Кой какво сервира снощи...кой какво ще готви днес???

• 46 127
  • 603
  •   1
Отговори
# 300
Снощи направих нещо като лятна гозба, седях и гледах 4-те патладжана на плота и накрая реших да ги опека (за да не са мазни) и после в тавичка да ги залея с чеснов доматен сос...Да ви кажа получи се страхотно и всички в къщи ядоха, а по принцип се мръщят на патладжаните...та това беше снощи .....днес наново ще му мисля Peaceкакво да приготвя...

# 301
  • Sofia
Снощи тутманик и домати, десерт- локумена баница.

Днес трябва да направя някак едни пил. филенца, но още не съм решила как точно и същата баница за десерт, а и пъпеш.

# 302
снощи-шопска салата, пържени картофи и пържен патладжан
днес за вечеря-пълнени чушки с ориз и кайма с млечен сос, таратор и агнешка главичка в гърне, за десерт-грозде

# 303
Снощи - пилето с лимон  на NaNa (стана страхотно, благодаря за рецептата   bouquet), ориз със зеленчуци и за десерт диня.
Днес съм сама, така че ще правя яйца по панагюрски Mr. Green

Последна редакция: вт, 22 авг 2006, 16:16 от vickey

# 304
Вчера - пиле с ориз, а за днес съм намислила чушки бюрек Peace

# 305
  • Mediterraneo
От петък не съм готвила, караме я само на пъпеши, дини и праскови. От време на време хапваме и по някой сандвич с кайма или колбас и кашкавал.
Ще се включа пак като ни се прияде готвено, че в тези жеги-  Sick

# 306
  • Вече в моята си приказка...
Шницели и някаква салатка.
За утре - спагети, ще видя с какво...

# 307
мисля да приготвя макарони със соева кайма и доматен сос с босилек

# 308
  • Стара Загора
Снощи правих пица, с каквото имаше за дообиране в хладилника. Днес аз и детето сме на пиле с ориз, а мъжО, понеже не обича - боб.

# 309
  • Тайна, майна
Снощи: шопска салатка (тя е почти редовно на масата), пиле с прясно зеле и мариновани патладжани.
Тази вечер: шарена салатка, пак от маринованите патладжани, пекана наденичка с гарнитура бирени картофки. за десерт млечна баница.

# 310
днес - за вечеря тартар с домати и краставици (абе шопска салата, ама оформена като топка), грозданка преварена и кюфтета на барбекюто   

тези вкусни Сладки с конфитюр

а за утре - пълнени чушки с яйце и сирене

# 311
Вчера готвих в голям гювеч-телешко с картофи,патладжани,домати и чушки.Всичко се слага в суров вид и се пече  chef

# 312
Снощи -печено пиле от Била,шопска салата и диня
Днес-миш-маш

# 313
Снощи св.пържоли с картофи на фурна и салата домати със сирене.
За днес бях решила пил.супа, ама май никой не иска да я яде. Може би сандвичи.

# 314
Снощи направих 2 вида пица, с риба тон и с шунка и луканка, леле ама много вкусни станаха,хем с рибата по - дебела,но се изпече хубаво
мммммммммммммммммммм  chef

Общи условия

Активация на акаунт