Кой какво сервира снощи...кой какво ще готви днес???

• 46 135
  • 603
  •   1
Отговори
# 480
  • BABYLAND
Снощи - постни чушки, салата домати, краставица, лук, авокадо. Днес - пицария ВИКТОРИЯ отново ще е на нашите услуги.  Blush

# 481
Тази вечер ще правим печено с ябълки и мед по една нова рецепта, да видим какво ще излезе

# 482
Днес бяхме цял ден по улиците и ядохме дюнери.

# 483
 Днес ще сме на ресторант  newsm53 Ще правим кръщене на малката и си спестявам готвенето по този начин.

# 484
Снощи приготвихме cook cook заедно с мъж ми пресен лефер на тиган от тия оребрените .Стана newsm10 страшна вкусотия , но понеже беше големичък и не успях да се справим с него  че остана и за днес и картофена салатка.А за тази вечер нещо на барбекюто ще да е, ама какво още не съм измислила.

# 485
  • София
Снощи метнах в тавата пилешки дробчета и няколко глави лук, и като ги поляхме с биричка, си стана направо страшна вечеря.

# 486
Днес лозови сърми с кайма и гъби.Салатка доматки и за десерт макарони на фурна!

# 487
  • Sofia
За обяд ще се прави миш-маш, за вечеря - баница с готови кори...Салатката е задължителна- шопска със сиренце...

# 488
 HugИ ние сме на миш -маш ,салатка,a за десерт чейзкейк !!!

# 489
  • Mediterraneo
снощи- баница и диня
днес- един кекс с ябълки имам готов, ама за другото хич не съм мислила още  Confused

# 490
Разни пържолки хапнахме с домат и сирене.

# 491
Снощи дояждахме огретена, а за тази вечер ще направя пилешки хапки със соев сос и гарнитура задушени зеленчуци.

# 492
  • Sofia
Снощи калифорнийска пица (по Звездев)...страхотна е .... мойте искат все това да ядат Laughing .. с тараторче, десерт пирог с круши и шоколад в чаши.

За тази вечер  дом. хляб, гъбена супа, фритата с гъби и от снощния десерт.

# 493
  • София
За вечеря пиле фрикасе с десерт - ябълков пай. За утре пъстърва, което ми напомня да се разтърся за някоя рецептичка тук във форума.

# 494
днес:
супа зелен боб
яхния картофи и свинско

снощи дояждахме постни чушки, пълнени с ориз, царевица, морков и целина

Общи условия

Активация на акаунт