Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 963
  • 739
  •   1
Отговори
# 270

В Германия съм. Може вече да е дошъл и в България.

# 271
Много се чудя на гарденията - моля, който я има да сподели - при носене развива ли сапунени нотки, аз само на ръката съм си пръскала, а не е същото, като при истинско носене.
Току що получих гарденията, която съм пробвала два пъти в топло време и много харесах. Пръснах на ръката, но сега е различен, не може хубаво да се развие, стои захлупен, гарденията сякаш спи... По същия начин в студа се държи при мен и друг белоцветен парфюм - Wild Python/ Mancera. Студено им е... Nature High Brightness

# 272
След период на парфюмна апатия започнах да се посъбуждам и изчетох темата, за да разбера, че съм си съвсем в час Simple Smile Последните, които харесах са Libre Yves Saint Laurent и Nomade Chloé. Яд ме е, че не тествах и Nomade Absolu, но ще си поправя грешката, като гледам какъв хит е Wink
С нетърпение чакам новия на Рамщайн и плодовите красоти на D&G (от първата снимка на първа страница).

# 273
  • Пловдив
Сега се зачудих дали да си взема този на Kenzo Leau Par. Или пък Miss Dior 2017, Но не знам да не е сладникав и с много роза. Не мога да реша. Не знам вие така ли сте, но искам да имам всички, ужас.
Аз имам тези мис Диор от 2017 и 2019, като първият ми е с доста изпъкваща роза и като се замисля доста прилика наистина с Делина.. още му се чудя дали ще го задържа при мен Мисс Диор 2017 🤔

# 274
  • Бургас
Днес съм  с Lira Xerjoff for women пръснат на кожа и по косата и да ви кажа не съм впечатлена.Не е мой тип парфюм и не мога да оправдая цената ,която му искат.Не мога да отрека обаче ,че е добре скроено фино ,луксозно ,гладко и кремообразно гурме.При мен ухае на лимонов сладкиш ,прилича на много други парфюми за мен например на Secret Sucré Molinard ,има нюанси и от Адикта на Диор ,както и усещам лек полъх от Serge Lutens Un bois vanille.Трайността му също не е добра при мен ,затихва много бързо.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 15:15 от Bright Crystal

# 275
Аз минах да си припомня гарденията и ванилията на Ван Клииф. Няма да си взема нито един от тях, успокоих се. Гарденията много ми беше харесала през лятото, но сега ми тежи - жасмин и тубероза усещам основно на моята кожа, красив аромат е, но имам много подобни, а до лятото не знам дали няма да ми се променят предпочитанията. Ванилията даже ми е неприятна, има някаква пластмасова нотка, която никак не ми харесва - на Ив Роше ванилиите са много по - приятни за мен. Ще спестявам.😂

# 276
  • Бургас/Пз
Може ли някой да сравни като трайност как са при него Номад Абсолю и Либрето Blush

# 277
Много трайни са ми и двата. Над 9-10 часа. Но аз пръскам по много, не пестя.

# 278
  • Бургас/Пз
Много трайни са ми и двата. Над 9-10 часа. Но аз пръскам по много, не пестя.
Благодаря, Денси! При мен Либрето има чудовищна трайност и то без прекаляване. С Номад Абсолю също не съм прекалила, но определено след 5 часа не е така осезаем като Либрето. Днес умишлено сложих класическия Номад и той ми е със същата трайност. Явно Либрето при мен се оказва по-трайно.
Едва ли Номадите от Нотино ще са различни ...

# 279
Здравейте, искам да попитам за един парфюм, не знам дали това е темата, извинявам се ако греша. Моя приятелка има този парфюм, подарък и е, много ми хареса аромата, но не знам къде да го намеря, в интернет не ми излиза никъде

# 280
Либре е много траен и при мен.
Stefi. 1, в Ebay и Amazon го намирам.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 13:30 от fata_morgana

# 281
  • виртуално
Здравейте, искам да попитам за един парфюм, не знам дали това е темата, извинявам се ако греша. Моя приятелка има този парфюм, подарък и е, много ми хареса аромата, но не знам къде да го намеря, в интернет не ми излиза никъде

https://www.google.com/search?q=monogramme+perfume&client=fi … =1339&bih=712

ebay , amazon , предполагам е някаква имитационна парфюмерия

# 282
Много я обидих Ванилията, сега съм в много топло помещение, стана много по - приятна, за мен е по - подходящ за топлите месеци, явно.
Пускам и аз една снимка. На майка ми е, капачката е стъклена и счупена, както се вижда. Била е малък квадрат със скосени ръбове. 30 - 40 годишно е, били са в обща луксозна кутия две или три, с тънки хоризонтални етикети, помни само, че на едното е имало надпис SAMOA. Знае ли някой какво е? Дала ми го е да се опитам да го отворя.

# 283
....и при мен и Либре ,и Номад Абсолю са с много добра трайност,но с Номада носа ми много лесно привикна и примерно го усещам 4,5 часа ,но хората с мен казват че се носи яко около мен....и аз винаги пръскам обилно...

# 284
silver pearl,
Скрит текст:
Много я обидих Ванилията, сега съм в много топло помещение, стана много по - приятна, за мен е по - подходящ за топлите месеци, явно.
Пускам и аз една снимка. На майка ми е, капачката е стъклена и счупена, както се вижда. Била е малък квадрат със скосени ръбове. 30 - 40 годишно е, били са в обща луксозна кутия две или три, с тънки хоризонтални етикети, помни само, че на едното е имало надпис SAMOA. Знае ли някой какво е? Дала ми го е да се опитам да го отворя.
По външни прилики и търсене по критерии "SAMOA" попаднах на това:
https://www.vinted.fr/femmes/parfums/80033189-parfum-lecon-de-seduction
https://www.fragrantica.com/perfume/Corine-de-Farme/Lecon-de-Seduction-13163.html

Общи условия

Активация на акаунт