Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 668
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Кантарионче, важното е, че вече всичко е зад гърба ти !
Ти правеше страхотни теми, а стихотворението ти доскоро присъстваше във всяка наша темичка и
даваше кураж. Heart

След кратка пауза, стартираме новия сезон на нашия сериал.
Утре ММ ще пуска вирусология, а на
29ти - PCR за вътреклетъчни.
Почитателите... Стиснете по едно палче, да изскочи пустия заек отнякъде ! Rolling Eyes
Аз днес си взех капки мента, глог и валериан. Дано ми помогнат.

# 526
  • Dope Reach
Честито, Кантарионче! Heart
Одри, бързо възстановяване и дано докитата ти дадат само малко почивка от опитите! Hug
На мен ми е смачкано, пак правя грешката да се отчайвам, но понякога ми се струва, че е все по-трудно, колкото по-дълго не става и все се надявам, после се разочаровам. Както и да е, днес ми е 6-ти ден лелка, по всичко личи, че поне още един, да не кажа два дни, ще продължи, много дълго. Но да се изчиствам и да почваме.
Иска ми се за Коледа да съм майка. Много се моля, Боже...

# 527
Рейвче, и на краката имаш стиснати палци от мен! Дано намерите причината най после!
Ро пу пу! А дано всички получим мечтания коледен вързоп 🤰🤱👼

# 528
Rochellka ще бъдеш! Не се отчайвай, скоро ще се получат нещата.

# 529
Ро, миличка въобще не се "вини", че се чувстваш така...ако има една наистински важна и болезнена тема за всяка жена, то това е майчинството. Няма как да не приемаме навътре всичко случващо се по отношение на опитите. Аз също искам да постигна промяна в нагласата, за да не се тормозя поне и да минавам по-лесно през  този период на опити, но неставането все повече ме мотивира да мисля за това и да търся решение. Така работят мозъците ни. Не трябва да се примиряваме, но и да не се тормозим твърде много. Дано борбата на всяка една от нас се увенчае с успех Simple Smile
За НК клетките, тромбофилиите също съм чувала и чела, че много лекари не признават тези диагнози за причина да не се забременява. Но пък наистина много момичета след като са били третирани за съответните проблеми, са забременявали. Не знам къде е истината и на какво основание се отричат тези състояния. Но по-добре, ако сме изследвали регулярните неща и те са добре, да продължаваме да търсим истинската причина. Според мене винаги има такава. Не може да не става и да няма причина.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 02:10 от Calinista

# 530
  • Dope Reach
Супер сте момичета, както винаги...
Едно нещо осъзнах в тези последни часове - стремя се към духовно усъвършенстване, но истината е, че нещата не ми се получават, защото нямам дисциплина и не съм постоянна. Другия месец ще стане една година, откакто загубих детенцето си, в това време опитах толкова много неща, прочетох толкова много, изгледах половиния YouTube за информация, но почти всичко започвах и прекъсвах в някакъв момент. Това трябва да променя и ще го направя! Вярвам, че ще ме доближи по-близо до целта ми, а и ще съм по-подготвена за посрещането на новия живот.
Във връзка с това, искам да поставя още една нова тема. Има хора, които имат страшно много воля, лично аз безкрайно много им се възхищавам. Но сякаш повечето сме на етапи - супер мотивация, малко дисциплина и после връщане към отъпканата пътека, която обаче не води към нищо ново. Общо взето за хора като нас доста валидно е онова изказване на Айнщайн за лудостта.
Та, как успявате да следвате намеренията си, така че да стигате до удовлетворяващ край? Или с други думи, какви са вашите начини да прилагате дисциплина върху себе си и да сте постоянни?

# 531
Момичета, на мен ми дойде😞след като последните два дни нямах никакви признаци, че ще ми дойде, и днес цял ден, естествено, но вечерта не ме пропусна. Точна по график.. А тоя месец бая се постарахме, все си мислих,че е станало.. Даже сутринта си купих тест за утре, че пътувахме днес извън София към доста забутано място.. даже не можах да го използвам 😞

Интересното е, че като за първи ден при мен доста малко протече, 1-2 пъти, и спря..

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 02:04 от ggirl

# 532
Добро утро, момичета. Аз да ви споделя нещо, тъй като съм върл противник на ранното тестване, и хуля момичетата, които го правят ,защото имам една биохимична бременност, го направих и аз. Чакам си цикъла на 25 и така в 5 сутринта станах с идеята да се тествам и мисля, че виждам черта ,а вие виждате ли я?

# 533
Добро утро, момичета. Аз да ви споделя нещо, тъй като съм върл противник на ранното тестване, и хуля момичетата, които го правят ,защото имам една биохимична бременност, го направих и аз. Чакам си цикъла на 25 и така в 5 сутринта станах с идеята да се тествам и мисля, че виждам черта ,а вие виждате ли я?
Има я, ще стискам палци, да се насища.

# 534
Дано!
Има я, ще стискам палци, да се насища.

# 535
Добро съботно утро 🤗
Наде, виждам я, стискам палци да се насища 😊
Ро, аз съм доста разпиляна попринцип. Не съм и от най-дисциплинираните , но поставя ли си нещо за цел се мотивирам, докато не я постигна. Това е моя начин, решавам какво искам и се стремя да го постигна Simple Smile

# 536
Урааа, две черти в темата! Наде, и аз я виждам, ах дано се завърти бебешкото колело!
Ро, по твоята тема - аз съм спортна личност, имам спортен хъс и по принцип спортът много ми помага, защото там е най-видно правилото, че ако искаш да постигнеш  нещо, трябва много дисциплина, упоритост и вложени усилия. Йога, медитация, визуализация и дихателни упражнения също са супер, като намериш подходящите за теб с подходящия учител. А когато се разсея, ММ е до мен - в това отношение е страхотен, как го прави да ме окуражава, насърчава и нахъсва, като изгубя ищах, не знам!
А в бебеправенето вече няколко пъти писах по темите, но не мога да спра да го казвам - дължа всичо на моя АГ, на когото попаднах - човечен, положителен и раздаващ се човек, с когото можех да си кажа всичко. Не мога да си представя как биха протекли нещата, ако нямам доверие на медицинския екип.  По този начин действам и със зъболекар, джи пи.
Момичета, весел и приятен уикенд ви желая! Още месец до пролетта по разписание!

# 537
Йеаааа Наде стискам палци да се насити тези дни. И да е до финал!!!! 🙏❤❤❤

# 538
Добро утро на всички ранобудни в събота сутрин Simple Smile

Наде , и аз виждам чертичката ...тихичко честито , да се насити много Hands Pray

Ро , аз съм точно като теб ... на приливи и отливи . Ту спокойна , ту обнадеждена , ту разочарована и черногледа ... за жалост не успявам да се задържа в едно състояние . Бях се зарекла да не се вторачвам толкова , да я карам по-спокойно , по лежерно , но не ми се получава . Общо взето всеки месец е един порочен кръг . С настъпването на М е тъга , със свършването щастие , покрай О надежда и преди новия М очакване и после разбира се разочарование ... Определено съм влезнала в един психически коловоз , от който за сега няма мърдане , а знам и чувствам , че не това е правилния начин ...

# 539
Мери описа и мен толкова точно. Мислех, че колкото повече време минава, толква повече няма да ми пука и ще си правим бебе само с кеф. Да ама не. Продължавам да плача като видя лелката. Правя графици за щракане като наближи овулацията и така. Почвам с тестовете на ден преди датата и ги гледам с фенерче по 20 мин .... а да се появи нещо... ама уви.
Чукнахме вече повече от година, а моята болка се увеличава и увеличава.
Аг което посещавам ми е на 1 час с кола в съседен град. Само правя планове как да взема отпуска или как да закъснея за работа. Какво да кажа че правя и т.н.
Общо взето хич не ми е розо положението и с усмивка минавам през всички подмятания на приятели и роднини, аджеба кога ще имаме бебе..
На никой нищо не обеснявам , но го приемам много на вътре...

Общи условия

Активация на акаунт