Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 968
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Sysly, благодаря ти, но това е ново, от 2011, а на майка ми е ужасно старо. Търсих го и аз, нито по име, нито точно същият флакон м/у винтидж ароматите открих. Остава само, някой да го знае случайно.

# 286
  • До сърцето...
Днес съм  с Lira Xerjoff for women пръснат на кожа и по косата и да ви кажа не съм впечатлена. ... прилича на много други парфюми, както и усещам лек полъх от Serge Lutens In bois vanille.

Много ги обичам и двата парфюма, но нямат общо за мен. За "Un Bois Vanille" умирам, особенно зимата и в хладно дъждовно време. Толкова го харесвам, с този неговия характер и индивидуалност, че вече намкоя година поред не мога да намеря нещо, което да го замести, а ме е страх, че и второто бутилче ще свърши.
Lira-та ми е официалния парфюм за служебно-нетолковапретенциозни събития Grinning Приличното ми момиченце в гардероба Heart

# 287
И за мен нямат дори допирна точка във ванилиите.
Аз обичам страстно Лирата.  Serge Lutens un bois vanille почти не мога да нося вече.

# 288
И за мен нямат дори допирна точка във ванилиите.
Аз обичам страстно Лирата.  Serge Lutens un bois vanille почти не мога да нося вече.

някой ще ми предложи ли отливка Un Bois Vanille"

# 289
Ако си от София, на "Ив. Вазов" 22, май го имаха за проба.

# 290
  • * Under the stars *
Момичета , какво ви е мнението за Kenzo world power ?
Скрит текст:

Трайност , аромат , за всяко време от годината ли е подходящ ? Гледам , че има 20% намаление до утре в Дъглас и се чудя дали да се възползвам и да поръчам .

# 291
Писала съм му ревю. Много е хубав, но без проба не те съветвам да го купуваш, не е лесен парфюм, особен е. Трайност и излъчване си има.

# 292
Имам възможност да взема тестер на Kilian на добра цена. Теи от тях не познавам и няма къде да пробвам в момента. Кажете, моля ви, две- три думи за тях:
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Woman-in-Gold-46469.html - притеснява ме ванилията как се усеща
https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Love-by-Kilian-4322.html- тук пък белите цвятя ме притесняват малко

https://www.fragrantica.com/perfume/By-Kilian/Liaisons-Dangereuses-4321.html

# 293
^^Какво съвпадение, аз заглеждам Forbidden Games By Killian. Много харесвам сливи в парфюм и този ги има, така че някой с преки впечатления, ако се включи ще бъде високо оценено Simple Smile

# 294
Аз имам Love by Killian - сладко гурме с много карамел и марш меллоу, но приятно и балансирано сладък е.
С голяма трайност е. Малко пролича на D&G Femme, но е по-присъствен.

# 295
^^Какво съвпадение, аз заглеждам Forbidden Games By Killian. Много харесвам сливи в парфюм и този ги има, така че някой с преки впечатления, ако се включи ще бъде високо оценено Simple Smile
Аз го имам. Страшно плодов. По весело наивно момичешки игрив, плодов и сладък.   Честно казано имам и по- хубави от бранда.
Love е страхотен, но ако е малко по- топло ме души и стои сто пъти по- добре на мъжа ми, отколкото на мен.

# 296
Посетихте ме да си купя Kenzo l eau,преди около 22 години много го харесвах.Носталгично ми е и ще го взема.А какво пръскане-кожа,коса,дрехи .Аз навсякъде ,но рядко си усещам парфюма.

# 297
Никъде не съм срещала Ubar на Амоuage за проба, може ли някой да сподели впечатления. Flowers Hibiscus

# 298
Ubar го имаше в Нотино. Слаба съм в описанията,  но шипрово - пачули..  Има някаква прилика или допирателна да кажа с Пантерата. Но това е само за някакъв ориентир ,  в какъв дух е .. Много по-тежка артилерия е..

# 299
Много е страшен. Ретро и с животно вътре.

Общи условия

Активация на акаунт