Парфюмни размисли и страсти - 236

• 62 783
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Даа вмера четох. Нежна ми е и хубава.

Днес цял ден мисля за мадмоазел... направо ми иде да отстрелям 30мл...

# 511
Jaipur bracelet и аз го пробвах наскоро, доста натуралистичен букет зюмбюли, няма много сладост, а напротив - лека горчивина от зеленината. Хубав е, но на мен засега ми е рано за него, може би след няколко седмици.

# 512
Kill pop, много точно го описа, и аз така го усещам! Тревичките наистина са леко тръпчиво - горчиви. Което много готино се комбинира със зюмбюла

# 513
  • София
Тук мога ли да попитам кои са любимите ви свежи флорални аромати за пролет лято? Харесвам Chanel Mademoiselle, но е неподходящ за пролет и лято, нали? Харесвам и Miss Dior 2017 edp но и той не ми е много за топло време. Моля споделете кои са ви топ ароматите, но да не са сладникави. Мерси.

Споделям топ летни: Jour d’Hermès Absolu, Infusion d'Iris Prada, Sublime Balkiss, Sisley Eau de 2, Chanel N°5 L’Eau, Chance Eau Fraiche,  Chance Eau Tendre EDT/EDP,  Chanel 19 EDP, Cabaret , Noa, Fresh Desigual, както и Coco Mademoiselle EDP

а Mandarine Sultane  тепърва ще разучавам как ще е пролет-лято

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 14:39 от chanel19

# 514
Ей, този Jaipur Bracelet го имам от много време и не го нося, преди седмица, когато беше по - хладно го носих. В хладния въздух беше просто чудесен. Вече няколко поредни дни, откакто се е затоплило нося само Nin - Shar. Цяла зима му се чудих и бях решила да го предлагам за размяна - много труден ми се стори и не ми се искаше да се напрягам и мъча с него. Реших да му дам последен шанс и просто се напръсках обилно с него и излязох. Толкова различен е навън, с истинско носене. Много ми харесва, всички странни нотки се сливат, става интересен, приятен за носене, артистичен и премерен. Добре,че го запазих.

# 515
Момичета, мнение за Shiseido Zen?
Много красив парфюм. Има нещо от духа на Мадмоазел, но не е толкова натрапчив. Май е от типа лесно харесваеми, но го пробвайте непременно!

# 516
  • София
След около 7 години желание и няколко изпръскани отливки, от вчера си имам цяла бутилка Абсинт Насомато и съм много щастлива. Някои парфюми са много отложени при мен, но винаги идват в един момент, ако продължавам да ги желая силно.
Честито, Денси!
Познавам това чувство! Simple Smile
При мен също така, поискам ли нещо много силно, винаги го получавам! Simple Smile Повечето ми придобити парфюми са били далечно таргетирани и проектирани в съзнанието ми. Всяка придобивка изпитвам като истинско завоевание. Удовлетворението е пълно! Yum

# 517
Благодаря ти! Много е удовлетворяващо наистина. Не знам защо ги бавя с години някои парфюми, но ето идва им времето.

# 518
  • Пловдив
Да, Лайт Блу беше прекрасен, върховен, божественярски аромат! Сега е отврат.
Този A girl in capri вече след час- два ми бие на Перголезе. Този пък го използвах преди 100 години, още преди да се запозная с Лайт блу.
Но наистина, този италиански лимон явно и на мен точно той ми е харесвал. Сега се чудя тези 30 мл дали ще изкарат до март. Laughing

# 519
  • София

Стреляй смело
Скрит текст:

# 520

Стреляй смело
Скрит текст:

Просто ще припадна, красота! Не вярвам да има хора, които да не харесват мадмоазела... в най лошия случай може да им е леко силен но откйм аромат и топп топпп

# 521
Топ за който го открива сега,но аз първия си го взех още като излезе и адски ме е накъртил вече-може би половин литър съм изпръскала........
Сега топ ароматите ми са сред множеството новоизлезли красоти на пазара-няма как нещо от преди почти 20 г да ми е топ-има си мода както в дрехите,така и в ароматите......

# 522
Да, сега го откривам. Не съм имала финансова възможност досега да се добера до тях. Но пък ми станаха от любимите наред с Диор.

Май съм малко old fashioned. Ама като съм нямала.

# 523
Оооо,в никакъв случай не си старомодна-това,че аз съм се накъртила на този аромат ,не означава ,че е старомоден-ТОЙ Е НЯКАК СИ ИЗВЪН ВРЕМЕТО-не мисля ,че някой аромат е имал повече почитателки....Флакнъра Мадмоазел Интенз,който излезе 2018 за моя нос изобщо не се различава от първообраза,така че......модерен си е.... радвай му се....

# 524
И аз много обичам Coco Mademoiselle, за мен си е на гребена на вълната и си става за всяко време и повод. Edt- a също е красив, кристален и елегантен 👍

Общи условия

Активация на акаунт