Шоуто на Николаос

• 27 774
  • 248
  •   1
Отговори
# 150
Хубаво е да си гей, ама си запази личните си сексуални предпочитания за себе си. Не ме занимавай с разни лични историйки.
Иначе ми харесва как се държи с гостите и игрите с гостите. Но центърът на предаването трябва са гостите, а не собствената му персона.
Да много по-свеж и приятен е от Слави, за тпва спор няма.

# 151
  • ВАРНА
Някои като мен го гледат само защото е умрелия декември и вечер няма какво да се гледа и има поне  смешки за разлика от предаването Панорама на Слави от 22 часа до 23.30 часа често!

Единствено "златната рибка" на Краси не политика...но там пък Краси  го дава сериозна конкуренция на гърка  в упоритото лигаване.

Като цяло и двете шоута  са доста зле от към качествен хумор напоследък.

Слави  и всичките предавания в телевизията му обаче здраво го  обръщат на политика в 99.9% от програмното си време...щом и Крум Савов говори в 80% от предаването си за политика и коронавирус от два месеца насам....дано поне Шкумбата не се подведе.

# 152
  • София
И аз гледах сериала по Нова, докато го даваха, но от тази седмица се върнах на шоуто. Харесва ми, споделям мнението, че е свежо, за разлика от времето на Слави. Него от години не го гледах.

# 153
Аз пък сега повече го харесвам,поотпусна се,интересни неща прави с гостите си забавен и ненатоварващ

# 154
  • ВАРНА
Да - вече е по- интересно много повече шоуто на Николаос  от "Панорама" от 22 до 23 часа  на Слави Трифонов.

# 155
Хм... Всички по-сериозни медии твърдят, че "Шоуто на Никилаос" е с изключително нисък рейтинг и скоро бТВ ще го свалят от екран. На мен гостите ми са изключително скучни, разни плеймейтки, чалгаджийки.
Колкото до Слави Трифонов, той отдавна се изчерпа, сега уж политиката го влече. Дано да не се подлъжат хората, да гласуват за него, въпреки че на този етап всички са едни и същи...

# 156
Да сравняват рейтинга на шоуто на Цитиридката със Слави е абсурдно. Да речем, че самата насоченост на предаванията им е различна. Едното е по- разчупено, другото по-тегли към политиката.
Преди Слави имаше страхотни гости! Имаше толкова много световни звезди, водеше интересни интервюта. Обаче стана тегаво.

# 157
Факт е, че на 31 декември ще е последното предаване. От следващата седмица ще върви сериалът "Добрият доктор" от 22.30 до 23.30 всяка делнична вечер, по БТВ вече вървят анонси. А в 24 часа пишеше, че предаването спира за януари, изтекъл е договорът. Нещо като "отпуск", но да видим

# 158
Аз от известно време в сайтове (рекламирани във ФБ) чета заглавия, че ще го свалят и ще слагат подобно предаване с Иван и Андрей за водещи. Не знам до колко е вярно.

# 159
  • ВАРНА
Да сравняват рейтинга на шоуто на Цитиридката със Слави е абсурдно. Да речем, че самата насоченост на предаванията им е различна. Едното е по- разчупено, другото по-тегли към политиката.
Преди Слави имаше страхотни гости! Имаше толкова много световни звезди, водеше интересни интервюта. Обаче стана тегаво.

Вече спокойно могат да се сравняват - защото при Слави вече е само политика и гостите са само политици от 10 месеца.
 И не е причината вируса и кризата с него.  И през януари и февруари когато не се говореше за вирус пак само политици му гостуваха.

За съжаление пък при Цитиридис стана прекалено детско последния месец и той се държи твърде инфантилно при неадекватните за късно шоу детски игри.

# 160
няма да го свалят! Януари е почивка.
Слави влиза в политиката, за това работи в тази насока последните 7-8год.
Доган е е зад гърба му през цялото време Simple Smile така и ще влезне

# 161
  • ВАРНА
Да - интересно че плюе по всички - но за доган и отрочето му пеевски нищо лошо не смее да каже.

# 162
аз се чудя на Слави за какво му е този оркестър като вече и музиката заряза от политика... Май един пианист и един певец му стигат за преход от един скеч/интервю на друг.
А Цитиридис, не е виновно момчето, ами тия дето му пишат сцеариите превърнаха шоуто в някаква игротека. Ако се бръкнат в джоба да поканят стойностни гости, ще е друго.

# 163
  • ВАРНА
Явно Евгени Димитров ще бъде новият министър на културата.  Кхъ.
Слави и партията му  според няколко пипълметрични агенции влизат в парламента и то не с 5% - както всички досегашни новобранци - а със над 15%...плътно до БСП ще бъде по гласове!

Имат идеална възможност от екипа на Цитиридис да привлекат от аудиторията  на Слави -  която не се вълнува въобще от политика/като мен/  и копнее за едновремешното комедийно шоу през целия час!   
 Да ама не!   Сценаристите на Цитиридис ги вълнуват детски игрички.

# 164
  • Разпиляна във въображението
Според мен, е защото нямат жива публика. Дойде интересен гост и той трябва да прави шоу с оркестъра. Няма взаимодействие с публиката, "живи" ръкопляскания. Ако дойде певец той на празни места, или на хора от екипа ли да пее. Няма смисъл да гърмят патрони.

Общи условия

Активация на акаунт