Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 078
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
  • Dope Reach
Чери, прости! Не заради тях, а заради себе си. Аз съм далеч от мисълта, че някоя от т.нар. ми приятелки иска да й бъде простено или изобщо й е хрумнало, че има за какво да прощавам. Затова ми е важно да простя, за да се освободя и да продължа напред. Запомни, че това гложди нас, а не тях. С отказа си да им простиш, отказваш да теглиш чертата и да видиш какво хубаво те очаква.
Между другото, дори и като вярваща, за мен ходенето на църква също е неловко преживяване, макар че го правя, колкото често мога. Обяснявам си го с това, че вярата ми е много лична и едва ли не в храма има хора, които виждат проявата й, а аз нямам желание да ме гледат в такъв момент.

Още нещо, което току що прочетох:
"Чудни сме ние, жените... Плачем за дреболии, а издържаме на непосилното." Heart

# 121
Днес лелката ме посети.. дори и до тест не стигнах, с гръм и трясък дойде. Тъпо ми е, да и то доста, но се стягаме за нова порция щракане 😃 няма да го мисля много много (опитвам се, все пак правим опити от скоро). Направо на моменти ми е неудобно как се оплаквам за дреболии, а има момичета в тази тема с къде- къде по- сериозни неща на главата. Прегръщам ви и стискам палци! 😊

# 122
Рочелка, благодаря за поредната прекрасна тема! Пожелавам на всяка от вас да си пие кафето/чая като тази мацка на последната снимка! Heart

МамаНаПринцеса, радвам се, че всичко е наред при вас! Да расте все така добре и втората принцеса!

rave, не ми е познато това изследване и не мога да взема отношение, но е ужасно да те мотаят и режат така лекари... Радвам се, че са ви потръгнали нещата, дано скоро да получите заповедта и силно се надявам да носиш само хубави новини! Хубаво е да срещнеш лекар, при който да почувстваш заинтересованост, а не, че си поредният случай, минал през ръцете му.

sergeeva11@abv.bg, пожелавам ти скоро да си изненадана от това трето човече, въпреки, че си се отказала!

Jo di, стискам ти палци тестът утре да е положителен!

Joanaa, много целувки за теб и малките сини гащи! Бъдете здрави!

Моника Петкова 631617, добре дошла, пожелавам ти успех в начинанието, дано да не си от тези, които чакат много дълго. Не се плаши, не всичко е приятно, но като си представиш, че го правиш в името на едно малко същество, преживява се!

spring rain, добре дошла! Пожелавам ти скоро да се похвалиш с очакването на второто ти чудо!

keep*the*faith, много сила и кураж с процедурите! Пожелавам бързо успешен финал и възможно най-малко неразположения! Стискам палци да се развият добре ембриончетата!

m-angel, радвам се за хубавите новини от ЯМР. Дано да нямаш повече притеснения!

Kris_ti, и аз бях с висок пролактин и пиех по 1/2 Достинекс на седмица. Нямам спомен дали ми е било много сънливо от него, от половин година не го пия и не съм изследвала пролактина, защото ситуацията при мен е такава, че в момента това не е на дневен ред пролактинът ми и не смятам, че ще е адекватно изследването, дори да го направя, но преди, когато беше висок и пиех Достинекс, след първия месец прием, направих пак изследвания и веднага си беше в норма, та тогава АГ ми каза да продължавам да си пия по 1/2 на седмица, докато не забременея и тогава веднага го спирам.

Джулс, съжалявам, че се чувстваш така зле! Пожелавам ти възможно най-скоро да е трансфера и да е успешен! За превръзките - и аз съм се обривала преди години, сега купувам само памучни и нямам такива проблеми. Да не се налага, но мога и всеки ден да нося.

Меги, да ти е жив и здрав мъжа. Освен това пожелавам на следващия си рожден ден вече да е татко! За напиването те подкрепям и преди някой да ме нападне, ще уточня, че аз през живота си никога не съм се напивала и много рядко консумирам алкохол, но по този повод се шегувахме с моя мъж, така като видяхме, че не ни се получава бебето, да вземем да се напием и да стане, че нали много деца се появяват така от "весели нощи".

Ivied, много хубаво обещание си дала на мъжа ти за новата година. И аз все обяснявам на моя, че само висим на телефоните и лаптопите и изобщо не си обръщаме достатъчно внимание.

Nicole Watterson, честити две чертички! Лека и успешна бременност ти пожелавам! Всичко ще е наред, вярвам!

Диди, чудесни новини. Ние можем само да си мечтаем за такава морфология! Да ви е на късмет и скоро да се похвалиш!

Попи, толкова хубаво ми стана като видях, че си писала! Да ти е жива и здрава дъщеричката! Пожелавам ти всички трудности да са зад гърба ти и вече само да си се радвате!

Sunshine9051 Heart

Момичета, аз уж съм добре. Този вторник стават 4 седмици от последната ми инжекция и вече мога да очаквам с всеки изминал ден да се чувствам по-добре, надявам се. Най-рано края на март очаквам първия цикъл, нямам търпение, наистина, наистина! С удоволствие ще преживеявам всички неразположения на всеки цикъл, пред това, което ми се наложи да изтърпя през последните 6 месеца, НО вижда му се краят!
Отново изпадам в едни състояния, за които знам, че ще ме разберете. Плача много и много често вече, не знам защо. Повтарям си, че не губя кураж и надежда, но плача в едно свое си отчаяние на моменти. Помня, че преди сме отваряли темата, но сега и аз ще си споделя опита, тогава нямах такъв. Една позната завърши курс по астрология и поисках да ми изготви хороскоп. Хубави неща ми каза, доволна съм, много даже, НО ми каза, че излиза, че до 30-тата ми годишнина ще имам проблеми относно забременяването (което ще рече още 2г и нещо). Било за хубаво да изчакам, след това няма да има проблеми и ще си имам бебе. Съгласна съм, че най-важното е всичко да е наред и да се случи, но 2г вече чакам и още 2 ми се виждат като цяла вечност. Това не означава, че сега 2г ще стоя и ще чакам и няма да опитвам.... мине ли ми първият цикъл и се хвърлям в боя с пълна сила, но ми стана малко кофти, не малко - много плаках. Това е, исках да ви споделя, помня, че и сред вас имаше такива, накоито им бяха казвали подобни неща.

# 123
Sunflower92 - Не се настройвай че ще чакаш още две години. Забрави го това. Работиш по въпроса и ще станат нещата рано или късно.

За отношението на хората....Откакто загубих бебчето в 28гс се наслушах и нагледах на всякакви глупости от страна на роднини и приятели...То не беше "Тя не се брои като не е била родена", "Защо просто не си осиновите?", "Е, още ли не ти е добре? Докога ще продължава това? и още един куп такива тъпизми...Другите пък даже и не искаха да говорят с мен и ако се видим случайно се извиняват или пък се правят че нищо не е станало.
Аз разбирам че им е трудно и не знаят какво да кажат, но тези неща които ми казват са абсолютно неадекватни и от тях боли много. Въпреки всичко не си ги слагам на сърцето за дълго, защото хората са си хора и до колкото разбрах това е една от най-големите теми табу от което следва неадекватност в 99% от случаите.

# 124
ЕЙ Слънчогледче къде се губиш, хайде чакаме те в боя! Hug
В този тон, мен днес пак ме преби лелката. Точно така се чуствам, защото уж отново всичко както трябва направихме...
Има час за Калчев май месец, по план, на една година от опитите, и направо там твл да ме записва, инсета после и по поточната линия, ако не е станало до тогава, ама като гледам как се е скъсало да става...
Сори за тъпия пост за добро утро ама като се събуди човек с леля...

# 125
Сънфлауър, страхотна млада дама си ти ❤
А за хороскопа недей вярва напълно. И на мен ми правиха преди години и трябваше до 32 да съм с едно дете, а на 36 с две. Та... с оглед на това, че след две седмици ставам на 35 нещо не я виждам как ще се случи тази работа 😂 Освен да ги изстрелям две наведнъж 😃
п.с. Днес ми е първи ден на работа след отпуска. Хареса ми да почивам, та крайно време е да забременявам и да си поостана вкъщи вече! 😃

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 07:20 от Диди ❤️

# 126
Ох по повод хороскопи и аз да ви разкажа нещо за Добро утро. Макар и по тежка категория.
Преди няколко седмици наши приятели ни похвалиха един ясновидец. Аз не си падам много по такива неща. Даже ме е страх. Единствено съм ходила няколко пъти да ми леят коршум за страх. Нооо бях в такава дупка викам отивам. Отиваме сядам посрещна ни човека, питани кога сме родени и как се казваме. Нищо не сме казвали повече. Каза, че сме семейство, което не беше трудно да се сети.
Позна кой какво работи, имена на наши близки, приятели. Кой какво обича да прави. Позна, че ММ хич не искаше да ходи при него. Че до скоро сме били много пасивни относно дете. А то си беше така, аз до преди малко повече от година не исках да чувам за дете.
И изведжън както си чертаеше вика вие дойдохте да ме питате за рожба нали? Дали и кога ще имате такава. Как не паднах от стола. Викам да. Ами има проблем вика. Ама не е в ТМ а е при теб проблема. На ТМ една жена му е казала, че е супер, чист е от всякъде. Вмъквам, че спермограмата ни я разчете ЖЕНА ( биолог). Каза ми и че ако някой лекар ми каже, че имам проблем с хормоните само да се усмихна и да знам, че там нямам проблем. ( всички хормони и полови и щитовидна жлеза са идеални).
Каза ми още че ще имам дете, зачеранато напълно естествено, но след помощ от лекар МЪЖ. Няма да имам разрези или операции, но ще има някаква интервенция. И че няма да остана само с 1 дете а ще имам после още едно. Нищо повече не питах, тръгнахме си, оставих пари, колкото имаш и като излезнах като му ударих един рев. И ММ ми вика за какво ревеш, виж хубави неща каза. 😂 А аз наистина не знаех защо рева, просто ми се ревеше.
Това от мен.
Не харесвам такива “гледания”. Още даже не мога да си обесня как отидох там. Но е факт, че позна много неща.

# 127
На мен също една гледачка преди 3г и нещо ми каза само, че ще срещна моя човек (не се познавахме още с мъжа ми) и ще имам 2 деца - момиче и момче. Две седмици след това се запознах с мъжа ми, но тя нищо друго не ми каза.

За отношението на хората - нямам думи колко несъобразителни могат да бъдат. Последно преди няколко месеца, след пореден въпрос, от страна на приятели, дали няма най-накрая вече да си направим едно дете, и деликатно уточнение от моя страна, че не се получават нещата (без да изпадам в подробности), жената с хихикане ми каза да сме опитвали по-често... Аз казах, че за 2г сигурно доста неща сме пробвали и надали проблемът е в броя опити, та тогава явно се усети и каза "Дано да стане".

# 128
Момичета много сте трогателни днес.
Никол, стискам палци, ама всичко ще е ОК Simple Smile
Попи, честита дъщеря, аз те помня като минаваше да поръсиш с прашец.
Диди, някак си чакам от теб добри новини, преди да се стигне до кандидатстване по фонда. Ама както и да стане - важното е да стане.
Кийче Flowers Hibiscus
Рейвче, струва ми се че и при теб се раздвижиха нещата в посоката Simple Smile
Джулка, чакам новини, може и на лично да ми пишеш.

За вярата, аз се водя агностичка, защото не вярвам в никой описан в книгите бог, но смятам че има нещо, което (още) не е обяснено от науката. И на мен ми се е случвало да завиждам на вярващите, че някак си им е по-леко, ама не знам дали е така или просто ми се струва. Има хора, които прекаляват обаче с вярата и не се лекуват и това може да е вредно.

Сънче, и аз да се включа към групата дето призовава да не се връзваш на срока в този хороскоп, ще видим какво ще стане. Чудесен човек си, от сърце ти пожелавам скорошна и лека бременност.

Скрит текст:
Може би, защото имаме само едно ембрионче, за нас си е човек, нищо че е на 3 дена и е просто 11 клетки. Искам да мога да го върна най-скоро вече Simple Smile

Последна редакция: пн, 10 фев 2020, 10:57 от Одри

# 129
Добро утро, момичета! Благодаря на всички, които ме мислиха, но сутринта теста беше "-". Но лелка няма 🤷‍♀️ не знам вече какво се случва... Ще чакам и в края на седмицата ако още не ме е навестила пак ще тествам Simple Smile
Никол, честито, лека и безпроблемна! Мисли положително, прегръщам те 🤗
Относно отношенията на хората, мен най-тежко ми е, когато най-близките ми подхвърлят" айде време ви е, какво чакате", но се старая да не им обръщам внимание.
Пожелавам ви приятен понеделник и ползотворна седмица! Прегръщам ви 🤗

# 130
Добро утро момичета!
Първо Николче честито! Всичко да е наред и да си гушкаш здраво бебенце!
За вярата аз също го приемам много лично. В църкви ми е неловко,напоследък ходя в един манастир и се чувствам добре там,но пак не е това което търся.
А до изцепките на хората..май вече не им обръщам внимание.Вчера си говорих с един колега и споменах нещо за първата ми бременност и той ме подхвана...ама чакай ти колко деца имаш,нали едно защо първа?
Засмях се и му казах защото имам една втора неуспешна. За първи път сама си го признах случайно,че да предизвикам коментар. Нищо де.
А за гледачите...веднъж една ми позна доста неща,но накрая заключи че ще се разделя с мъжа ми защото няма да имаме деца..”Не че няма да забременееш,ще забременееш но няма да можеш да ги износиш!” Това и бяха думите ...е сега искам да и покажа как забременях и го износих. Да,сега имаме трудности,но не позна. И бях бясна тогава...бях на 20 и ме жегна много. Та така де с моя опит със ясновидци и гледачи...приключи доверието ми с тези истории. Явно си беше измамничка.
Хубав ден момичета и много положителни емоции! Чета ви и ви следя!
ПС: днес ми дойде,три дни по-рано. Няма развитие с цветната снимка и положението си е същото както до сега.

# 131
  • София
Nicole тихичко честито - стискам палци всичко да е наред
аnetoo
rave чудесни новини - толкова е хуабво да имаш отдаден лекар и усещаш,че го е грижа и иска да открие причините.този ROS тест звучи интересно.
keep стискам силно палци да се развият добре яйчицата и да станат прекрасни ембриончета
Диди мненията са инееминациите наситина са противоречиви, но след като нямате по какъв друг фактор да кандидатствате по фонда и според е добър вариант. витамините ще ги вдигнеш бързо - вземи си хубави форми. 14те% процента са си мн впечатляващи - според мен има реален шанс да се получат нещата- стискам палци!
Попи благодаря че мина да споделиш и да вдъхнеш надежда. Пожелавам ви щастие!
Пълнолуние на мен вече ендокринолог и гинеколог ми казаха че ми били "ОК" вит Д и вит Б12 при все че и двата са в долна граница - аз лично имам повече доверие в момичетата тук, отколкото в повечето лекари.
Nessie следващият месец ще е твоят
b]sunshinе[/b] благодаря за синия прашец
Rochellka благодаря ти за цитатите, които споделяш.
SunflowerrТази снимка с бебчето и кафето мнооого ми хареса още като отворих темата и се замечтах така си пия кафето...
Стискам палци наистина с всеки изминал ден да се чувстваш по-добре не само физически, но и емоционално, знам че е трудно и тежко и аз понякога плача и ако някой близък ме пита защо - измислям някаква друга причина...относно хороскопа - мен също ми е интересна астрологията и съм намирала необясними 'съвпадения', но това не е точна наука все пак - не поглеждаш в тефтера на съдбата директно така да се каже, така че не губи надежда може и порано да се случат нещата, но ще е добре да си намериш твоя душевен покой. Според мен си дерзай и си гони целта - няма  да се предаваш. Една позната отиде на астролог да избират дата за сватбата , а онази каза " ами ако изчакаш още малко ще срещнеш по-добър мъж, може би трябва да изчакаш" и я като се ядоса, избра веднага една дата си се венчаха ( все още са заедно и са мн щастливи).
yoanna прегръщам те - и на мен са ми странни и съмнителни такива 'гледания', но пък е хубаво нещо да донесе надежда, дано е познал и ни зарадваш скоро с положителен тест. има много случаи за шарлатани, но и много за хроа с необясними сили, които наистина 'виждат' невидими за нас неща.
Одри
Скрит текст:
стискам палци да си прибереш малкия човек и да почваш да го захранваш да става все по-голям Simple Smile
При мен нищо ново чакам си лелката след 4 дни - започнаха да ме понаболяват гърдите. Една позната се откри пред мен че са почнали да работят за бебе -  много се въодушевих ( на нас са ни синхронизирани лелките ) много бих искала заедно да бременеем и така поразмечтах се..после си викам - няма какво да се самонавивам,че вече така две приятелки 'опустих' и вече родиха ... тази седмица ми е часът при Калчев... от сутринта само съм проверила имейла си и ви начитам,че уикенда не бях влизала - прегръщам ви много всички и пожелавам успех!

# 132
HeartПопи, честита щерка! Много радост да ви носи малката принцеса!
Никол, сигурна съм , че този път всичко ще е наред и до успешен финал.
Рейвче, има раздвижване при вас , ще се наредят нещата. Евала на лекарката, че е приела присърце вашия случай.
Кийп , чета те и в другата тема, ще станат нещата, вярвам го.
Успешна работна седмица на всички работещи! Аз 2 месеца ще си лежа вкъщи.
Да се отчета- вчера се прибрах от болницата. Най си е хубаво вкъщи, а и ММ така мило се държи и ме обгрижваше вчера. Уви от днес пак е в командировка.
Ро, много мило ми стана , че си ме включила в списъка на 1 страница. Уви, док каза 2 месеца без секс и после 6-7 ще трябва да се пазим Disappointed Relieved  Освен това ми каза , че ще съм с малък разрез, нищо подобно - от край до край ми е разрезът. Моят док ме вика в края на юни , за да види как се възстановявам от операцията и , ако всичко е наред , след това ще стартираме. Знам , че сме на прав път .
Дотогава ще се подготвям за предстоящото ни бракосъчетание и почивката след това, без да се товаря с негативни мисли.
Ще продължавам да си ви чета, момичета, мила ми е темата и много от вас са ми на сърце, но по-рядко ще се включвам. Kissing Heart Heart

# 133
Heart ExlHeart ExlHeart Exl Попи, Честито ангелче Heart Exl

Nicole, недей така , да се шашкаш, и аз бях така , повярвай ми , вече си мисля че това "очакване" да видя зацапване или кръв по бельото си беше донякъде причина наистина да стане точно така. Моя съвет е просто се отпусни и си почивай, тихичко се радвай, не се натоварвай, особено психически!

Аз, ако помните, имах биохимична бременност, за съжаление.. миналия месец, иии обаче тоя пак си имах ову и всичко точно. При нас секса малко е .. трудна работа , нооо вчера точно когато си беше и ову-то, доказано с тест, се случиха нещата, веднъж Tada   Нооо използвахме лубрикант, и чак сега се разрових дали не са вредни и се оказа точно така, мамка му Sad Така че внимавайте И с това!

П.С. има ли някоя мама забременяла въпреки лубрикант, или да сте чули за такъв случай? Thinking

# 134
Animor, аз имам вече една неуспешна инсе, та чесно казано не вярвам, че сега ще стана. А и този месец може да нямам О, вече е 11 ден, ни ЦС, ни нищо
Ирен, радвам се, че си по добре и вече вкъщи.
и забравих честита дъщеричка на Попи Heart. И аз искам много момиченце, не че момченце ще върна, ама все пак Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт