Отговори
# 570
  • София
Току що звъннах за моята ЖК, в четвъртък, в София - ще се състои.
Най-накрая. Влязох в 5 месец, сега ще се записвам, голяма съм мотла. Но я отложиха предния път, а преди това не искаше АГ-то ми да се записвам, докато не мина първа ФМ.
Та така, сега в рамките на седмица и един ден ще мина ЖК и две втори ФМ.

Едит: две седмици, чак на 24 сум на ФМ. Отивам на йога, поне това съм запомнила точно, че е днес

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 12:09 от get_real

# 571
  • София
При мен от другата седмица почва екшън:
- на 18-ти при Паскалева
- на 19-ти ФМ при Стратиева
- на 20-ти при Маринов за фетална ехокардиография
- на 21-ви нефролог
- на 24-ти още една фетална и ЖК

# 572
Нямам. И аз това се чудех. Ако звъннеш, пише да знам дали изобщо да се разкарвам. Ти беше преди мен, нали?

# 573
Здравейте, мили момичета! Прекрасни новини от Пеперудена и Дрийм! Пламъче, със сигурност всяка от нас няма търпение за прегледите на бебчо, но пък месец време си е напълно в ред на нещата, при нормална бременност-по един ехографски преглед месечно. Другата седмица ще бъдеш приятно изненадана от прогреса на бебо, сигурна съм. Ще чакаме да споделиш. Аз съм утре на ЖК, благодаря на момичетата, които съобщиха, че в София се провеждат. Десислава, останаха ми очите в количката! Представих си една малка кукла вътре  със същата джувка (лента) на главата 😁. Обожавам свежите цветове и крещящите "момиче" неща. Радвам ви се на покупките, аз само гледам. Ще пазарувам като родя, живот и здраве, май ви казвах. Имам страхотно креватче от сина ми, на две нива, комбинирано, с люлка и шкафчета, които ми събираха доста дрешки и аксесоари. Ще си го ползвам, живи и здрави, но чакам момиче, а то е в синьо и бяло. Та към тези от вас, които сте по магазините често-наумила съм се с нещо от типа на фолио или някакви лепнки, да си го "пригодя" за момиче. Срещали ли сте нещо подобно, къде, на какви цени? 🤔

# 574
Adria1904 , благодаря! Днес е пристигнала, мъжа ми я е харесал на живо, надявам се и мен да ме грабне като я видя довечера.
А за фолиа в Джъмбо има много такива неща. Имаш време и за поръчка от Алиекспрес Simple Smile

# 575
  • Plovdiv, Bulgaria
Дойде и моята поръчка. Влюбена съм в тия малки дрешки! Цветовете са ми многона сърце също, прекрасни са Simple Smile Само лигавиците се оказаха по-големи и с гумирано отдолу, но ще влезнат в употреба при захранването.

Болничен може да се издаде с доста по-късна дата, нали? Ако в Пловдив и другата седмица няма консултации и не успея да ида на 18ти, оказа се моя доктор излиза в отпуска до края на месеца от 19ти. Чудя се дали пък да не търся другаде комисия евентуално, да не ми се бави много болничния. Пък за преглед ако нещо ме притеснява, все някъде мога да ида на платено, не ЖК. Какво става с тоя грип тая година не знам..

# 576
Ахх, как искам и аз да пазаря вече. Но нищо не ме грабва досега онлайн толкова, че да поръчам. Малко съм на принципа око да види, ръка да пипне Smile
На баткото бях накупила страхотни турски дрешки, особено двата му комплекта за изписване, от Димитровградския пазар. До Турция няма да стигна, но мисля поне пазара да навестя като се постопли и изкарат летните колекции. Намират се много качествени дрешки на нормални цени.
Иначе до тук от онлайн магазините очите ми останаха по това сладурско комплектче, но то пък с дълъг ръкав и до размер 56. Thinking

# 577
Ей Деси ти от къде си бе момиче, че знаеш за пазара в Димитровград, и аз мисля да го навестя , ама според мен още е рано за по - тънките дрешки Simple Smile

# 578
Пепи, заралийка съм, как няма да го знам Smiley

# 579
  • Варна
Еее дори ние във Варна знаем Димитровградския пазар. Даже ходим всяка пролет със свекито, ама тая година ще пропусна. Много хубави неща има там. Всички чаршафи, шалтета и хавлии вкъщи са от там 😂
Деси, и аз нещо не мога да си харесам онлайн дрехи, но пък за сметка на това на всяко ходене в мола излизам с по нещо бебешко. Уж нямаше да пазаря преди да видя какво ще ми дадат приятелките, а то така стана, че снощи освобождавах шкаф в нашия скрин, за да започна да и ги складирам 😂. И ММ и накупил неща сега от Холандия,абе... нека има детето 😂
Аз искам да ви попитам как се процедира с педиатъра на детето?
Кога го избирате? В кой месец отивате да говорите с него?
Тук във Варна доколкото разбрах е много трудна тази част, защото всички са много заети и не знам дали да не започна да разпитвам и да ходя да питам още от сега?

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 14:24 от Lemons

# 580
О,да, на пазара всичко има и много си заслужава текстил от рода на пердета. И поне е турско повечето, не китайско.
За дрехите като ти дадат приятелки, ще си ги ползваш за из къщи по-старите и за разходки новите Stuck Out Tongue Closed Eyes
И аз онзи ден се замислих за педиатър. Хубаво е по-рано да се намери, защото след изписване от болницата трябва да дойде на домашна визита да види бебето. И при нас най-хвалените не приемат пациенти и съм в голяма чуденка и аз какво да правя.

# 581
Здравейте, чета ви и много съчувствам на безсънието ви.
Аз бях същата. Ужасно е. Затова инвестира в Леомакс. Сега спя👍
Аз мисля да изчакам с покупките 8,9 месец ще взимам, но първо ще видя какво имам от баткото. Спомням си, че дори прибрах дрехи с етикет, а обувки и буйки имам да ви зарина😁
Целувки на всички 💞

# 582
  • София
На мен ми казаха, да не се притеснявам и след грипната ще ми издадат болничния със стара дата (22.01), но докато не го видя - не вярвам 🤪 Дано всички си минем по реда тази и другата седмица 😊

Аз още не съм купувала нищо, но преди малко пристигна първото нещо на бебо. Бях се абонирала за едно списание и днес дойде първия брой с подарък козметика 😊
Дано са хубави неща...

# 583
Мами знам че не е за тук ама бях избързала и бях поръчала за бебка едни неща.Ама нали стана момче😂. Та някоя ако ги иска 😁😁😁

# 584
Момичета чудесни дрешки. Направо настръхвам като ги гледам. Ама не знам аз кога ще се престраша.
Да се похваля - днес казах в работата и хората вече знаят. Много не исках да казвам, ама реших, че е време да съм честна, а и да остсътвам по-често от офиса хаха.
Момичетата с вече минали прегледи - много се радвам. На тези, които предстоят - стискам много много палци!
Моят следващ преглед е на 6 март и го чакам вече с нетърпение хахах
Иначе за следващата тема ще се постарая за име, което да привлича само положителни новини !!! Revolving Hearts

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 15:41 от dream123

Общи условия

Активация на акаунт