Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Dahlia Divin дали е траен аромат?

# 451
  • Бургас
До кожа е на моята е траен ,както и Dahlia Divin Le Nectar.

# 452
Някой може ли да сподели впечатления от Joop wow - дамският и Joop absolute homme?

# 453
  • Чукарландия
Момичета, коментиран ли е Beautiful Belle Love by Estée Lauder, защото с търсачката нищо не намирам. Непрекъснато ми изскача в реклама на Douglas, чак супер дразнещо. Поне парфюма хубав ли е? 😊

# 454
Момичета, коментиран ли е Beautiful Belle Love by Estée Lauder, защото с търсачката нищо не намирам. Непрекъснато ми изскача в реклама на Douglas, чак супер дразнещо. Поне парфюма хубав ли е? 😊
За мен не.

# 455
Около 20 броя поддържам. Явно няма да седят в  сухата баня. Счупването на плочките също го мислех. Сега се чудя къде да ги сложа, като удобните места са все с гранитогрес.... да се качвам до втория етаж до спалнята не ми се ще.

# 456
Леле 20 бр доста са. Не мога да си представя какво е.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 21:07 от babyrose1985

# 457
Оооо, моята е от най-малките в темата Grinning
Шанел Шанс О вив ми е любим за лятото.

# 458
Мечтая си да ги намаля на 10-15, но дълго имам да чакам. С тези теми колкото и да се владея не става. Пропускам част от обсъжданите в темата, ама на някои не успявам да устоя. Подарих няколко и още 2 ги чака същото.
Сега ми влязоха в главата:
La Nuit Tresor A La Folie Lancome и Le Belle JPG
Проблемът е, че вземам нещо, ползвам няколко пъти и после пак всичко се върти основно около 5-6 аромата.

# 459
Miss dior cherie е подобен на мадмоазел но по не сладък... плътен и по тежък. Повече за зимата.
Напротив много по-сладък е, освен плътен и тежък.

Точно така го усещам и аз /както Денси е писала/ - много по-сладък, по-плътен и по-тежък.

# 460
Здравейте!
Чета Ви редовно,  не пиша. Имам тази вечер и нужда от помощ:)
Жена, която ползва Scandal , Dupont - Ванилията и Тобакото, Libre, Tresor Praline,  Girl of now Shine, The only one... дали би харесала Coco Mademoiselle?
категорично - Да!
Забелязала съм, мои приятелки, които не харесват Либрето, категорично не понасят Коко Мадмоазел.

Аз не понасям Либре, но съм фен на  Коко Мадмоазел.

# 461
Здравейте!
Чета Ви редовно,  не пиша. Имам тази вечер и нужда от помощ:)
Жена, която ползва Scandal , Dupont - Ванилията и Тобакото, Libre, Tresor Praline,  Girl of now Shine, The only one... дали би харесала Coco Mademoiselle?
категорично - Да!
Забелязала съм, мои приятелки, които не харесват Либрето, категорично не понасят Коко Мадмоазел.

Аз не понасям Либре, но съм фен на  Коко Мадмоазел.

И аз така - обожавам Мадмоазелата, Либрето ми е като аромат на чисто и изпрано - харесва ми, но чак парфюм с такъв аромат... не съм чак толкова богата /поне не, все още/ Smiling ImpStuck Out Tongue Winking Eye

# 462
Update : 🌠 Angel Mugler eau de Croissant 2020, така де...  Много е хубав, ядлив и траен. Сладък и мек. И много подобен на този от 2019. Който обаче е по кисел (не вкиснал, държа да отбележа).
Засилих се да го взема, но не съм сигурна, че ми трябват две толкова подобни варианта на едно и съща тема. Особено като се има предвид колко бавно ги консумирам.
За съжаление ми се струва, че новата линия на развитие в Мюглер ще са широко форматни и "вежливи" парфюми, без шок фактора заради който имат толкова верни почитатели и култов статус. Защо се продаде, Тери? 😭😭😭

Нарцисо Флорал ЕДТ ❇️- нямам какво да добавя след описанието на Ковачева. На блотер никаква разлика с Едп, но върху кожата се усеща пудрената нотка. Той също е по мек от предшественика си.
На мен ми харесват парфюми с малко кисела нотка, по-остри отколкото пудрени и за това предпочитам в случая Едп. Но и двата (и всичко на тази къща) са прекрасни.

Zadig Voltaire This is Love е според мен много слабо изпълнение, напомня ми на някои мега популярен парфюм от 90те смесен с Малиция Бон Бон. Красиво шише, може би за ученички ще е подходящ, не знам...

# 463
  • София
Може ли предложения, че смятам да поръчам тази вечер Blush
Поръча ли? На какво се спря?
Lady vengeance при мен е доста кротка роза.
Нея поръчах. Blush При мен има нещо анималистично и хем чисто, хем секси.

# 464
Чудесен избор според мен - елегантна, класна, хладна и прекрасна роза! /"Джулия" от моята младост в леко осъвременен вариант/. Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт