Лаковe за нокти - 135

• 32 139
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Аз мисля, че на всякакви ще отива, ноо....няма да се поддам на изкушението, че почна ли, пак ще натрупам купчини 😸

# 76
Мама на Миро, колко ти издържат тези творения? Ако нещо подобно ми издържи по-малко от 10 дни ще се гръмна 😀

# 77
Тези котки са много сладурски Heart Eyes И лакът е страхотен, напомня ми донякъде на любимия Флормар Фул калър Bright Azalea Heart

# 78
За съжаление, доста време бях с много дълги нокти и сякаш сега са много меки... Когато ноктите ми са много меки лака издържа най-много ден, два!!! Но аз и без това повече от 2-3 дни не оставам с един и същи лак 😆😆😆

# 79
За съжаление, доста време бях с много дълги нокти и сякаш сега са много меки... Когато ноктите ми са много меки лака издържа най-много ден, два!!! Но аз и без това повече от 2-3 дни не оставам с един и същи лак 😆😆😆
Кефи ме ентусиазма ти! Аз мразя да се лакирам и като го направя го нося по седмица,после се ослушвам по два дни докато го сменя, толкова мразя да се лакирам. И то не правя декорации, само един цвят и пак се изприщвам.

# 80
Ядосан ли се, лакирам се! Тъжна ли съм, лакирам се! Щастлива ли съм, лакирам се!!! Особено откакто спрях цигарите, май се лакирам още повече!!! От 2 седмици съм с децата вкъщи затворена... Еми лакирам се почти всеки ден!!! Иначе ще изкрейзя!!! 😆😆😆💅💅💅

# 81
Ядосан ли се, лакирам се! Тъжна ли съм, лакирам се! Щастлива ли съм, лакирам се!!! Особено откакто спрях цигарите, май се лакирам още повече!!! От 2 седмици съм с децата вкъщи затворена... Еми лакирам се почти всеки ден!!! Иначе ще изкрейзя!!! 😆😆😆💅💅💅
Това беше супер яко, Мамче Simple Smile)))))))))))) и безкрайно смешно, точно защото е вярно! Лакирането като терапия за нервите и оммммм за мозъците ни! Точно така е!

Последните 2 седмици карам с Ан Болейн (мнгоо секси, много дискретен и класически) и Пийзблосъм на A England (и двата съм ви ги показвала повече от веднъж), и колкото и да ми харесват и четки и консистенция и всичко не мога да не призная, че далеч не са издръжливи на моите нокти и всеки ден "кърпя". Т.е. добавям още един тънкък пласт за да скрия позатрилите се връхчета и още един слой топ, че да съм с изрядни ръце. Малко почва да ми писва, предпочитам да кърпя през ден Grinning

# 82
Мама на Миро, страхотен маникюр! 😍Винаги ме кефят ноктите ти, а от както си с тази форма, още повече.
Как успяваш да намериш време с 2те деца, не знам. Аз ходя със заздравител от 2 седмици и нямам време дори за най обикновен лак 😀 Едното е на 10м.и е мисия невъзможна да се лакирам, защото е постоянно в движение, а другото е малко във ваканция, че с тези вуруси.. Но ви следя всеки ден и ви се радвам на всички ! 🙂🤩

# 83
Маме, облече в думи моята психаротерапия Stuck Out Tongue Winking Eye

# 84
  • Перник
ХахаХа и при мен е същото положение. Три седмици вкъщи с двете деца, болни едно след друго. Изкрейзих тотално, а лакирането ме разведрява и успокоява.

# 85
И аз от две седмици съм в къщи с децата поради варицела на едното, кой знае кога ще прихване и другото... маникюрът ми е на 10 дни вече, с гел лак.

# 86
  • София
Значиии...
1. Лакирането ми е Спа процедура на душата. Два пъти в седмицата минимум, щото както някои споменаха иначе ще лудна.Joy
2. В Лили на Пирогов е останал само 05 от холограмните на GR.

# 87
Агент, аз съм жадна за снимки на такива лакове, така че показвай показвай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 88
елементарни идеи за тези, които мислят да уважат 14ти Simple Smile
Скрит текст:

# 89
  • Prismatica Aerie
Възхищавам се на дамите, които носят един и същи лак над 10 дни, аз не го умея това. 2 дни макс.
Ако нямах възможност да се лакирам токова често,  щях да ходя по база, но не и с един същи маникюр.

Общи условия

Активация на акаунт