Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 933
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Кажете 2,3,5 думи за Parfums de Marly Delina Eau de Parfum,ще се радвам ако са гадни......Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 91
  • София
...
За вторият не сьм сигурна кога точно е излязал през 2019, но го видях едва миналата седмица. Намам тьрпение да ги получа
...

Като върли фенове на Рамщайн с моя съпруг, моля те да споделиш мнението си, когато го получиш и разносиш.
Къде го поръча, защото би бил разкошен подарък за Св. Валентин.
Мъжки, дамски или унисекс е?

П.П. По отношение на новите парфюми, както знаете, все още държа на думата си и не съм купувала от няколко месеца. Последният беше един Penhaligon´s Castile, който беше намален по празниците. Засега държа фронта и намалям бройките успешно, стеснявайки кръга докато надявам се останат само най-добрите парфюми и после да поддържам само ограничен елитарен набор аромати.

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 11:13 от Fever Ray

# 92
  • Sofia
Кажете 2,3,5 думи за Parfums de Marly Delina Eau de Parfum,ще се радвам ако са гадни......Stuck Out Tongue Closed Eyes

От мен няма как да чуеш лоша дума за Делина, скъпа. Тествала съм го 2-3 пъти. Адски изкусно изпипано сладко от рози, на моменти локумено, с много фини цитруси, които с времето изчезват. Това е върху моята кожа. Ако ми се даваха толкова пари, с удоволствие бих го думнала.
Ако не си розоманка, не мисля, че би ти допаднал. Blush

Парфюм за деня - Франческа дел Оро с нейният хубав лимонов пай - OneMore.

Аз много се чудя на - Rasasi - La Yuqawam Jasmine Wisp

Ако може мнения, ще съм много благодарна.

# 93
На предната страница сме писали.

# 94
Много ми е любопитен последния парфюм на Дита фон Тийз. Много я харесвам и знам, че някои от предишните ѝ парфюми имат страхотни ревюта, за жалост се усетих прекалено късно и вече много трудно се намират.

От създателите на така нашумелите напоследък свещи... 😜
Скрит текст:

# 95
Реших да дам втори шанс на MFK Lumiere Noire. Не се развива добре при мен. След около 2 часа към розата се добавя нещо, което не мога точно да определя, но комбинацията от двете наподобява мирис на чубрица.

# 96
  • Sofia
Това май е свещта по дизайн на Гуинет Полтроу. Като съм чела колко е здравословна, в*гината й сигурно мирише на прясно окосени пшенични класове, поръсени с прах от спирулина, та така и със свещта. Grinning

# 97
Тя е да. Следващата със сутрешния и дъх.

# 98
Четох много противоречиви мнения за Delina-от wow до "евтинджос/каквото и да означава това/" като ухание, а си мисля ,че ще ми допадне-пък изобщо нямам време да мириша-ситуацията е на живот и смърт.....хахахаха/шегичка/
Сега отивам да го взема този Nomad-заради него съм си измила косата и не съм пръскала нищо,та да мога да го усетя от началото до края......

# 99
  • Sofia
Аз го тествах в магазина на Нотино в Парадайс...ако намериш време. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 100
Това май е свещта по дизайн на Гуинет Полтроу. Като съм чела колко е здравословна, в*гината й сигурно мирише на прясно окосени пшенични класове, поръсени с прах от спирулина, та така и със свещта. Grinning
Не, техен си е дизайна, проста стана известна, защото противната Полтроу я рекламираше на сайта си.
Мирише на:
this candle is made with geranium, citrusy bergamot, and cedar absolutes juxtaposed with Damask rose and ambrette seed to put us in mind of fantasy, seduction, and a sophisticated warmth.

Тц, тц 😀

# 101
  • Пловдив
Аз много се чудя на - Rasasi - La Yuqawam Jasmine Wisp
Ако може мнения, ще съм много благодарна.
[/quote]
Прекрасен е, много наподобява Кирке без досадния мускус за цял ден, траен и много женствен👌🏻

# 102
Привет,
взех аз Номад Абсолю- красив ми е, фин и женствен. Не усещам още гора и земя, пръснах преди минути, чакам го днес как ще се развие. Мисля, че не е труден за харесване, даже е по- лесен от ЕДП, по мое мнение. Не е супер уау, но е приятен и ще му се радвам.
Пожелавам си Ла Бел, вчера за пореден път го пръсках на китка на обяд...вечерта към 22,30 преди душ още ухаеше осезаемо.

# 103
  • Sofia
Не, техен си е дизайна, проста стана известна, защото противната Полтроу я рекламираше на сайта си.
Мирише на:
this candle is made with geranium, citrusy bergamot, and cedar absolutes juxtaposed with Damask rose and ambrette seed to put us in mind of fantasy, seduction, and a sophisticated warmth.

Тц, тц 😀

Така де. Grinning Май тя е измислила аромата и името. Оригинална е. Joy
За 58 паунда толкоз. Grinning

Последна редакция: пт, 07 фев 2020, 12:48 от sunattraction

# 104
Аз пък вчера открих, че Дона акуа ми е мнооого по-приятен в това студено време, отколкото при топло. Няколко пъти го мъчих през есента, все ми беше горчив, алкохолен, едва сега излиза сладост от крушата и жасмина. Blush
Днес съм с черния кристал, много ми е комфортен, все едно съм с някой луксозен крем за тяло и любим пуловер (а аз не нося).
Все още обмислям Инсоленс, чакам подходящо намаление. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт