На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 29

• 93 188
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Казаха го в новините. Няма карантина там. Тук обаче има. За два дни пазар няма как да стоя две седмици у дома после.
Ще чакаме.

# 706
  • ВАРНА
За съжаление от МВнР официално все още  нищо не пишат отваряне на границите с Турция за леки коли и туризъм.

Единствено от сайта на КПП Капитан Андреево  - 15-те пунктове за леки коли абсолютно безлюдни - 11 юни -   17.45 ч.....няма нито една кола - нито един човек!    

Само на сектора за тежкотоварни  6-7 ТИР-а.....иначе от сайта на Гранична полиция - интензивен трафик.....къде го видяха интезивното само те си знаят.

# 707
Варненец, днес, ако е разрешено вие нали  не мислите, че на мигът ще видите леки коли на КПП К. А. Simple Smile

Последна редакция: чт, 11 юни 2020, 19:36 от Кris_80

# 708
Варненецът стои на педали - ей сега тръгва към Едирнето. Той ми се струва най-притеснен от цялата ситуация със забраната за пътуване.

# 709
  • Варна
Еми аз доколкото разбрах тази сутрин - границата с Турция е отворена вече, единствено към момента за връщащите се от Турция ще се налага все още карантина.
Така че Варненецът, чието сърце го зове диво към Одрин, може вече да пуска съединителя и да потегля. А пък ние тук ще очакваме трескаво неговия разказ, че после може и ние живот и здраве да потегляме натам;))).

# 710
  • Ст.Загора
Аз също съм на педали Grinning , отмени ли се карантината тук веднага тръгвам . Нямам паранои от вируса. И не мога да разбера как всички споделяхме тук преживяните емоции в Одрин , а в един момент темата се превърна в обект на подигравки Angry

# 711
Ако махнат карантината за връщащи се от Турция, България съвсем ще се изпразни. Видяхте ли днес колоните от коли на границата за Гърция! 😀

# 712
dandree,  точно това си помислих докато гледах новините. Следях дали ще кажат какво се реши днес на европейско ниво за външната граница на съюза, но никакво инфо никъде Sad , пълно затъмнение

# 713
# 714
Тюх, жалко, няма да можем да идем да попротестираме Grinning вероятно тези ограничения ще паднат след въпросния марш Simple Smile като гледам обаче новините за по гръцката граница, предполагам ще е същият юруш към Турция. Аз, уви, вече реалистично гледам към ноември-декември за една истанбулска разходка.

# 715
Аз, уви, вече реалистично гледам към ноември-декември за една истанбулска разходка.

Дано няма пак ескалация на вируса...аз затова се надявам тайничко, че септември ще се успокоят нещата и ще можем да отскочим за едно моренце там Hands Pray

# 716
  • ВАРНА
Май натам вървят нещата - в Турция най-рано от 1 август без карантина и ограничения за българи при връщане.

# 717
  • Варна
Хора, живи ли сте ? Кво става някой вече ходи ли към Турция по какъвто и да е повод? Аз нямам много какво да ви кажа, освен това, че днес звънях на метро плюс, които вече пътуват  до Турция. Всъщност звънях на офиса във Варна, които ме информираха, че пътуват наистина, всеки ден има по две заминавания  - сутрин и вечер, питах за цените и тук е парадоксът, че докъдето и да отиваш цената е все една - 61 лв. в една посока и това било защото вече се пътува по един на седалка. И тъй като питах за цена до Лозенград, жената се пошегува, че по-добре е да се ходи до Истанбул, щото няма по-ниски цени.

# 718
  • Varna
Тъкмо днеска си мислех, че съвсем утихна темичката ни.
Но то като няма пътувания натам, така ще е.

# 719
  • Пловдив
Четох някъде, че на 15-ти ще махнат карантината. А дано, ама ...

Общи условия

Активация на акаунт