Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 800
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Поднових си и ange ou demon. Стои ми по- билково и тъмни от преди, което е супер.
Но много искам да харесам Noir pour femme. Няма начин тия нотки да не ми стоят. Просто ми трябват повече по- сносни разносвания. Случвало ми се е да пробвам точно том фордски развален тестер на може би един от най- любимите ми парфюми и подозирам, че пак съм нацелила нещо кофти.

Днес пробвах отново Roses Musk. Ще изкара едни 11ч, признах го. А и ми хареса. При мен не е студената джинджифилова роза, а сладка роза с маслено начало, среда и край. Почти няма развитие. След 4-5ч ми напомня много на Roses Vanille Mancera. Но този ми харесва повече. Не е така сладък и тази почти темперна масленост ми харесва страшно много.
Вчера бях с Будоар и го усещах и след душ.

# 466
Много ми допада TF Noir, но и аз като теб все пробвам и все нещо не ми достига. Виж, за TF  Noir Extreme (мъжката версия) съм сигурна, че го искам. От много време ми е в главата. Там има всичко, което ми липсва в  женския Noir - повече характер, плътност и сочност.

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 00:42 от tuali

# 467
Аз вчера бях с Vanille Absolu и се изненадах приятно. След първите 2 часа изкара една свежа, леко сладка, сякаш плодова нотка. Не знам от какво е, единствената разлика беше, че преди съм го носила в по-студено време.

# 468
  • София
Някои тестери на TF в Сефора са кофти, ако там ги пробвате.

# 469
Да, и аз съм попадала на развален там.

# 470
Около 20 броя поддържам. Явно няма да седят в  сухата баня. Счупването на плочките също го мислех. Сега се чудя къде да ги сложа, като удобните места са все с гранитогрес.... да се качвам до втория етаж до спалнята не ми се ще.
Зависи как ги ползваш. Моите например си стоят в шкафа, но 2-3 съм си извадила върху скрина (който ползвам като тоалетка - с огледало е) и те са ми за ежедневна употреба. Когато реша, ги прибирам и вадя нови - един вид оборотните са ми навън докато ги ползвам. За специални случаи обаче сядам пред шкафа и започва голямото чудене Simple Smile

# 471
  • София
В Сефора се развалят тестерите, защото ги държат точно под лампите, за да се виждат уж добре, според мен. Така се нагряват постоянно. Лошото е, че и парфюмите им стоят на същите рафтове и се е случвало да посегна за парфюм и той буквално да пари.

# 472
  • The Evergreen State
Аз съм пленена от Мон Грелен. Сравнително късно го придобих, когато форумната еуфория беше попреминала. Заредиха го късно тук и аз минах направо на Мон флорал. Оригинала ми изпадна наскоро на добра цена и го поръчах и оттогава пръскам почти само него. Отдавна нищо не ми беше лягало така и се радвам че го открих.
Гледах едно интервю в Ютюб с Тиери Васер, в него той споменава че е открил парфюмера-продължител на неговото дело в Герлен, каза че го пазят в тайна, спомена само че бил много млад и много креативен и в следващите години ще го обучава. Интервюто не е ново, от преди няколко години е. Тиери Васер според мен е страхотен парфюмер и много симпатичен човек, поне от интервютата.
Мон Интенс версията също много ми допада.

# 473
Може ли няколко думи за S.T. Dupont Oud & Rose?

# 474
За пролетта на какви ухания залагате?

# 475
Аз разносвам Инсоленс и съм влюбена Heart Eyes Много кремест и красив ми е, в това слънчево време е тъкмо подходящ.

# 476
  • The Evergreen State
Ах пролетта, цялата природа се събужда, всичко цъфти и отвсякъде ни заобикалят ароматите на цветовете окичили и дървета и храсти и поляни. Подсъзнателно избирам цветни, романтични аромати за пролетния сезон. Шансовете на Шанел са прекрасни за това време, Аква Алегориите, нежните парфюми на Клое или Диор, изборът е огромен при цветните парфюми.

# 477
  • Бургас
Атенка ,тъкмо и аз влизах да пиша за същите парфюми ,хах.Revolving Hearts Залагам на Шансовете на Шанел те са си класа и класика поне за мен без да натрапвам мнението си/понеже има и хора ,които не ги харесват/ ,друго ,което ще нося е Картие Карат ,Амуаж Онър ,Номад Абсолю ,Мон едп и Мон Флорал ,Жадор Абсолю и други.Обичам цветни парфюми ,женствени мога да ги нося и ми стоят изключително добре/скромна съм/:bowtie: А Номад Абсолю е голяма красота ,вчера бях с него и се задържа 10 + часа на кожа с много миене на ръцете ,той е тоталната хитачка за пролетта за мен и топА на сезона. Ухае на гора и е предвестник на този любим мой сезон ,когато всичко се събужда за нов живот.Още е рано обаче, аз тук се стоплям чак май месец.

Последна редакция: вт, 18 фев 2020, 13:08 от Bright Crystal

# 478
  • Стара Загора
Здравейте , дами ! Докато сте на тема Шанс на Шанел , да попитам има ли съществена разлика межу тоалетната и парфюмната версия на Шанел Шанс Тендър?  Благодаря , предварително ! Two Hearts Two Hearts

# 479
  • Бургас
На моята кожа нямат кой знае какви разлики ,просто Тендър едп е по -плътен от едт и за мен е като една по-зряла негова версия.Много ги обичам!

Общи условия

Активация на акаунт