Лаковe за нокти - 135

• 32 121
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Аз ги лепя с топ лака, бързосъхнещ е Grinning

# 721
  • Стара Загора
Ивче, това в нашия Елитис ли? Къде са, че така съм ги пропуснала Joy

Дааа, до/над лакочистителите стоят. Има едно като купа на пластмасов стелаж, вероятно се сещаш за нея и срещу нея някъде се падат.

https://shop.adlin-bg.com/index.php?route=product/category&path=164_172

То и аз нямаше да ги видя, но отидох да видя лакочистители какви имат и онемях. Досега винаги си купувах на Ебелин, но като спряха любимия ми и ще трябва да търся друг. Май ще пробвам пак на Solvente, който ползвах като студентка.

На Corine de Farma е хубав, но в стъклена бутилка и около 5 лв. Grinning

ДМ обаче пуснали безацетонов на двойна цена. А минитата с аромат струват колко нормалната опаковка на спрения Ebelin.  Close

7 лв за ацетон? Hushed

Последна редакция: сб, 29 фев 2020, 07:44 от iv4enceto_91

# 722
  • Пеликания
От другата седмица в Кауфланд.

# 723
Евала Мама на Миро, успех, и като започнеш, да се похвалиш.

# 724
Успех и от мен! Heart
Курсът вероятно ѝ трябва, защото сигурно клиентите ще искат гел лак... То вече почти никой не ходи на маникюр за обикновен лак.

# 725
Тапия си трябва за маникюрист, не толкова курс.

# 726
Точно заради тапията е! Няма как да отворя салон без нея! А не искам да се прикачам към някога, искам да съм си сама!
В софтуерите има пари, но ми писна да ми държат сметка, защо децата са болни, ама пак ли ще отсъстваш!!!!!
Да, беше ми много трудно с ноктите и клавиатурата, вечер ме боляха пръстите, точно затова просто ги отрязах, защото си беше мъчение!!! Но пък им се радвам на снимките хахаха ха. Благодаря за комплиментите момичета, надявам се скоро да сбъдна тази моя мечта!

# 727
Камъчетата лепя на неизсъхна топ. Слагам го и веднага намествам камъчето и притискам леко, за да "потъне" в лака. Няма мърдане Stuck Out Tongue Даже като ги трия трябва да чегъртам с нокът да паднат Grinning

# 728
# 729
От другата седмица в Кауфланд.

Ама много са гадни от Кауфланд! Ако има интересни цветове, пак ще ме излъжат да си купя..... Bowtie

# 730
  • София

Mazikeen, кой е лака на средния и безименния пръст?

# 731
MamaNaMiro, защо все още не си преминала към гел лак? Сигурно имаш основателна причина. Аз от 2 месеца насам ги редувам

# 732
# 733
# 734
Пени, много нежно се е получило.
Десислава, и твоят лак ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт