Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 917
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
И аз получих моят Номад. Ще го задържа, нетипичен за мен парфюм, на границата харесва ми/не ми харесва. Но при мен всички Chloe-та на първо фъс са така. Топъл е при мен, леко плодов, но усещам и дървесните нотки, има накъде да се развива още рано му е. Повече от доволна съм, дори и на редовна цена бих купила.
Нотино бяха опаковали чудесно пратката.

Цитирам се от другата тема, че и без това не му е мястото там на мнението ми. И допълвам:
Само час по-късно и вече мога да кажа  "мама-мия"!!!! това чудо е върховно. Искам да се къпя в него, да го пия от коктейлна чаша със сламка, искам да правя с@кс с него. Joy  Обичам го, тотален фаворит ми стана, искам да имам не един а 100 бройки от него и никога да не свършва. Много топъл и нежен и елегантен. Кеф!!
Благодаря отново на дамата, която сподели за него!!!

# 121
  • Бургас
Абсолю е новата ми парфюмна мания ,харесвам първото издание и тук усещам неговото присъствие.Ухае горски ,много фин ,изчистен ,елегантен и щастлив парфюм! Не очаквах да ме спечели толкова много ,има една уникална сочност у него ,перфектният парфюм за пролет.Бутилката и кутията са един път.Purple HeartСлънчев ,звънлив и със завидна трайност върху мен ,ухае все така силно ,сякаш току -що съм пръснала нямаше човек около мен ,който да не го хареса.Няма мъжки уклон върху мен ,не го определям за унисекс ,за мен е женствен и загадъчен .Още едно бижу в редиците на Клое , аз съм фен на марката

# 122
Момичета, я кажете, тези от вас които карат ски - ползвате ли парфюми по пистите и кои? Миналата година се пръснах веднъж със Angel eau sucree, който се разви ужасно, в студа миришеше на витамин B. Друго не помня какво съм носила, но не е било нещо подходящо. Около мен, буквално цяла планина с Ла Ви. Удушиха ме, считам, че никак не е подходящ за тази цел. Някакви идеи? Или по - добре без парфюм?
днес карах с ком де гарсон 2 мен и чудно му понесе -12!

# 123
Момичета,кой парфюм бихте препоръчали за човек,който е почитател на
 D&G The One?

# 124
  • Бургас
Човекът мъж ли е или жена?

# 125
Дези, разкажи малко повече за тази неграмотна австралийка. Какво е направила? А Мис Диор 2017 ще го тествам, събуди ми любопитството да проверя доколко си приличат.
Делина аз не го харесвам. Ако някой иска да го откажа от покупка чрез описание, насреща съм. Joy

Автралийката е Demi Rawling, прави ревюта и примира за Delina и Maison Francis Kurkdjian ( поавстралийчен на Мейсън Франсис 😂).

Но заповтаря ли се нещо като латерна магика, цялото стадо се юрва с бясна сила, припявайки колко са супер новите дрехи на краля.

# 126
  • вкъщи
Кристалче, може ли линк към Номад? Търсих в Нотино, но не намирам на тази цена.

# 127
  • Бургас
Няма го вече. Пуснаха го за една вечер на тази цена и сутринта я корегираха.

# 128
Има го в размените.

# 129
Аз да питам Кристалчета,как я надуши тая страхотна сделка?Какво следиш,или случайно стана?Това нашето граничи с хазартна лудост Grinning

# 130
Вече наистина нямам търпение. Моите ще пристигнат в понеделник Не знам  какво да  очаквам.  Пробвала съм едно фъс на китка в Дъглас Nomade edp и не му отдадох някакво специално значение,  защото бях отишла за тест с цел покупка на друг.  Отчетох го като приятен и до там. Не съм претенциозна,  но съм капризна на аромати каквото и да означава това. При мен няма Втори, Трети,  Пети и н-ти шанс ... Или го приемам веднага или-не Joy
Силно се надявам да ми хареса!
Оммммм.....омммм...търпениееее....още два дни! Innocent

# 131
Така и не можах да се разбера с Клое, химия и синтетика върху мен.

# 132
  • при морето
И аз днес си получих Nomade Absolu.Първото фъс ме стресна с мириса на гора и мъх,след това тръгна една  билкова упойваща зеленина,сякаш слънцето се показа иззад облаците и се усмихна на окъпани тревички и млади цветенца.Много сочно зелен,искрящ.Слънчев и звънлив,както каза Кристалчето.
Може би за пролетта ще е перфектен.Пръснах само от мостричката,парфюма още стои неразпечатан.
Хм,отчитам плюс-вече с по-премерени пръсти посягам към всяка нова придобивка,не само парфюмна.

# 133
  • Пловдив
По - добре късно, отколкото никога. Тествах най - после Либре. Хип хип ура. Ами много е хубав. Със сигурност по -  различен, от много други нови аромати, които според моя нос страшно си приличат. Без да съм спец като някои от вас. Blush
Този Номад и него ще го душна някъде. Няма как Hug

# 134
Аз известно време се бях кротнала,тъй де няколко месеца,но днес като гледам започвам да наваксвам.Поръчах ELIE SAAB GIRL OF NOW  от доста време му се каня,и още един искам да поръчам ,ноо не помня ,кой от разновидностите на One  DG бях харесала😢

Общи условия

Активация на акаунт