Отговори
# 105
  • Варна
Аз с първата бременност умирах за прясно мялко. Даже си спомням как веднъж, като си взех от магазина, нямах търпение мпоне да изляза от него, за да си го отворя и да си пийна. Grinning Не съм имала някакви проблеми през първата бременност. Не съм и чувала честно казано, че трябва да се избягва прясното мляко.

# 106
Аз си ги следя сама витамините.
Може би ако не си ги пусках, АГ щеше да ми ги назначи и той, но аз не му давам шанс. 😄

# 107
Деси,
Аз отдавна съм болничен и си седя вкъщи и да ти кажа постоянно намирам какво да правя.Битовизмите край нямат😆😆Последния месец си запълних времето с правене на мартеници,продавам по малко в два магазина в София,но по-скоро ми доставя удоволствие,отколкото да ми носи доходи😆

engruseva,
Ако чакаш АГ-то да ти пусне витаминиии....😂Освен ,ако не е от онези,които разбират,де...

Сега се сетих на ЖК по каса дето ходя,казвам на доктора,че искам изследване за токсоплазмоза да ми пусне,защото имаме котка,той ми казва-"Изследвай първо котката"😂
Мисълта ми е,че ние трябва да си "гоним" нещата.

# 108
  • София
Пеперудена,
Дай от твоите мартеници да си купим Simple Smile
Точно гледам от два дни из ФБ за симпатичен производител някой, че се опитвам да следвам, доколкото мога, принципа на локалната споделена икономика Simple Smile

# 109
Привет и от мен. Тази вечер голям зор видях. Цяла вечер носът ми беше запушен и не можех да дишам. Не е хрема, ами от подутата лигавица вътре. Много ме болеше и таза и почти през цялата вечер се въртях като пумпал. Чак сутринта успях да поспя малко и изобщо днес ми е криво...
До сега не съм си позволявала да се оплаквам, но от бременността съм се разглезила. Grinning

Уигзи, стари стрии имам и аз. Имах един период, в който след инцидент, ме бяха наливали с глюкоза и рязко бях качила от 42 кг на 48-9. Тогава ми излязоха точно по ханша няколко стрии. Вече са избелели и не се забелязват. Но това значи, че си имам предразположеност. Сега с това наддаване, да се надяваме, че няма да получим или поне не много. Мажа си се с Палмърса и кокосовото масло на гърдите, че доста дръпнаха и те, на корема до пубисната кост, отзад дупето и горе до кръста, както и надолу бедрата до коленете. Мисля си, че ако качвам, там ще бъде.

Честито на мамата, минала ФМ, за двете принцеси Heart

Веси , от приятели в чужбина зная, че май навсякъде другаде е така. Оставят нещата на естествен подбор един вид. Доста разочароващо преживяване си имала. Ама пробиотик можеш и на своя глава да си вземеш. За магнезия не мога да те посъветвам, тъй като и аз не приемам.

Деси, удържай фронта! Няма да се разболяваш. Simple Smile За свободното време, моето го запълвам с четене на книги, гледане на сериали и предавания, слушане на музика, лекции в интернет, готвене от време на време и разходки, когато е хубаво времето. Но всичко омръзва в един момент.

От млечните, консумирам кефир, кисело мляко, сирене, кашкавал и извара много. Изобщо прясно мляко не съм пила от години. А и при ИР вдига кръвната захар и инсулина, заради висок гликемичен индекс.

Витамините и аз сама си ги пускам като контроли, но ги показвам на следящия АГ.

Момичета, много сложно с тия интервали при приемане на различни добавки и лекарства. За желязото от вас научих, че не трябва да се приема с млечни продукти и за да се усвои по-добре е хубаво да се хапва с цитрусов плод, богат на витамин Ц.

Аз имам един въпрос към момичетата, които си бият подкожни инжекции - фракси или друго. Къде ги биете? Моят корем толкова се наду, че не мога да хвана гънка изобщо. Дори към паласките... В ръцете и краката и дума не може да става, че като хвана гънка, хващам и мускул май Sad Бях започнала да ги бия като седнеш между сгъвката на бедрото и корема от външната страна. Не зная колко добре го обясних. Там не ми посинява, не кърви, не получавам буци и не изхвърля лекарство. Но се уплаших пък дали се усвоява достатъчно добре. Моят док държи да продължавам в корема. Ама как! Вчера я бих доста нагоре, над пъпа, като едва хванах гънка и при изкарване на инжекцията, част от лекарството буквално изхвърча. Изпадам в ужас къде да бия днес. Дето се казва, майната му на болката, ще я изтърпя, ама къде да бия, че да не изтича...

П. С.: Извинявам се, че стана толкова дълго...

# 110
Пеперудена,
Дай от твоите мартеници да си купим Simple Smile
Точно гледам от два дни из ФБ за симпатичен производител някой, че се опитвам да следвам, доколкото мога, принципа на локалната споделена икономика Simple Smile

get_real,
Ще ти изпратя снимки на лично,за да не става бит пазар тук😊 Благодаря за интереса,не очаквах!😊

# 111
  • София
Аз бия все още в корема (17+ г.с.), обаче една мед. сестра ме научи да вкарвам иглата под 45 градуса ъгъл. Получава се почти успоредно на кожата, под нея.
Иначе по план и аз смятам да ползвам тези странични гънки. Или някак си в крака, но пак така - почти успоредно на кожата

# 112
Пламъче, моят корем също понаедря, но още гледам да ги бия там. Просто заставам в малко по-седнала позиция, че да се получат по-хубави гънки. 😄
Изпитвам ужас от това да бия в ръцете и краката, защото ми изглежда мнооого болезнено. Може и да бъркам, но ме е страх. Докато мога ще бия на корема и към паласките, въпреки че там често ми се получават синини.
Засега съм на терапия през ден и криво ляво се оправям. Ако почна да бия обаче всеки, сигурно ще трябва да търся и друго място.

# 113
Аз също съм си вкъщи, и намирам какво да правя. Пък и сега баткото е в грипна ваканция, та с него се занимавам, a и беше болен. Чудя се какви занимания да му измислям.

WIGZI  аз си купих на Икаров олиото, че не знам на Палмърс дали ще ми е достатъчен. С Палмърс се мажа сутрин, а Икаров вечер като си легна, само корема.

# 114
Честито на всички минали ФМ ..ние сме във вторник..и дано всично да е наред..имам някакви странни бодежи от ляво..това нормално ли е?

# 115
  • Варна
Пламъче,Астреа, благодаря за вашите мнения. Ще купя дали на Икаров или на Био ойл, но трябва да взема мерки.
Пеперудена, би ли изпратила и на мен снимки, благодаря!🙂

# 116
  • Varna, Bulgaria
Пламъче на мен инжекциите ми ги бие ММ все още в корема. Имам си паласки, но започна доста да се опъва кожата и там. Аз съм с инжекции всеки ден и редуваме страните, но от ляво стана доста голяма бучка, та и болезнена, ако я притисна. Вторник съм при АГ. Чакам да ми излязат и последните изследвания на NK клетките (за тях са ми инжекциите). Надявам се вече да ми ги спрат, но да видим. Ако не, ще питам къде да ги бия - в краката или ръцете. Няма да имам друг избор.

# 117
Привет, привет. Аз влизам да се оплача. Отивам днес на преглед - разгеле чаках го от 1 месец и лекарката ме претупа яко. Бях ви споделила, че имам завишени левкоцити, които тя не ги отрази и отидох при друг лекар в същата клиника. Това й излиза в системата. И още с влизането ме пита за какво съм ходила при еди кой си с кви оплаквания. Самия преглед беше 3 мин. Показа ми бебето за половин секунда, сърчице не чух и едвам ме остави да си задам въпросите, които бяха 3, не 100. Вдигнах й мерника здраво. Не беше на кеф ли или се направи заради това, че съм ходила и при колегата. Чудя се дали да не си търся друг лекар. Кофтито е, че съм си купила пакет и поне трябва да е в тая клиника. Ей това не им харесвам на лекарите, много от тях са пълни темерути със самочувствие до небето..

# 118
Кайлин много тъпо... Но това беше рутинен преглед за ЖК нали?... Дори и да си със 100 въпроса, тяхната работа е да ти отговорят на всеки един от тях. Крайно недопустимо. Не знам дали можеш да си оттеглиш пакета и да отидеш при друг лекар по ЖК.

Повечето са така, ти при кой лекар се следиш и къде?

# 119
Минах ФМ може вече да ме поправите момичето си стана момче и това си е😂
Как ср бях настроила на момиче ама живо и здраво да е.Всичко е наред 500грама е 😁в момента се разхождам щото не даде на д-р Янкова дс види лицето и сега се надявам да се завърти че да може да си хода 😁😁😁

Общи условия

Активация на акаунт