Отговори
# 600
Хаха, е няма в средата сме! Ако не дойде сега, в третия не я и чакай, става още по-зле! 😏😄
То ние ще почнем да излизаме от втория триместър скоро 🤪 ама енергията я няма още 🤣 да се надяваме на третия 🥰

# 601
  • Plovdiv, Bulgaria
Ако има гъбички или бактерия някаква, от изследване на урина може ли да се покаже, или трябва секрет? Нещо имам доста лек и непостоянен дискомфорт и лек сърбеж.

# 602
Здравейте, прекрасни! 😘
Вчера писах ли писах един дъъълъг коментар и без да искам рифрешнах страницата... Е, щях да се изям от яд! 😂😂😂

Кайлинче, Дриймче и Пеперудена много се радвам за хубавите новини! Следя ви и се усмихвам на всяка блага вест 🤗🥰🤗

Лимонче, честито ти завръщане на твоя мъж! Напълно те разбирам какво ти е когато той не е до теб, но пък като се прибере сте на крилете на любовта и все едно сте отново влюбени тийнейджъри 😊
Хънимама, моят инсулин  даже беше 11.5, но не съм знаела да не го изследвам, защото както Криси и Брайда казаха, той варира по време на бременността.

Някой беше питал за възглавниците за бременни, е, аз моята си я подмятам през нощта като понякога ми е зад гърба, а друг път е отпред, но винаги долната й част ми е между краката. Да, дадох малко повечко пари за нея (65 лв. май ми излезе като беше в промоция), но никога не ми се е спихвала и е доста плътна. Ето я...

Аз вчера ходих на профилактичен преглед при зъболекаря ми и бях убедена, че имам поне два кариеса, но за моя изненада се оказа, че съм си супер и поне за зъбите не трябва да мисля 😊 Днес бях при прекрасните ми акушерки на ЖК и всичко е страхотно - чухме пулса на бебка, матката ми е нарастнала с 10 см за един месец, което е много добре и така. Помолих ги да ми вземат и те микробиология и да видим дали съм разкарала гъбите само с пробиотика или ще трябва да слагам глобули.

Много хубави покупки правите и аз нямам търпение да започна, но изчаквам да видя какво ще ми дадат приятелките.

Леле, имаше още толкова много неща да ви казвам, но съвсем изключих... Бейби брейн! 🤰👶😄

# 603
Никой не ми отговори и аз се филмирах!Звънях на АГ -то. Изписа ми Иберогаст и ако не ми мине ще ходя на гастроентеролог 😢
Намерих това и го качвам. Дано е от полза

# 604
Пепи, с удоволствие ще пием кафета. Живот и здраве ще съм навън лятото по цял ден с бебока и ще се радвам на компания Simple Smile

# 605
Ако има гъбички или бактерия някаква, от изследване на урина може ли да се покаже, или трябва секрет? Нещо имам доста лек и непостоянен дискомфорт и лек сърбеж.
Мисля, че зависи от бактерията. Има такива, които показват наличието си при изследване на урина. На мен миналия месец ми откриха, точно на изследване на урина бактерии, плюс завишено бяло течение, но пък микробиологията ми беше ок. За гъбички, все си мисля, че със изследване на секрет се установява наличие, но не съм 100%. Сърбеж и дискомфорт имах миналата година и бях убедена, че са гъбички. Смених бельото само със 100% памучно такова, както и интимния гел. Нещата се успокоиха, гъбички нямаше. Пробвай докато пуснеш изследване, поне е безвредно. От месец насам вече и интимни гелове не ползвам, само бебешка козметика, много съм доволна. Успех, всичко да е ок на изследванията! 😊

# 606
Криси , включвам се да ти кажа за гъбичките и бактериите. Може да имаш във влагалището, а в пикочните пътища - не, или обратното. Задължително, освен урина, си пусни и микробиология на вагинален секрет. Пише по книгите, че засилено вагинално течение било нормално. Дори, ако е с млечен цвят, се нарича левкорея. Дали са ти добър съвет, ако носиш бельо от изкуствени материи - да минеш на памучно. Аз откакто забременях спрях да нося и прашки. Чувствам се супер некомфортно и бабешки, ама няма начин. Може да се миеш и с медицински интимен гел на Гинексид. На мен ми го беше изписала гинеколожката. Помага за предотвратяване на инфекции точно по време на бременност. Има го по аптеките само.

Някой ме беше питал дали карам нормална бременност... Нямах време да отговоря тогава, та сега. Имам тромбофилия и си бия инжекции и ми беше важно да видим по-скоро кръвотока към бебето. За това съм толкова неспокойна. Тези дни ще си пусна изследванията и направо ще ги нося готови на консултацията. Поне това да направя.

Мариана, какво ти е? Аз не съм прочела явно? За какво ти го изписаха този Иберогаст?

Омче,вчера ми се случи точно същото... Станала съм много разсеяна. Правя глупости само. Хахаха.

# 607
Пламъче, да повторя🥰 ма много ми е кофти, какво стана не знам!
Момичета, какъв е тоя дисконфорт в стомаха? Имам чувството, че ще ми се пръсне 🥺 ходя до WC -то, но от седмица насам не го издържам🤮 само като лежа ми е добре. 😢

# 608
Да не би бебето нещо да притиска - пикочен мехур или нерв? Аз усещам напрежение горе към стомаха. Все едно ми се раздалечават мускулите. Дори намалих количеството храна и увеличих честотата на храненията, че иначе направо не мога да дишам.
Дано бързо се оправиш!

# 609
Момичета, кажете от къде да си купя евтини дъждобран и комарник за количката, универсални искам, че с дъщеря ми ползвах точно един път дъждобран Simple Smile

# 610
  • Varna, Bulgaria
Да се включа след прегледа. Бебчетата са наддали само по около 40 гр. за седмица, което на мен ми се вижда малко Thinking, но док каза, че всичко е наред. Шийката на матката е 37 ММ, което също е супер. Плацентите са високо. Питах док дали има шанс до края да се обърнат, защото в момента са с главичките на горе, но той каза, че няма значение. Все ще трябвало да са секцио и нямало значение дали ще ги извади с главичките или ще ги издърпа за краката Simple Smile
Влях поредна доза Октагам. След 10 дена пак контрола. Предписали са ми да включа L аргинин, но док ми го замени със Сарженор за 10 дена Thinking Някой да е пил някое от двете? Много се чудя за Сарженора, защото прочетох, че има захароза и може да увеличи глюкозата. Та се чудя да го вземам ли или да взема аргинина.

# 611
  • Plovdiv, Bulgaria
Мерси момичета. В четвъртък ще пускам изследвания, ама май за секрет си трябва АГ-то да го вземе? Предполагам следващата седмица ако се състои консултацията, ще ми пусне, защото казваше че ще е време за изследвания. Обаче ако се отложат още какво да правя, да търся другаде да пусна ли? Много е странно, защото един ден имам някви усещания, сърбеж леко, друг ден нямам. Това тук от 4-5 дена накъде. Течение нямам също.
Пламъче Аз прашки не носа от предната бременност, даже сега ако се наложи не знам как съм ги носила преди 😂 Ще погледна какво пише на бельото ми като материя, не съм се замисляла за това също.
Adria1904 бебешка козметика каква използваш? Интимен гел ползвам, знам че не е много ок като цяло, но някак без него не се чувствам чиста..

ShukM комарник имаше в джъмбо ония ден, може и дъждобранда имаше. Ама мисля, че и в почти всеки бебешки магазин има универсални.

# 612
на мен чрез секрет ми бяха открити макмирон 12 дена и лектажин още 10 и се оправих често се появяват спад на имунната система

# 613
На Hipp,  Wash gel sensitiv си купих, измивен гел за тяло се води от 0+. От порядъка е на 18 лева, не е евтин, но пък средна цена като за бебешка козметика-400 мл.
Мерси момичета. В четвъртък ще пускам изследвания, ама май за секрет си трябва АГ-то да го вземе? Предполагам следващата седмица ако се състои консултацията, ще ми пусне, защото казваше че ще е време за изследвания. Обаче ако се отложат още какво да правя, да търся другаде да пусна ли? Много е странно, защото един ден имам някви усещания, сърбеж леко, друг ден нямам. Това тук от 4-5 дена накъде. Течение нямам също.
Пламъче Аз прашки не носа от предната бременност, даже сега ако се наложи не знам как съм ги носила преди 😂 Ще погледна какво пише на бельото ми като материя, не съм се замисляла за това също.
Adria1904 бебешка козметика каква използваш? Интимен гел ползвам, знам че не е много ок като цяло, но някак без него не се чувствам чиста..

ShukM комарник имаше в джъмбо ония ден, може и дъждобранда имаше. Ама мисля, че и в почти всеки бебешки магазин има универсални.

# 614
Ели, добре си растат бебчовците, нормално си наддават. За лекарствата не мога да коментирам, че не съм ги приемала.

Криси, задължително АГ взима секрета. Ако е търпимо изчакай си часа. На мен, когато ми откриха бактерията, нямах никакви симптоми. Абсолютно безсимптомно си беше. И нали ги лекувах, а сега трябваше да пускам контролна микробиология. Пробвай и с тоя Гинексид. Доволна съм от него.

Общи условия

Активация на акаунт