На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 94 828
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
Момичета, знаете ли дали тези тенджери и тигани стават за индукционни котлони, че ми предстои смяна?

Малко преди да си сменя керамичните котлони с индукционни си бях купила тенджера и 2 тигана от гранит,ииии...ударих на камък.Оказа се,че дъното им е алуминиево,това не се виждаше,защото бяха боядисани както отвътре,така и отдолу.А иначе и най-простите тенджери стават стига да са метални.Най-добре да се купят на място,взимаш един магнит в джоба ,и  ако се залепи на дъното на въпросната тенджера,значи става.Другият начин е да се гледа за знака за индукция,а аз на тази снимка не го виждам.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 07:26 от kave

# 241
  • Варна
Няма го знака, да.
На тази серия специално се вижда, че са алуминиеви. Дъното от долната страна не е покрито. Аз ги ползвам на газ и за сега са перфектни.

# 242
  • Стара Загора
Здравейте! Някой да има информация къде в Одрин или околностите продават градински фонтани, статуетки и други подобни? Може и в някой от градовете по пътя от БГ за Одрин.
Здравейте, точно в началото на град Одрин ( на влизане от Капитан Андреево) в ляво има статуетки за градина.
Не сме спирали , но в движение го видях ( керамични джуджета и такива подобни), инфото ми е от събота - 22.02.2020.

# 243
  • Бургас
Благодаря!  Simple Smile

# 244
  • Ст.Загора
Някой да е купувал апарат за кръвно налягане ?  Чудя се там ли да търся , оттук ли да взема Flushed

# 245
  • Ст.Загора
Здравейте! Някой да има информация къде в Одрин или околностите продават градински фонтани, статуетки и други подобни? Може и в някой от градовете по пътя от БГ за Одрин.
Здравейте, точно в началото на град Одрин ( на влизане от Капитан Андреево) в ляво има статуетки за градина.
Не сме спирали , но в движение го видях ( керамични джуджета и такива подобни), инфото ми е от събота - 22.02.2020.
Ние сме купували от там , трябва да  ги  лакирате в къщи . Има и на  съботния пазар зад Маргито .

# 246
Някой да е купувал апарат за кръвно налягане ?  Чудя се там ли да търся , оттук ли да взема Flushed
Омрон сме си  купили, доволна съм! Към 200 тл от Истанбул

# 247
  • Ст.Загора
Омрон сме си  купили, доволна съм! Към 200 тл от Истанбул
Благодаря , и аз на тази марка съм се спряла.

# 248
  • Хасково
Здравейте,

Собственикът на автомобилът няма да пътува с нас. Достатъчно ли е пълномощното да бъде на български и английски език или е нужно да бъде преведено и на турски?

Благодаря

# 249
  • here and now
На английски е достатъчно.

# 250

И са на безценица, няколко пъти купувам.

# 251
  • Бургас
А дали има и градински фонтани, че тук цените са.....
А аз фонтан търся.....

# 252
А дали има и градински фонтани, че тук цените са.....
А аз фонтан търся.....
Предимно има градински фигури, но мисля че ги правят там и може да обясните какво търсите.Такива неща може да има и в строителните складове.
На турски се казва dekoratif şadırvan ( декоратив шадърван)

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 09:36 от zlatunka80

# 253
  • Бургас
Благодаря! Сега ще потърся, като знам вече и името Simple Smile

# 254
  • Габрово
Сега по 3 март предполагам ще има отново много желаещи за разходки в Одрин. Кога според Вас е най-добре да е на границата човек? Досега съм ходила само веднъж да уточня.

Общи условия

Активация на акаунт