Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 791
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Като каза Аthena за пролетта и Алегориите, се присетих, че имам едно мини от 3 години сигурно вече на Allegoria Flora Nymphea. Викам си, я да му дам пак шанс, поне година мина от последната проба... Ами не и не, уж тревист, флорален, свеж, ама драйдауна отново ми бие на котешка урина, какво е това чудо 🤔.  Иначе все заглеждам босилека и мандарината от тая серия, но на сляпо май няма да рискувам...

# 481
  • Стара Загора
Bright Crystal ,благодаря ! Two Hearts Two Hearts

# 482
Мандарина - босилек ми е много любим. На котешка у. при мен се развиват обикновено парфюмите с грейпфрут. Пробвахме на кожа Pampelune с една приятелка като излезе - страшна работа, и при двете ни така се разви.

# 483
Дотук с добрите ми намерения да не прекалявам с покупки и количества. Дойде ми идеята да си купя Allure EDP и Mon Guerlain EDP. Пита се в задачата, имам ли нужда и от двата?

# 484
Не, на Алюр му мина времето. Той е най- хубав в студено време.
Сега е време на по- цветния Алюр ЕДТ. Той е за пролет.

# 485
Ааа, колкото повече... толкова повече Wink

# 486
  • Бургас
Ааа, колкото повече... толкова повече Wink
Абсолютно  още повече ,че това са два от моите най -любими парфюми ,а щом си се спряла на тях сигурно ги познаваш и харесваш.Нося си Алюр едп и през лятото разбира се с по -малко пръски и никога не ми е досадил ,дотежал ,съвършен е.Алюр ЕДП за мен е по -хубав от едт.Приветствам те да си ги купиш.Bowtie

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 16:27 от Bright Crystal

# 487
Allure edt ми беше фаворит, с много уникален аромат, никой друг от тази серия не харесвам, но така са го осакатили, само някакъв призрак от парфюма е останал, а в драйдауна стои много мъжки. Същата поразия са направили и с Chance edt, единственият, който харесвах от тази серия, а сега е такъв химически бъркоч, че нямам думи...а и той мъжкарее на поразия.

Обаче и аз се подадох на изкушението и си взех Coco edp, нищо че идва пролет, парфюмите ги нося според това какво усещане искам да си пресъздам. Обичам парфюмите защото имат способността да ти оцветят света и да го преживееш по нов начин Heart

# 488
Благодаря на всички за мненията. Явно ще взема и двата парфюма. Алюр може и да не го нося в топлото, но да си го имам. Хвърлила съм око и на Kenzo World Intense, но може малко да почака.

# 489
  • София
EDP за мен е в пъти по- хубав от ЕДТ. Това е един от малкото Шанели, които понасям и дори много харесвам.

# 490
Кетчър, като те видя се сетих. Не знам защо си мисля, че страшно ще ти пасне Roberto Cavalli Florence Amber
https://www.fragrantica.com/perfume/Roberto-Cavalli/Florence-Amber-53152.html
 Сладък, женствен, присъствен, излъчващ, по някакъв начин го асоциирам с теб. Пробвай го някъде. Simple Smile

# 491
  • София
Мерси, Базила, ще го пробвам задължително. Доверявам ти се на преценката Stuck Out Tongue

Аз мед много не харесвам освен в Elie Saab и табаковата ванилия, но ще го видя този.

# 492
И аз не съм мечо пух на тази съставка в парфюмите, но тук е добре смесен с ароматите на дюлата, кашмира и цветята. Мен лично, доста ме изненада. И очарова.

# 493
Момичета, тези от вас, които познават аромата на Емпорио Армани Shi белия,който вече не се произвежда, можете ли дами кажете,някой друг парфюм, който прилича на него.Благодаря!

# 494
  • The Evergreen State
Креми, много отдавна съм имала белия Емпорио Армани, много чисто и неповторимо излъчване има, аналог негов не съм срещала досега. Емпорио е отделен младежки/спортен бранд на Армани и парфюмите им са чудесни за ежедневието, за по-активни жени които обичат спорта, динамиката, забързания начин на живот и кипят от енергия. Ароматите са много зареждащи и единственото което ми хрумва е да си харесаш нещо от новите им предложения като You линията: In Love with you, Because it's you, Stronger with you и т.н. виж и Emporio Diamonds линията може да ти допадне нещо.

Общи условия

Активация на акаунт