Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 905
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Кажете 2,3,5 думи за Parfums de Marly Delina Eau de Parfum,ще се радвам ако са гадни......Stuck Out Tongue Closed Eyes
Macadamia, в brasty има мостра 2 ml. Аз си купих от там и го поносих... ами хубав е Grinning , опияняващ, само че на моменти ми идва малко прекален. Прилича си доста като усещане за мен с https://www.fragrantica.com/perfume/Nina-Ricci/Rose-Extase-43676.html

# 106
Хмммм....по мнениято ви разбирам ,че не е кой знае какво....в смисъл  -красотата му не е правопропорционална на цената-висока цена->посредствен аромат.....

# 107
  • Франция
Хмммм....по мнениято ви разбирам ,че не е кой знае какво....в смисъл  -красотата му не е правопропорционална на цената-висока цена->посредствен аромат.....
Тя красотата е субективна, както знаем Simple Smile
Не ни позволявай да те спираме да похарчеш 200 евро за парфюм, просто е задължително да се увериш, че точно за тебе този аромат е красив като за цената си Simple Smile

# 108

Като върли фенове на Рамщайн с моя съпруг, моля те да споделиш мнението си, когато го получиш и разносиш.
Къде го поръча, защото би бил разкошен подарък за Св. Валентин.
Мъжки, дамски или унисекс е?

Fever Ray, , порьчах го от официалният им сайт. Имам прьрвият, който много ми харесва,  очаквам и този да ми харса поне толкова, и двата са унисекс. Ще пиша като го получа

# 109
Получих Nomade Absolu de Parfum Chloé. Не мислех, че ще ми хареса, но се надявах. Харесва ми. Много елегантен, спокоен и уравновесен парфюм. Не е за сега, навън се губи, но вътре в топло е чуден. Много хубави цитруси, билки и лека сладост. Носи ми духа на Кели Калеш, без да има кожа и лайка. Не бих го носила много често, но за офис е хубав парфюм. Усещам и мъжки нотки, и джанките и давана, която страшно много обичам.
Както Ковачева каза, има Шанелско и от Ермес, много елегантен е. Не усещам за радост никакъв мъх и почти нищо от предшественика си, който не харесвам никак. Този е много по-заоблен, мек и интересен. За тази цена е просто отлична покупка и много се радвам, че го купих. Има много красива бутилка. С нетърпение очаквам топло време и пролет, за да разцъфне с пълна сила и да се покаже още звънлив.
Който го купи честито, голямо попадение е за мен лично.

# 110
И за мен Номад Абсолю мога да кажа ,че е перфектна находка-много,много,много ми хареса-цитрусите,които ги има в първоначалните нотки придават невероятна свежест на аромата и сега на фона на белия сняг,е толкова звънлив и красив....взимайки го,реших че мострата пръска малко и направо го отворих и се полях обилно.....вече получих и комплименти за хем силен,хем приказно красив парфюм.Никакви мъжки нотки не усещам -някой беше споменал,че му е унисекс-е не ,половинът никога не би се напръскал с тази ,както казва за моите парфюми,утринна свежест....да ни е честит този приказник и да очакваме следващата форумна психоза-пиша психоза,но в добрия смисъл на думата-много са ми вълнуващи тези психози и с голям интерес чета усещанията на всяка от нас за ароматите....Heart Heart Heart

# 111
  • Sofia
И аз го взех.
Върху моята кожа се развива по пирамидата на фрагрантика.
Дървесен, леко кисел, леко сочен от сливата, в комбинация с мъх.
Бях 50/50 да го задържа, но реших, че ще го направя, тъй като 97% от парфюмите ми са тежкари - сладки, тютюневи, по-свежи ми липсват.
Колегата казва, че не е въобще мъжки, колежката й идва сладникав и й напомня на мъжки парфюм хаха.
Аз бих казала, че заради дървесата има лек мъжки уклон /върху кожата ми го има също/, но не е нищо страшно.

И просто искам ей така да хвърля 220 евра за ей това, лигите ми потекоха. - Pierre Giullaume - Anti-Blues

# 112
Аз пък вчера открих, че Дона акуа ми е мнооого по-приятен в това студено време, отколкото при топло. Няколко пъти го мъчих през есента, все ми беше горчив, алкохолен, едва сега излиза сладост от крушата и жасмина. Blush

Ех, колко навреме ми дойде този коментар! И на мен не ми седеше в топло, ще го извадя още днес.
Толкова го харесвам, а почти не съм го носила.

Delina стана хит заради неграмотната австралийка (Мейсън Франсис🤣🤣🤣). Miss Dior EdP 2017 е в пъти по-хубав за мен.

# 113
Дези, разкажи малко повече за тази неграмотна австралийка. Какво е направила? А Мис Диор 2017 ще го тествам, събуди ми любопитството да проверя доколко си приличат.
Делина аз не го харесвам. Ако някой иска да го откажа от покупка чрез описание, насреща съм. Joy

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 16:32 от Анонимен

# 114
Момичета, я кажете, тези от вас които карат ски - ползвате ли парфюми по пистите и кои? Миналата година се пръснах веднъж със Angel eau sucree, който се разви ужасно, в студа миришеше на витамин B. Друго не помня какво съм носила, но не е било нещо подходящо. Около мен, буквално цяла планина с Ла Ви. Удушиха ме, считам, че никак не е подходящ за тази цел. Някакви идеи? Или по - добре без парфюм?

# 115
Преди години на една ски почивка с Австрия пробвах за първи път първия Ели Сааб и го усещах 2 дни на якето си; От тогава главно него /асоцияция ми е останала/, но в умерени количества

# 116
  • София
За ски и изобщо за спорт не ползвам парфюми. Обикновено стик-дезодоранти и някакви тоалетни води и то с цитрусови и тревисти нотки.

# 117
  • София
Момичета, я кажете, тези от вас които карат ски - ползвате ли парфюми по пистите и кои? Миналата година се пръснах веднъж със Angel eau sucree, който се разви ужасно, в студа миришеше на витамин B. Друго не помня какво съм носила, но не е било нещо подходящо. Около мен, буквално цяла планина с Ла Ви. Удушиха ме, считам, че никак не е подходящ за тази цел. Някакви идеи? Или по - добре без парфюм?

И още как, ползвам си всичко без Адикт и Коко. До сега не съм имала проблем нещото с което съм се напръскала да се развива кофти. Много обичам Лайт Блу и начина по-който изкристализира в  снега. Утре ще водя Пудреното Нарцисо на ски. Mademoiselle Rochas Couture беше два пъти на ски.  Ванилови аромати ми харесват в снега също.
И този ферман по-долу: 
Couture! Moschino
L'Instant Magic
L'Instant EDP
Satine Lalique
Un Bois Vanille  Serge Lutens
Boss The Scent's Private Accord
This is Her Zadig & Voltaire
Le Parfum Royal

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 15:43 от chanel19

# 118
И аз да не хартисам, да похваля Nomade Absolu de Parfum Chloé!

Разкошно описание, Ковачева, благодаря, че сподели, както и всички дами, закупили парфюма! Flowers Hibiscus

Чаках го досега да се позатопли, че бутилката се изпоти чак, толкова студ е събрал горкия номад.
При мен първоначалния фъс си е истинска натурална мирабела или джанка по нашему. За разлика от други парфюми началните ноти веднага отстъпват на средните, но тук мирабелата се усеща и после, но не толкова свежа, сочна и киселка, а сладнее и се омесва много добре с тези дървесно-билкови зеленажи на даваната и мъха. Хем сладко, хем ароматно, хем шипрово е при мен. И което ме очарова – ароматът като пирамида носи уникалност, не е плодово-цветно компотче. Няма мъжко проявление при мен, по-скоро билкова зеленина и приглушена землистост на мъх.
Това е аромат за горски феи – ефирен, нежен, натурален, носи светла и чиста аура.
Както предположих, щом видях шипър и налапах въдичката, хареса ми!
Елегантен по невинен начин е за мен, носи тънка фина изисканост.

# 119
Аз не мога да описвам и да се изразявам като вас, затова само ще кажа, че и аз съм много доволна от Nomade Absolu!! Рядко ми се случва с първоначално пръсване парфюм да не ми хареса чак толкова, но колкото повече време минава след първото пръсване, все повече ми харесва! Задържам си го и продължавам с наблюденията как се развива, подозирам и че беше измръзнал (не го изчаках да се постопли) и утре пак ще сравня.. Но със сигурност си го запазвам!

Общи условия

Активация на акаунт