На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 94 833
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
  • Бургас
Сега с тоз корона вирус, както твърдят, че ще мерят температурата на всеки влизащ в страната, не знам как ще е по границите...

# 256
  • София
Влизам с питане, някой да е ходил до Чорлу, най вече до Тач за чаршафи и отзиви имате ли.

# 257
  • Ст.Загора
Сега с тоз корона вирус, както твърдят, че ще мерят температурата на всеки влизащ в страната, не знам как ще е по границите...
Точно , имахме планове да пътуваме през почивните дни , но се отказахме .

# 258
  • Пловдив
В неделя Турция затвори границата си с Иран,вчера постави под карантина самолет пристигнал от Техеран,в който се установи,че има 17 заразени с корона вирус,иранският заместник-министър на здравеопазването е заразен...Не мисля,че в Турция няма проблем,също и в БГ,за себе си лично съм решила да не пътувам за сега,няма нищо,което купувам от Турция и да не мога да го купя и от бг магазин,не си заслужава риска...

# 259
Здравейте, момичета.
Коментирано е много пъти, но аз не съм запаметила, защото съм си мислела, че няма да ми потрябва инфото: Освен Деримод, има ли друг магазин в Одрин, където правят отстъпки , ако занесеш старо кожено яке?
Споменмала съм това пред една близка преди време и тя ми звъня три пъти за подробности тези дни и аз все забравям да ви питам. Ще пътува другата седмица и иска да заменя/ купува кожено яке.
Благодаря предварително.

# 260
  • Русе
Тази замяна в Деримод не беше ли временна промоция само? Помня, че беше с период. Бях разглеждала сайта тогава.

# 261
  • Пловдив
Някой от вас, дали е ходил на турска баня в Одрин?

# 262
Здравейте, къде в Одрин мога да намеря батерии за кухня,контакти и други аксосари за кухня????

# 263
Абе ,хора, аз ли нещо не съм добре, или правилно съм видяла. Преди два дни гледах как върви турската лира, беше 38 стотинки. Днес отварям и гледам 29 стотинки. Възможно ли е такъв рязък скок.

# 264
  • у нас
Не е била 38 ст отдавна. Беше 0,308. Нулата сигурно не си видяла. И къде е 29 ст курса? На БНБ ли? На Тавекс не е падала под 30 ст.

# 265
Ами аз само валутния калкулатор гледам. Досега не ме е подвеждал. понеже преди два дни една жена в групата за лекарства във Фейса каза, че е 38 стотинки и аз се изумих, затова погледнах. сигурна съм, че беше 38.....

# 266
  • ВАРНА
30-31 ст.  е от година и половина  и срине ли се лирата с10% веднага вдигат цените всички.   
Та общо взето никаква полза за българските купувачи.

# 267
  • Пловдив
29ст. е по курса на БНБ,толкова ни излиза и на нас,защото сме с карти на Уникредит Булбанк,която има кореспондентска банка в Турция(Yapı kredi bankası),когато теглим пари от техните банкомати в Турция нямаме такса и ни излиза по курса на БНБ.Не купувам турски лири в БГ.

# 268
  • Русе
Към снощи, тъй като предполагам, че още не е обновен, безкасовия курс продава на ОББ е 0,304 лв за 1 лира. И никога не е бил 0,38 лв. Все около 0,31 лв се движи от около 10 дена.

# 269
  • Пловдив
Не само последните дни, а и последните 2-3-4 години се върти между 0.29 - 0.33 курс купува

Общи условия

Активация на акаунт