Здравейте! Разглеждах и видях, че има доста изписано по темата, но повечето публикации бяха доста старички, така че си позволих да отворя нова, по-актуална. 🙂
В 23та г.с. съм и вчера за втори път бях приета за обезболяване в Щерев, където следя бременността си заради адски силна болка от десния бъбрек надолу до слабините. Първият път лежах там 3 дни с диагноза остър цистит, отново на обезболяващи, тогава пих и антибиотик, защото имаше бакертия в урината. И в 2та случая проблемът, слава Богу, не беше с бебето, но след вчера вече ми стана ясно, че имам предразположеност към подобни проблеми и искам да намеря специалист по темата, който да проследява бременността ми в този аспект. До момента, когато ми се наложи обикалям с болки от АГ до случаен уролог на смяна и едните ме препращат към другите с обяснението, че това не им е работа.
Моля, мамчетата с подобни проблеми, да дадат инфо - кой ги консултира, пият ли нещо профилактично, правят ли си някакви изследвания, за да следят конкретни показатели, така че по възможност да не се стига до следваща криза. Много благодаря предварително на тези, които ще се включат! ❤