Лаковe за нокти - 135

• 32 148
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Берлин
Ивче,как навреме се появи само. Ще ходя към Турция. Препоръчай с какви лакове да се сдобия и от къде. Благодаря

# 646
PAPURCHE, без да съм Ивчето ще кажа 🤗 От мен глас за Пастел, много красиви, покривни и удобна четка. Цената е бонус. Аз лично съжалявам, че не взех още.

# 647
Аз като гледам тоя ГР е по-евтин в България. Но сподели пак за всеки случай като се върнеш. Аааа, и нямат Продиджи серията по фирмените си магазини, явно са били лимитирани. Така и не можах да се сдобия с прословутия Топ.

Да си повторя въпроса, че никой не ме отрази Simple Smile Лаковете на Zoya по 5 лв в сайта на  Бюти1 оригинални ли са? Да не са някое менте? Thinking

# 648
Да, оригинални са.

# 649
А защо са толкова евтини тогава?

# 650
  • Стара Загора
Ивче,как навреме се появи само. Ще ходя към Турция. Препоръчай с какви лакове да се сдобия и от къде. Благодаря

И от мен глас за Pastel, по-конкретно серията Nude. Има чудесни нюдове, особено 751 Bride ми е любим. Идеален за френски или като основа за светли глитъри.

Потърси и Diamond Breeze на Golden Rose. Прекрасни цветове, финиш и блясък. Малко по-скъпи са, но си струват.
Ако нямаш скейлове и дуохроми, виж на Mara. Но и те са малко скъпички на редовна цена.

Скрит текст:

Погледни в дрогерии gratis и watsons. Първите правят по-големи намаления обикновено, обаче си прегледай брошурите преди да тръгнеш.

https://www.ebrosur.com/Edirne/watsons Лаковете в Watsons ще сан а 50 % до 8 март.
https://www.ebrosur.com/Edirne/Gratis-06-Subat-08-Mart-2020-Kamp … ru/BHIIG7#page=40

# 651
  • Берлин
Благодаря,Ивче. Живи и здрави след месец пътуваме. Тъкмо да допълня списъка.Simple Smile))

# 652
А защо са толкова евтини тогава?
Предполагам чистят цветове, които не са много продаваеми.

# 653
Не, всички лакове Zoya са им 5 лв.

Във веригата Watson's намалението важи за техни клиенти с карта. Искат картата на касата.

# 654
Виж аз ти казвам, че лаковете са оригинални, дали да ми вярваш е твой избор. Специално погледнах в сайта и са скрити някои от емблематичните лакове, които няма да продадат за 5 лева никога.

# 655
Според мен спират да работят със Зоя и чистят количествата.

# 656
Или са стари самите лакове.

# 657
Днес лепих нокът на кутре със секундно лепило. Пак блъснах точно този нокът, като е тръгнало веднъж...пак  добре, че не се отчупи докрай...ще крепя докато мога, че веднага след нокътната плочка е счупването и не мога да понасям толкова къси нокти, много ми е некомфортно.
И аз мисля, че са стари ликовете, щом всички цветове са по 5 лв...

# 658
  • В полите на Пирин планина
Нищо им няма на лаковете, даже са в срок - поръчвах миналата година.
Просто в beauty1 няма да продават вече Зоя лакове.

# 659
Да, поизчерпани са им цветовете затова са намалени. Само кофти цветове са останали, но за тази цена... си поръчах 5.

А каква беше редовната цена? Как са като издръжливост, очаквам Zoya да са по-добри от ОПИ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт