Велислав Павлов* Димитър Захариев* Диана Димитрова Тема 61

• 14 826
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Малко информация за новия сезон и промото е тук. Можем да го разкостим още по-хубаво, ако изобщо нещо сме пропуснали. Grinning
https://nova.bg/accents/view/2020/02/10/277571/%D0%B4%D0%B5%D0%B … D0%BF%D0%BE-nova/

# 91
От цялата статия ми направи впечатление това:
“ще проследим нови любовни истории и радикалната промяната в живота на някои от героите”
И че новата актриса Дебора Николовски ще влезе в обувките на един от новите персонажи в сезона (предполагам това е героят на Свежен)

# 92
По-скоро радикалната промяна мога да свържа с Марио и Зорница, любовните истории ще са другаде, може би с новата актриса.

На мен това ми направи впечатление: "Лекарските престилки ще облекат и нови попълнения на каста, сред които е младият актьор Филип Буков. Зрителите ще го видят в ролята на уролог, който ще трябва да спечели свое място в територията на доктор Огнянова."

# 93
Яни, и мен. Така както е написано, не виждам много ролята на Зорница да е на ментор, по-скоро ще водят тиха война, малкият ще се проявява като келешче, ще прави някакви рисковани неща в работата, за да се докаже, и ще къса нервите на кака си Grinning И ако тя забременее, а се налага да ходи по него да не прави бели и си рискува здравето и ей ти що мята теста. Grinning
А и се сетих за онази реплика на Алекс за една нейна снимка, че е точно преди да влезе в операционната да им се кара...
Ако Марио поне веднъж не му обещае да му счупи главата, пък на Joy

# 94
  • София
Изгледах и аз. Доволна съм, има няколко неща, които са ми много любопитни и най вече това с закриването на очите на Зорница.

Роси - новите любови няма да са за нашите. На мен начина, по който Зорница се обръща и гледа Марио, ми напомня много на промото от 5-ти сезон. Ще има там някакви драми покрай специализанта, но ръцете на Марио върху раменете и ми говорят за подкрепа.
Обаче ето това ми е интересно "Лекарските престилки ще облекат и нови попълнения на каста, сред които е младият актьор Филип Буков. Зрителите ще го видят в ролята на уролог, който ще трябва да спечели свое място в територията на доктор Огнянова." Дали няма да сме свидетели на нездрава конкуренция и опит да изметсти Зорница? Има мегдан да засегнат и темата за неравнопоставенноста между жените и мъжете в някои професии, дилемата деца и семейство пред кариера.

Ааа, писали сме едновременно Simple Smile

# 95
Роси, на мен цялото усещане, което ми създава тяхната сцена, включително и закриването на очите, е за крехката Зорница която всячески ще бъде закриляна от Марио. Тя е фокусирана върху две неща - теста и Марио. Той обаче изглежда сякаш застава нащрек при появата на малкия.

# 96
Роси, мисля, че мегдан за съревнование със Зорница и опит да я измести има и това ще е в основата според мен. Все пак Филип Буков каза, че героят му ще се бори за своето място там. Не знам за вас, но очаквам да гледаме доста интересна история около Зорница, Марио и този нов колега. Наистина светлината на Зорница ще е съвсем различна. А младият специализант усещам, че ще е голяма гад, млад и свръх амбициозен, дотолкова, че ще е готов на всичко за професията.

# 97
  • София
Москита, и на мен такова усещане ми оставя, на Марио, който ще и пази гърба и ще и е опора. И още нещо - когато отива до нея е усмихнат и доколкото мога да проследя, не отделя очи от нея. Предполагам няма да обръща особено внимание на малкия в началото, до едим момент, в който ще трябва да я подкрепи и предпази.
И друго много ми харесва за нашите - единствено при тях не показват агресия помежду им, няма насочени предмети - скалпели, червила. "Заплахата" идва от трето лице и е макар да има пряк контакт със Зорница, е коствено насочена и към двамата - теста за бременност засяга еднакво и Марио и Зорница.

# 98
Не, той я гледа и й се усмихва до момента, в който малкият хвърля теста. В следващия кадър той е с ръце на раменете й и гледа към него, което ме кара да си мисля, че ще му влезе в полезрението като кандидат за чупене на глава Joy

# 99
За първи път ми се случва повече да се вълнувам за това как ще преминат през тази нова ситуация, как Марио ще  я подкрепя и какви гадории ще къдри специализантът, отколкото за любовните им отношения каквито ги гледахме до момента. Grinning Даже отсега този новия не го харесвам никак. Joy

# 100
  • София
Мда, видях - когато специализантът взима теста и отминава, Марио си вдига главата и го поглежда. Ами явно ще му влезе в полезрението.

# 101
Роси, обаче си много права, точно като усещане напомня на пети сезон, когато отново вниманието на Зорница беше изцяло приковано от Марио. Grinning

# 102
Леко отклонение от темата - имаме си рожденичка в компанията Simple Smile
Ели, тази вечер китарата ще свири за теб Kissing Heart

# 103
  • София
Специализантът ще се бори за мястото си. Огнянова не му е конкурент - тя е отговорна за него. Стилянова беше специализантката на Захариев и нейната грешка замаза Александър, за да спаси Генадиев. Мисля, че младокът ще изправи на нокти Зорница и ще и създава проблеми от самонадеяност, а не нарочно...

# 104
Честит рожден ден, Ели! Бъди здрава и  щастлива! Дано имаме приятни поводи за раздумка тук, в темичката Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт