На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 94 828
  • 752
  •   1
Отговори
# 225
  • Стара Загора
Ивченце, и аз правя омлета с кокосово масло от доста време, бърканите яйца също.....
Колко струва този тиган?

Имаше 50 % и купихме 2 на цената на 1 - 110 лири по спомен. Можеше да се избира и от други артикули.
И ние за края на тази седмица запазихме 2 нощ в Унисите, много се вълнувам, дано децата да са здрави...
Този тиган изглежда много добре, предполагам ще стане и за палачинки и ако все още са намалени ще се възползвам , благодаря че сподели
Сега се връщам да си запиша другите полезни неща които споделяте
Детски кътове да споделите ?
Детски кътове съм виждала в мол Ераста.

# 226
  • Varna
И аз съм доволна от този тип тигани като на Ивченцето.
Преди повече от две години си купих от Караджа,  от същата серия мъничко тиганче
колкото за едно яйце Simple Smile или дори две.
Красива серия са, че и много добра работа вършат.

# 227
Има един сайт - Trendyol. Има много хубави мебели и са доста по-евтини, отколкото в сайтовете на мебелнитв фирми. Дали има вариант да се направи поръчка до адрес на някой склад в Одрин, примерно, и ние да отидем на място да си вземем нещата?
По един мъж съм си поръчвала дрехи от там, но за мебелите е по-сложно.

# 228
  • Стара Загора
Сега започвам да съжалявам, че не си взех голяма и средна тенджера. Моите са за подмяна, но надявам се пак да хвана намаление и да ми станат 3 съдчета от серията. 😁

# 229
Сега започвам да съжалявам, че не си взех голяма и средна тенджера. Моите са за подмяна, но надявам се пак да хвана намаление и да ми станат 3 съдчета от серията. 😁

iv4enceto_91,Как се казва  моделът на съдовете? Благодаря!

# 230
Момичета, знаете ли дали тези тенджери и тигани стават за индукционни котлони, че ми предстои смяна?

# 231
  • Стара Загора
Ами аз съм с такива. От снимката се вижда мисля.Blush

Събрала съм си точки за Kitchen Aid от Била и още се колебая. Спряла съм се на грил тигана и тенджерата с капак, но се притеснявам как им е покритието. Някой да има отзиви? Не са от евтините и затова ги премислям от месец дали да инвестирам в тях.

# 232
  • Варна
Момичета, знаете ли дали тези тенджери и тигани стават за индукционни котлони, че ми предстои смяна?

# 233
  • Стара Загора
Karaca Brown Wood Stone Bio Granit се води серията. Само се чудя защо от 2 месеца ми излизат цените в Евро в сайта и не ми позволява да ги видя в турски лири? Дали лови че се влиза от друга държава и избира само?

https://www.karaca.com/cz/granite-series

# 234
Karaca Brown Wood Stone Bio Granit се води серията. Само се чудя защо от 2 месеца ми излизат цените в Евро в сайта и не ми позволява да ги видя в турски лири? Дали лови че се влиза от друга държава и избира само?

https://www.karaca.com/cz/granite-series

Защото не си влязла в турския сайт, Ивче, ами чешка версия май. На мен си ми излизат в лири цените.

# 235
Има ги и в тр сайт trendyol, от който аз също поръчвам дрехи,  обувки, парфюми през един мъж Simple Smile

# 236
Проверете дали наистина стават за индукция, защото аз наскоро смених котлоните и се оказа, че тиган на Кaraca, който миналата година купих  и много харесвах, не работи на индукция. Проверих в сайта им и се оказа, че техните уреди не работят на индукция. Освен от скоро да имат промяна, но преди няколко месеца беше така. Старите котлони бяха обикновен керамичен плот - там проблям нямах.

# 237
Здравейте къде в Одрин има гранитни плотове за кухни и по добра ли е цената от България?
И мен ме интересува, а също и къде се намира магазин за мебели?

# 238
  • София

Ивче, тази серия е на промоция поне от средата на миналата година и още е валидна. Надявам се да не я отменят скоро, защото съм метнала око на грил тигана, а не ми се очертава скоро ходене.

Пробвала съм точно тази серия тигани ( купени миналия септември ) на индукционен котлот - НЕ стават!

# 239
  • Бургас
Здравейте! Някой да има информация къде в Одрин или околностите продават градински фонтани, статуетки и други подобни? Може и в някой от градовете по пътя от БГ за Одрин.

Общи условия

Активация на акаунт