Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 786
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Jeune Fille ,само да ти кажа ,че ти си виновна в голяма част сега да слизам и да си купя Коко ЕДП!:grinning:  Честит да ти е.Flowers Hibiscus

# 496
Защо така съм вманиачена в тези парфюми, кажете ми. От малка съм така. Но сега страшно се задълбочи това състояние. Поръчвам си и след като го получа пак ровя и чета и искам и други. В дрехи не инвестирам толкова, което е лудост за една водица. Явно нещо не съм у ред...

Chanel Eau Vive нещо ми се е загнездил. Подуших го, ама заедно с още доста парфюми и сега почти не си спомням дали беше моят. Но на първо тестване ме привлече. Да ви кажа и по шешенца си ги избирам... тотална лудост.

# 497
Да, то тук май повечето сме така Simple Smile
Мислила съм как дъщеря ми ще наследи много парфюми от мен. С темповете на придобиване и ползване, едва ли ще доживея да си ги изхарча сама Simple Smile

# 498
И като стана душа за Шанели, преди около 2-3 седмици, имаше един-два дни много топло време, точно преди да завали снега. Та точно тогава  имах час при стоматолог.
Навън пролет, време само за разходка. Издокарах се аз в монохромно ансамбълче в различни нюанси на бежово и реших, че Габрил Шанел ще завърши визията ми по перфектният начин. Хванах бутилката и след четвъртото "фъс" осъзнах, че се пръскам с Шанел №5 а не с Габриел. Blush Ами, леко се стреснах и с риск да отнеса хейт вечерта от ММ излязох, нямах време за поправка. За моя изненада получих няколко комплимента в зъболекарският кабинет и най-хубавият беше, че "мириша на младост". Grinning Това наистина ме изненада! До сега все мрънкаха около мен, че това чудо мирише на бабичка. Много хубаво ми стана, свикнала съм когато съм с №5 все някой да сбърчи нос, но вече ще си го нося по-честичко и ще си му се наслаждавам подобаващо.

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 17:41 от bubanka

# 499
  • София
Jeune Fille ,само да ти кажа ,че ти си виновна в голяма част сега да слизам и да си купя Коко ЕДП!:grinning:  Честит да ти е.Flowers Hibiscus
От къде слизаш да го купуваш това Коко? Thinking

# 500
Момичета, мнение за Shiseido Zen?

# 501
  • Пловдив
Здравейте, парфюмни красоти. Днес най - после получих A girl in Capri от Нотино. Една от вас ми го препоръча като заместител на Лайт блу. Нямам думи, с които да благодаря на Врабчо!! Не прилича много на Лайт блу, но е точно мой аромат! Вече почти се бях отчаяла. Сега го пръснах, дано се окаже траен, че като ги знам Ланвините.. но нищо. Страхотен е. Много много ми харесва.
Врабчо, ако имаш път към Пловдив, свиркай да черпя. Ако имах възможност, бих ти купила и къща! ХАХАХА! Доволна съм много. Heart

# 502
  • Варна

В първия момент си помислих - ето! Намерих с какво да заместя любимия Aquawoman Rochas, мъчих го известно време, но не е той, никак не е лош, но може би не можах да заместя парфюма и го подарих на племенницата ми. Тя лудна по него и вече трета стотица отваря, друг изобщо не си търси Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 16:24 от Doris

# 503
Тук мога ли да попитам кои са любимите ви свежи флорални аромати за пролет лято? Харесвам Chanel Mademoiselle, но е неподходящ за пролет и лято, нали? Харесвам и Miss Dior 2017 edp но и той не ми е много за топло време. Моля споделете кои са ви топ ароматите, но да не са сладникави. Мерси.

# 504
В първия момент си помислех - ето! Намерих с какво да заместя любимия Aquawoman Rochas, мъчих го известно време, но не е той, никак не е лош, но може би не можах да заместя парфюма и го подарих на племенницата ми. Тя лудна по него и вече трета стотица отваря, друг изобщо не си търси Simple Smile
Аз изпръсках преди година една 100-ца, и първоначално много го харесвах и все с него бях.. В крайна сметка обаче не ми се е искало да го подновя, дали защото му се наситих или защото има много нови аромати, които ме чакаха.. Иначе при мен беше много траен и забелязващ се от околните..

# 505
След около 7 години желание и няколко изпръскани отливки, от вчера си имам цяла бутилка Абсинт Насомато и съм много щастлива. Някои парфюми са много отложени при мен, но винаги идват в един момент, ако продължавам да ги желая силно.

# 506
Тук мога ли да попитам кои са любимите ви свежи флорални аромати за пролет лято? Харесвам Chanel Mademoiselle, но е неподходящ за пролет и лято, нали? Харесвам и Miss Dior 2017 edp но и той не ми е много за топло време. Моля споделете кои са ви топ ароматите, но да не са сладникави. Мерси.

Тъкмо тия дни, в по-топлото време се усетих, че отново поглеждам към Boucheron Quatre, Boucheron Jaupur Bracelet и Moschino Toy (още малко по-топличко да стане иска той, заради бергамота и цитруса) . Но също така смятам да продължа с кеф да цъфтя като липов цвят и зеленея с Gucci Mémoire d'une Odeur 😊

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 13:48 от tuali

# 507
Joy
Здравейте, парфюмни красоти. Днес най - после получих A girl in Capri от Нотино. Една от вас ми го препоръча като заместител на Лайт блу. Нямам думи, с които да благодаря на Врабчо!! Не прилича много на Лайт блу, но е точно мой аромат! Вече почти се бях отчаяла. Сега го пръснах, дано се окаже траен, че като ги знам Ланвините.. но нищо. Страхотен е. Много много ми харесва.
Врабчо, ако имаш път към Пловдив, свиркай да черпя. Ако имах възможност, бих ти купила и къща! ХАХАХА! Доволна съм много. Heart

Eй, много се радвам Heart. Със здраве и усмивки да си го носиш. Обмислям го и аз за лятото, когато смятам да го ползвам съвместно с щерката.
Ще запомня това обещание за къщата. В старата част на Пловдив няма да откажа, любимо място ми е Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Lanvin не са толкова зле откъм трайност, Eclat D'Arpège се представя много добре, приятелка го носи и е винаги с огромен шлейф.
A Girl in Capri е с типичния италиански лимон, който толкова харесвах в Лайт Блу. За съжаление, след реформулировката и безбройните фланкъри Лайт Блу е тотално развален.

# 508
Лайт блу на Габана много ме разочарова. Тествах в бюти зоната. Мирише ми на бабешки стар аромат от едно време. Надценен според мен.

# 509
И като стана душа за Шанели, преди около 2-3 седмици, имаше един-два дни много топло време, точно преди да завали снега. Та точно тогава  имах час при стоматолог.
Навън пролет, време само за разходка. Издокарах се аз в монохромно ансамбълче в различни нюанси на бежово и реших, че Габрил Шанел ще завърши визията ми по перфектният начин. Хванах бутилката и след четвъртото "фъс" осъзнах, че се пръскам с Шанел №5 а не с Габриел. Blush Ами, леко се стреснах и с риск да отнеса хейт вечерта от ММ излязох, нямах време за поправка. За моя изненада получих няколко комплимента в зъболекарският кабинет и най-хубавият беше, че "мириша на младост". Grinning Това наистина ме изненада! До сега все мрънкаха около мен, че това чудо мирише на бабичка. Много хубаво ми стана, свикнала съм когато съм с №5 все някой да сбърчи нос, но вече ще си го нося по-честичко и ще си му се наслаждавам подобаващо.
Ако някой е пропуснал новината - Марион Котияр ще е новото рекламно лице! Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт