под 30г. 😆 не съм раждала, но нямам намерение да чакам да мине това. 75D..понякога и F слагам. Тежи си, около 60кг. в процес на отслабване ( не че съм била много пълна, макс в живота съм достигала около 70кг преди години) и усещам как ми натежават все повече и повече. Кръста и гърба няма да коментирам.. съвети при кого? Четох за Молов, но все пак да го съгласувам и с вас. Simple Smile Турция гледам също, че е често избирана дестинация.

# 157
Аз съм с 2 операции при Молов. Първата беше повдигане и намаляване - аз лично съм много доволна от резултата и от отношението. Ходила съм и на консултации при други хирурзи. Хубаво е да направиш консултации с различни лекари, да проучиш и да усетиш твоя доктор.

# 158
А цените как варират? Че малко се обърквам в сайта.. За Турция също ако някой има впечатления моля да сподели. Simple Smile

# 159
На мен повдигане и намаляване ми излезна 7500 без изследванията.

# 160
  • Somewhere over the Rainbow
Здравейте, ще споделя моя опит с повдигането на бюста. На 17.03 се оперирах при др. Тонев в Пловдив. Само повдигане без намаляване и без импланти. Смятам, че това е най-хубавото нещо, което съм правила за себе си и самочувствието си. Определено имах нужда от повдигане и много се радвам, че се реших на тази крачка. Сега съм 13 дни след и не мога да им се нагледам. Най-голямата ми изненада беше, че освен обезболяването в болницата, после нямах нужда от такова. Кутията с аулин остана неотваряна. Възстановяването ми беше основно от пълната упойка. Сега чакам да почна мазане на белезите, които изглеждат много по-добре отколкото си ги представях. Споделям мнение, тъй като аз много се колебах и страхувах преди да се реша.   Радвам се открих едно приложение за пластична хигургия RealSelf, където има стотици ревюта на жени след мастопексия. Така разбрах колко много си заслужава тази операция и в крайна сметка моя опит го потвърди. Късмет дами.

Manzana89, можеш ли да постнеш снимки (или да ми пратиш в съобщение)?

# 161

Manzana89, можеш ли да постнеш снимки (или да ми пратиш в съобщение)?

И аз бих помолила за снимки, защото колкото повече чета и събирам мнения, толкова повече осъзнавам, че преобладаващото е: повдигане без имплант - реално не носи очаквани резултати. А и много ме притеснява фактът, че след 2-3 или макс 4-5 години може съвсем да се е загубил ефектът.

# 162
Здравейте, и аз вече се реших да направя операцията в рамките на една година, тъй като първо ще с допитам да сваля малко килограми. И искам да започна с консултации. Един от вариантите е доц. Романски, но не откривам никакви контакти. Знае ли някой къде практикува и как мога да се запиша за консултация?

# 163
Здравейте, мили дами!
Имам доста голям естествен и увиснал бюст.
На 24 години съм, не съм раждала ( сега ще се започне едно обяснение от сорта на “Ама изчакай да родиш първо, ама недей бърза, ама пък то после пак ще стане същото” . Ами не , не мога да изчакам. Занимавам се с народни танци от дете, бях по-пълна и с отслабването си(близо 10кг) гърдите ми виснаха адски много. В момента нося 75G, което като размер е изключителна рядкост и ако го има , то или ми излизат отвън пак, или е възможно най-бабешкия цвят и модел. Това е най-малкия ми проблем, разбира се. Нищо не ми става понеже нагоре съм много слабичка и тънка талия ( както казах 75 подгръдна) и тежа 62кг. Преди цикъл да не говорим какво се случва- не мога да ги докосна от болки и тежестта ме убива. Коментари от сорта по-горе ще помоля да няма, не знаете на човек какво му е. Ако искате може да вържете една торба с ябълки 2кг да видите как се носи всеки ден, особено при физически активни дами като мен😂 Години наред съм търпяла, най-хубавите си години търпях да нося ужасни широки дрехи поради факта, че се срамувам адски много. Имам рани от претриването на презрамките на сутиените от стягането и от банелите. Последните две години си взимам с мека чашка, което някъде ми помогна с мъките. Вече и триумф ( единственото ми спасение) няма решение на моят проблем. Та така де, наканих се въпреки всичко да се оперирам, все пак един живот живеем и ако не се чувстваме добре в кожата си, то има ли смисъл изобщо. Без дори да се интересувам от лекарите в България, директно се насочих към Турция. Операцията ми ще е на 19 август тази година в болница Авицена-Истанбул. Казаха ми, че нямам нужда от импланти. Това, което ме притеснява е, че при намаляне и повдигане в началото гърдите ще изглеждат доста добре, но дали след години няма да виснат отново и да възвърнат предишния си вид? Изчетох всички страници на темата и някои дами са написали, че са направили тази процедура+ импланти за по-добър и дълготраен резултат. Какво мислите ще е най-добре да направя? Ще ви държа в течение и веднага щом мине операцията ще се включа със снимки и мнение за всичко.

# 164
Ами при мен си увиснаха след 2-3 години,но все пак не е както пред,а и не съм първа младост..И да си призная не носих никакъв сутиен в къщи.Това не значи,че при всички е така.Казват да се изчака след раждане евентуално заради кърменето защото се реже не само кожа а и жлези .И ако е както при мен с разрез тип котва и намаляване на ареолите …голямо рязане и шиене е било.Не ме разбирайте погрешно,щом сте решили действайте,само много добре проучете преди това .Исрено Ви желая успех🌹

Общи условия

Активация на акаунт