Отговори
# 585
Здравейте и от мен,

И аз понакупих някои дрешки вече, някои от които днес от Кауфланд. Много са им хубави нещата. Имаше и рокли за бременни, но някак дълги ми се сториха.

Пуснах някои кръвни изследвания днес и всичко изглежда в норма, но ме притесни инсулин 9.2 изследвано в Кандиларов. По принцип референтните стойности са 2.6 - 24.9 и моят резултат е в норма, но отдолу има разяснения, че ако резултата е >5 говори за висока инсулинова резистентност.
Накой от вас пускал ли си е изследване за инсулин?

# 586
Момичета, какъв е тоя дисконфорт в стомаха? Имам чувството, че ще ми се пръсне 🥺 ходя до WC -то, но от седмица насам не го издържам🤮 само като лежа ми е добре. 😢

# 587
Малеее, dream123 , как си успяла да скриеш до сега. Явно си фиданка с плочки още. Аз и да исках нямаше как да скрия, то ми пролича веднага. Питат ме тука разни хора от други офиси на бюрото ли мисля да раждам, няма ли да спирам да работя Laughing Като им кажа, че термина ми е юни гледат като гръмнати Scream

# 588
  • Plovdiv, Bulgaria
Honeymama инсулина по време на бременност е по-висок от обикновено. Затова и момичетата с ИР например, следим само захар.

# 589
Иуху. Много хубави дрешки! Аз не смея нищо да купувам още за бебето, обаче ее за мен си поръчах 4 рокли и то от джиджана по-джиджана Grinning еми няма да се излагаме Я! След фм ще взема нещо малко за късмет де.

# 590
Honeymama инсулина по време на бременност е по-висок от обикновено. Затова и момичетата с ИР например, следим само захар.

Благодаря за отговора. Глюкозата на гладно е 4.85, в норма.

Усещам бебчо иначе вече и няма такова щастие Simple Smile сутрин ме буди в 05.00, но не мога да му се сърдя от сега Simple Smile

# 591
хахаха, о те подозираха, не съм ги изненадала много, но коремчето не ми личи. Вече знаят повечето хора и поне съм с чиста съвест.
Само ме е страх да не урочасам нещата като знаят, аз затова и не исках да казвам... Но ще поработя над положителното мислене Grinning
При теб явно доста си личи - много готино, аз бих се фръцкала гордо с големия корем напред назад хаха
Малеее, dream123 , как си успяла да скриеш до сега. Явно си фиданка с плочки още. Аз и да исках нямаше как да скрия, то ми пролича веднага. Питат ме тука разни хора от други офиси на бюрото ли мисля да раждам, няма ли да спирам да работя Laughing Като им кажа, че термина ми е юни гледат като гръмнати Scream

# 592
Да се фръцкам с тази патешка походка е трудно. По-скоро се търкалям изтормозено Smile

# 593

Деси, аз казах официално след празниците, точно бях влезнала в 5-ти месец. Едната колежка, с която работя беше изненадана, нищо че ме вижда всеки ден - решила, че просто съм преяла от празниците и дългата почивка (3седмици). При мен проработи много добре това, че съм по-пълна и качвам сравнително малко тегло с бебето. Определено визуално имам само лек корем, не съм се променила в лице никак.

# 594
Ааааа няма лошо, аз много се кефя на мами с коремчета. Много са ми сладки хахаха. Аз вчера обикалях по общини, НАП и доктори и само се пъчех напред, за да може хората да разберат, че съм бременна хахахха

Да се фръцкам с тази патешка походка е трудно. По-скоро се търкалям изтормозено Smile

# 595
  • София
Мами, не знам при вас как е, ама аз нямам никаква енергия. Пет минути нещо да правя, половин час ми трябва да се съвзема след това.

# 596
  • София
Здравейте и от мен,

И аз понакупих някои дрешки вече, някои от които днес от Кауфланд. Много са им хубави нещата. Имаше и рокли за бременни, но някак дълги ми се сториха.

Пуснах някои кръвни изследвания днес и всичко изглежда в норма, но ме притесни инсулин 9.2 изследвано в Кандиларов. По принцип референтните стойности са 2.6 - 24.9 и моят резултат е в норма, но отдолу има разяснения, че ако резултата е >5 говори за висока инсулинова резистентност.
Накой от вас пускал ли си е изследване за инсулин?

Инсулин по време на бременност не се изследва.
Кръвната захар не трябва да надвишава 5.0-5.3 - ако е гранична може да говори за проблем. Не гледай нормата на лабораторията. 4.85 е добра стойност, но е близо до 5, следи я Simple Smile

# 597
Някъде прочетох, че през втория триместър хормоните се нареждат, с което освен, че отшумява гаденето и неразположението, се връща енергията. Аз действително от скоро, се чувствам с повече енергия, стискам палци и при вас да се проявят повече положителни симптоми. Общо взето втория триместър се води за най-благоприятния период от бременността, дай Боже да му се насладим само с положителни емоции и новини!

# 598
  • София
То ние ще почнем да излизаме от втория триместър скоро 🤪 ама енергията я няма още 🤣 да се надяваме на третия 🥰

# 599
Пепи, заралийка съм, как няма да го знам Smiley

Значи само да се оправи времето и ще ви идвам на гости , докато ММ работи ние да пием фрешчета и да си бъбрим, ама и за другите заралийки се отнася това . А пък вие ако идвате на пазара в Димитровград , пак може да се уговорим , за бебешки пазар.

Аз за дрешките изчаквам все още, все си мисля , че те първа ще пуснат новите летни модели , пък и се надявам все още на едно момиче, въпреки че надеждите ми със всеки преглед намаляват Sad

Общи условия

Активация на акаунт