Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 908
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Аз известно време се бях кротнала,тъй де няколко месеца,но днес като гледам започвам да наваксвам.Поръчах ELIE SAAB GIRL OF NOW  от доста време му се каня,и още един искам да поръчам ,ноо не помня ,кой от разновидностите на One  DG бях харесала😢

# 136
И аз много му се чудя на Girl of now. Бях в Прити шоп да пробвам Роял и на другата ръка пръсках Girl, Рояла ми хареса, обичам и манго и ананас, но всички се потресоха от него-от колежките до половинката вкъщи и в крайна сметка отпадна от списъка, защото вярно, че нося парфюми за собствено удоволствие, но не искам да предизвиквам неприятни емоции у околните, а след като не го понесоха нито в офиса, нито вкъщи, не остана къде да го разносвам. Grinning Интересното беше, че усещах повече Girl of now отколкото Роял, трайността му беше убийствена, не очаквах. Сега обаче се чудя на кой да заложа първообраза или Girl of now forever. Thinking  Вие кой бихте избрали?

# 137
Първият е много по-добрият парфюм. Форевър е много сладък и опростен.

# 138
Аз не съм тествала другите,но благодарение на една прекрасна съфорумка разносвах първия( GIRL OF NOW )и е Разкош.

# 139
  • София
Аз чак днес се наНомадих. Изчаквах и друга пратка, та ги взех заедно. Хич не го изчаках да се затопли.
Какво беше усещането? => абсолютна взаимна търпимост в първия миг, която във втория прерасна в любов. Не ме бива по описания и детайли, но на мига се пренесох  в детството ми при баба, с зелените треви и поля, необятна ароматна шир. Простор и чистота Green HeartFlowers Herb
Много ми е хубаво. Благодаря на Кристалчето за споделената находка Flowers Bouquet
Както и да го гледаме -  бъг си беше. Чудесно е, че се възползвахме.

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 13:25 от amia_a

# 140
Взех и аз днес моят Номад. Много ми харесва от първото пръс. Утре ще го разнося, но мисля че няма как да ме разочарова. Струва ми се че е с доста луксозно излъчване. Simple Smile Благодаря, Кристалче, че сподели за него! ❤️

# 141
  • София
И аз си получих моя. Както и очаквах не ми хареса, така че ще отиде по план за подарък на майка ми за 8-ми март.
Започна супер обещаващо много мъх, зеления, но подсладени от въпросните узрели джанки, ама те си заминаха за 15 мин. Тъкмо да съжаля, че не пусхах 2, но се поздравих  Grinning

# 142
-Пак ли парфюм?-Пак Blush,форумна лудост.-Много странно име!?!-Неее,просто всички полудяхме вкупом и го изкупихме...Давай,отваряй...ИИИ,че готино шушеее,....И три дами си го отнесохме по китките,всяка потънала в свят,в който бутилчето ни е отвел.Мен ме завихри и спусна на фестивала Уудсток...да,разни щастливи хипита,нежни руси мадами с чарлстон панталони и цветни венци в косите усмихнати в блаженна нирвана,метнали небрежно кафява велурена чанта с дълги ресни, на онези градски поляни със шарени цветенца всякакви, омешени с чисти и свежи зелени тревички...На това ми мирише,ей на тая чанта,дето е приютявала всякакви дамски помади,парфюмчета и чудесийки и добре се е пропила с ароматите им.А иначе,вече цял ден китката и ръкава ухаят ли ухаят и все ме разсейват и ми се пречкат на работния процес.Чудесен е!

# 143
А мен още ме е яд, че изпуснах Пантерата ... Пуснете я пак Grinning

# 144
  • София
Не устисках да чакам до следващата седмица и пробвах Номад Абсолю и аз. Доколкото го усетих със запушения си нос, в началото е малко джанков наистина, но сърцето и драйдауна са ракошни, много мой парфюм. Ще го нося през пролетта и лятото със сигурност. Чудесно попадение! Огромни благодарности към Bright Crystal bouquet!

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 17:06 от Dona-Flor

# 145
Момичета, много се колебая между Elie Saab-Girl of now и Burberry My Burberry Black Grinning Бих приютила и двете, но трябва да избирам Grinning

# 146
Elie Saab-Girl of now Sparkling Heart

# 147
И аз да споделя снощи какви ги сътворих Simple Smile
Пробвах Bois D’Amande VCA и много ми легна, но има нещо в този парфюм, който ме върна преди около 10-12 години. Сигурна съм, че ми напомня на нещо, което съм ползвала, но пуста му склероза, не мога да се сетя! И 2 часа в киното душух, мислих и изобщо не мога да се сетя. Някоя от вас да има идея?

Пробвах и отричания от мен Ангел и Демон на Жинънши и направо онемях, колко много ми хареса. Определено е за по-студено време и така хубаво ме обгърна, точно като идеално прилягаща обувка. Удобен, със сила и самочувствие. Много, много ми на напомня на Opera Sospiro като от него липсва една сапунена нотка, която ме дразнеше в Операта.

Определено на моята кожа Givenchy се разкрива прекрасно. Не знам защо все ги лставям на заден план Simple Smile

# 148
Да се изкажа и аз по два от въпросите.
1. Макадамия разкошна роза , с локумена роза , звънлив цитрус , бял нежен муск са нещата , които отличавам . Много нежен , елегантен и траен.  Нищо лошо не мога да ти кажа..
2. На ски  в момента съм си взела Принцесата , Пюр Блум и Либре.  Чудесно се развиват.

# 149
Много бързо вървят тези теми! Simple Smile

Нямам какво много да кажа по темата, тъй като съм решила да не купувам парфюми само от каприз, да видим колко ще издържа.

Чета, че този Nomade е страхотен хит в темата 😁 Аз първият въобще не го харесвам, а и този ми се струва от същата порода. Ако ми попадне ще го тествам от любопитство, а и да имам по-конкретно мнение

Иначе тези дни залагам на Gucci Rush, изпитан любимец. И като заговорих за Rush , в Zara Home продават един парфюм, май Mystery Flower се казваше и много ми напомни на Gucci Rush 2. Може някой да го заинтересува 😊

Общи условия

Активация на акаунт