Лаковe за нокти - 135

• 32 582
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Танч, май си уцелила жълтото, а нищо не казваш... Stuck Out Tongue Winking Eye
Маме, като видях твоя ярък маникюр направо се хипнотизирах! Grinning

# 601
Танч, май си уцелила жълтото, а нищо не казваш... Stuck Out Tongue Winking Eye
Маме, като видях твоя ярък маникюр направо се хипнотизирах! Grinning
След 5 греди и снимките тук с Бел 65 вече всичко си дойде по местата.Smile Хем знам, че не трябва да купувам нищо преди да питам тук.

# 602
  • Стара Загора
Здравейте ! Една лъскотийка от мен !  Yum

# 603
Леле, момичета, какви красоти само! Георгиева Кой е червения брокат? Много харесвам тази комбинация от цветове! Каталано зеленото е направооооо- пускам сълза!
На мен ми се приноси нещо по- светличко, което би стояло чудесно на тен ама нямаМ такъв за съжаление... Печатът - размазан както винаги Blush

# 604
Лакирах се снощи късно и разбира се стана на "чаршаф". Сутринта успях да пооправя положението с топ лак, но някак не мога да хвана с камерата истинския цвят на лака.

# 605
  • При децата ми
Скрит текст:
Trend it up Soft matte 010

Извинявайте за кожичките, но снимах преди маслото, за да не разваля мат ефекта Blush
Отдавна се каня да питам, но за какво масло иде реч? Забелязвала съм на много снимки, че нанасяте масло на кожичките, и все да питам...

# 606
Здравейте ! Една лъскотийка от мен !  Yum

Мери, моля те кажи кой е лилавия разкош, че няма да мога да спя ♥
Brainbug, брокатчето е на Белл. Нанесох го с гъбичка за по - плътен ефект. В момента не мога да погледа номер, но е много известен Grinning С едри и дребни частици е. В нета на Белл червен брокат ми излиза само № 80, но на снимките ви се вижда само със ситен брокат. Довечера мога да кажа дали е този номер, ако някоя услужлива дамо не ме превари ♥

# 607
Аз ползвам от на SNB маслото с мед и мляко. Ухае страхотно и стига за страшно дълго време Purple Heart
Ето това :
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/283164195938115232/

# 608
В момента се мажа с бебешко олио на Хип Grinning Като родих преди година и 4 м. мама го беше купила за дребената, но реших, че няма да го ползвам за нея Grinning Голяма разфасовка е и си отсипвам в шишенце от лак. Много съм доволна и то Макси балсама за нокти на Биодерма. Него също ползвам за омекотяване на кожичките като съм с лак. Много го хвалят и маслото от жожоба на Икаров. Него ще пробвам и това на СНБ ме заинтригува. Както написах, не е като да нямам мазнина, но все пак Grinning

# 609
  • Стара Загора
Georgieva88 , лилавото , всъщнос са два лака . CHINA GLAZE №87-4600 и № 1323

Скрит текст:

# 610
Hrispa76, аз ползвам капките на Essence за изсушаване. Вътре има и бадемово масло в тях Simple Smile

# 611
Червеният брокат на Бел по спомени мисля, че е номер 84. Blush

# 612
Моят е 80, ето го - https://www.instagram.com/p/B6DX8Y-D8Jt/ , но е възможно да има и друг вариант.

# 613
Арабеск, еднакви имаме и сигурно е 80. Ако е с едри и дребни частички. По спомени карах, та може и да съм объркала- то един ли, два ли лака имам... Joy

# 614
Със светкавица:

И без:

Ваденките от Елитис са пълна отврат, изхабих две картончета и един час цапотене. Трих, прелакирах и сложих ваденки от магазинче за левче, супер са.
Пп Масла ползвам на Виктория Бюти с арган, еликсира на Евелин, на Икаров, на Пърфект и.. даже им забравих имената на останалите. Масла за кожички и нокти се водят.

Общи условия

Активация на акаунт