На море в Гърция 2020 - I

• 58 061
  • 766
  •   1
Отговори
# 390
Значи от БГ в момента може да влезнеш в ГР , но Гърците не пускат към БГ никого, само Тировете.
Инфо от вчера.

# 391
И аз отчетох чадъросания плаж като спокоен и ненатоварен миналия юли, противно на всичките ми очаквания и нагласи. До него бяхме отседнали. В посока север имаше сякаш повече струпване, както и югозападно, около Алики, където имаше повечко народ за моя вкус.
Нямам май какво друго да добавя за Парос. Споделям напълно предходните мнения.

# 392
  • София
https://www.tournews.info/vaucheri-garcia/?fbclid=IwAR2qGN968NIo … Vv2EYDWSJOB-buMAo
А тук закона , но на  гръцки https://www.tournews.info/wp-content/uploads/2020/04/FEK-voucher … 2020-14-april.pdf
Аз в се още се опитвам да се ориентирам как да процедирам с канселирането на моята резервация, при условие че контакта ми е бил директно с мястото за настаняване

# 393
Много, много ви благодаря за мненията. Ще се радвам да прочета още коментари на пътували до Парос и Цикладите. Определено ми помогнахте и си изчистих много от въпросите. Сега остава четене и детайлно проучване. И разбира се, да видим кога ще можем да пътуваме. Искаше ми се да е този септември, но да видим. Ако не - време има, само да сме здрави Simple Smile
Бъдете здрави и вие!

# 394
[quote
Аз в се още се опитвам да се ориентирам как да процедирам с канселирането на моята резервация, при условие че контакта ми е бил директно с мястото за настаняване
[/quote]

А защо не опитате да канселирате резервацията отново директно с мястото за настаняване и ако ви откажат да върнат капарото, тогава да го мислите?

# 395
  • Sofia
Иска ми се и на мен да отидем до Гърция тази година, но не можем да резервираме нищо в момента - според мен тази година преди септемви нищо позитивно не ни чака..дори и тогава да се поуспокоят нещата след това идват есенно/зимни месеци и отново от каквото и да боледуват хората все ще се представя като ковид Sad

# 396
Споделям го не заради лошите новини, а защото има по-надолу в него изказване, което ми се струва доста рационално и вероятно. Шефът на гръцката Асоциация на хотелиерите казва, че в най-оптимистичен вариант (за песимистичните най-добре да не мислим) сезонът ще може да започне от 1 юли.

https://greece.greekreporter.com/2020/04/13/up-to-65-percent-of- … YDDLRxlm2aSvAmIRo

# 397
  • София
Откраднах си този призив от ФБ 😆
Скрит текст:

# 398

Χρόνια πολλά και καλή Ανάσταση!

# 399
  • Stuck in a moment
Здравейте, влизам в темата, понеже ми е свито на душата. Имаме резервация за Скиатос за това лято, с такова желание я правихме... За юли месец. Ще следя за новини при вас.

# 400
дали ще има сезон тази година в Гърция ???

# 401
# 402
За тях сигурно ще има. Но за нас не е никак сигурно.

# 403
  • Sofia
За нас остава и нашенското, други страни и това си нямат. Здраве да е, без море няма да останем.

# 404
  • София
Според наши гръцки приятели, по всяка вероятност, ще отворят хотелите и туризма през юни. Ако в България няма много болни, сигурно ще може да се пътува. Забраната за влизане в Гърция е до 15.5 поне засега и после може би ще има ограничения само за определени страни ..и ако трябва да сме честни, там има толкова много  плажове, че спокойно човек може да спазва дистанция.. Нещо което незнам как ще се случи по Българското черноморие.

Общи условия

Активация на акаунт