Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 833
  • 739
  •   2
Отговори
# 420
kovatcheva, благодаря за прекрасното описание! Ще го търся за тест, леко ме възпира цената му, но ако наистина има прилика с любимото ми  L'Eau de Chloe, може пък и да се прежаля.

# 421
  • София
И аз си взех L'inderit, обаче нещо туберозата ме дразни и ще го оставя за по-топло време.
Също така - най-после Aigner N1 Oud. Обожавам го. За мен е перфектно съчетание на роза, ауд, подправки.

# 422
  • Бургас/Пз
За сметка на това отстрелях  Abercrombie & Fitch Authentic, сега тръпна в очакване ❤️❤️❤️
Бела, може ли да споделиш повече като го получиш. Най-вече как го намираш като трайност, има ли някакъв шлейф или стои близо до кожата. Много му се чудя за идващата пролет.

Ковачева, както винаги се вълнувам като малко дете докато те чета. Може ли да споделиш дали намираш разлика в трайността на ЕДТ и ЕДП на Narciso Rodriguez For Her Fleur Musk. И изобщо, ако можеш да направиш между двата. Да чакам ли за проба ЕДТ или направо да взимам парфюмната вода??
От Ейнджълите досега нищо не ми е харесвало, обаче този круизния ще го пробвам със сигурност.

# 423
  • Germany
ani_d, изчакай да дойде ЕДТ, мисля, че той е повече твой, поне доколкото познавам вкуса ти. ЕДП версията е с по-интензивна роза, в ЕДТ пак я има, но е по-пудрен, кремест и женствен, много чувствен парфюм. Ще ги тествам паралелно и двата през седмицата и ще ти пиша повече.

Парфюм за деня:
Дъщеря ми три пъти ми каза, че много хубаво мириша днес Yellow Heart

# 424
  • София
А, да се похваля с още една нова придобивка - Passenger S T Dupont. На дъщерята е. Най-после престана да ме мъчи с тежките атомни бомби, които въобще не й отиваха.

# 425
Може ли предложения, че смятам да поръчам тази вечер Blush
Поръча ли? На какво се спря?
Lady vengeance при мен е доста кротка роза.

# 426
  • Бургас/Пз
ani_d, изчакай да дойде ЕДТ, мисля, че той е повече твой, поне доколкото познавам вкуса ти. ЕДП версията е с по-интензивна роза, в ЕДТ пак я има, но е по-пудрен, кремест и женствен, много чувствен парфюм. Ще ги тествам паралелно и двата през седмицата и ще ти пиша повече.
Много, много ти благодаря, ще изчакам, дано за 8ми март да го има и тук.
Този Ангел, който сподели като, че ли също много искам да го пробвам.
За сега това са ми исканията за пролетта.

# 427
  • София
Много ми е странно, когато говорите за "пресни" парфюми. Ако съм научила нещо за парфюмите, то е, че истински качествените такива задължително имат голяма трайност, защото се произвеждат от най-качествените и съответно най-скъпи съставки, заради което е и високата цена на крайния продукт. Вече писах в темата за един парфюм, който имам от 1984-а и аромата му не е мръднал нито грам. Говорейки за "пресни" парфюми, все едно говорите за пресни кренвирши. Или пък, ако имате парфюм, произведен отдавна, и е с променен аромат, то все пак сте си купили менте.

# 428
# 429
Detelistna,аз мисля,че с "пресни" се получи нещо като комично интерпретиране на "оригинални" след няколко отговора в съседната тема.Аз също имам стари парфюми,които съхранявам на хладно и тъмно и не са мръднали,а мъжът ми редовно купува Бърбъри Лондон/"стара" генерация парфюм/ и нищо нередно не сме установили.

Последна редакция: пн, 17 фев 2020, 12:41 от Calabria

# 430
Пресни, кисели -за зеле ли говорим ? Simple Smile При правилно съхранение и над 10 години дори след като са наченати може да се запазят и не само скъпите. Но в интерес на истината моя любим на времето Дизел в черното чорапче се развали след 5 години, за което заслугата беше 95% моя. Държах го на етажерка над радиатора и беше подложен на огромни температурни амплитуди.
За протокола обаче съседа му Герлен не е мръднал.
Отивам днес след работа да ги търся тези Анели и Извънземни! Ако открия, ще репортирам на кратко.

# 431
Chanel Eau Vive траен ли е?
Сладникавост има ли в него?

# 432
Chanel Eau Vive траен ли е?
Сладникавост има ли в него?
Точно днес го пръснах...харесва ми много, флорален ми, свеж и хубав за лятото. За мен не е сладникав. Обаче почти го няма след 2 часа. Пръснах и Тендър ЕДП и ЕДТ- същата работа. На мен не са ми трайни тези версии, но има тук много парфюмни, на които им трае по много. Трябва да тестваш на твоята кожа.

# 433
  • Бургас
Няма парфюм с изтекъл срок на годност (знам ли, може някоя евънска гадория), има зле стопанисвани парфюми. Както съм съсипвала парфюми за кратко време, така и имам няколко на средна възраст 20-25 години.

# 434
Аз знам, че и влага не обичат парфюмите. В този ред на мисли, дали ще е подходящо да си държа парфюмите в баня, която ще се ползва само за тоалетна и инцидентно за къпане?

Общи условия

Активация на акаунт