Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 671
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Наде и аз я виждам , дано да се насища ! ❤

# 541
Добро утро, момичета. Аз да ви споделя нещо, тъй като съм върл противник на ранното тестване, и хуля момичетата, които го правят ,защото имам една биохимична бременност, го направих и аз. Чакам си цикъла на 25 и така в 5 сутринта станах с идеята да се тествам и мисля, че виждам черта ,а вие виждате ли я?

Определено има втора чертичка, която за преди закъснение си е супер.
Честито и до финал Simple Smile

# 542
Наде, тихичко честито!

# 543
Честито, и успешна до финала!

При мен днес няма и помен от цикъл, след вчерашното ми разочарование. Дали да не си направя теста, какво мислите? Хем ме сърбят ръцете, хем ме е страх Grinning

# 544
Йо , все казват , че времето пречупва и спираш да го мислиш и да се надяваш , ама кога , на кой се случва така ... не ми е ясно ... или трябва да мине много време и наистина да ни писне от всички сметки и очаквания , или ще си я караме така ... Иска ми се да ти кажа нещо окуражаващо и положително , ама наистина в момента ми е тъмно на душата и едно единствено изречение ми се върти в главата : Е , не става , и не става и това е !!!

# 545
Момичета благодаря че ви има, на мен обаче ми трепери душичката защото миналия път си ми дойде цикъла у се бях зарекла, че ще чакам закъснение и няма да се тествам рано,но ето! Хайде да видим. 🙂

# 546
  • София/Севлиево
Наде,спокойно,и тихичко честито!

# 547
Наде, тихичко честито и да се насища следващите дни чертичката!

# 548
Наде стискам палци да се насища.
Ро аз също се лутам от едно състояние в друго. Не успявам да задържа положителната нагласа дълго време. А и как човешки същества сме и страха ни е присъщ. А заедно със страха, гнева, отчаянието, чувството за безсилие и постоянния въпрос Защо?...

# 549
ggirl Аз на твое място бих направила тест. Една позната беше подобен случай и се оказа бременна. Сподели, че и е дошло и изведнъж е спряло, доста необичайно за нея.

Наде Дано имаш късмет този път.

Ро Струвами се, че е напълно човешко и нормално да си така след преживяното. Звучиш ми като силен човек и вярвам, че ще се наредят нещата. Понякога просто трябва време.

# 550
  • Dope Reach
Честито, Наде!
Гърл, направи го този тест, така или иначе си го нарекла да ти е точно за  сега. Grinning На мен предната лелка, както и тази започна със зацапване, което приключи и се чудих какво се случва, но на следващия ден ми дойде, така че може и да е нещо подобно, ама айде да не философствам прекалено.
Хубаво е да знам, че не съм единствена. Реално, това не е ли изпадане в крайности? Крайна мотивация и след това изоставяне на всичко. Вероятно трябва да намеря корена на проблема. Ще докладвам дали съм стигнала до него.

# 551
И аз виждам розова чертичка! Йееее, дано е до финал!
 Сега и мен ме засърбяха ръцете за тест- очаквам М на 26-ти. Гърдите ми ще се пръснат, а главата ми е пълна с надежди! Добре, че нямам тест вкъщи, иначе вече да съм в банята!
Ех, момичета, все повече се убеждавам, че всъщност ние сме силния пол. Колко неща трябва да изтърпим, колко болка, колко разочарования, колко погубени надежди ... Това всеки месец да преживяваш нещо толкова травмиращо и всеки път да намираш сили да продължиш пак, и пак, и пак ...
Да не говорим за загубени бременностти и различни процедури, които преминават някои от нас. В този ред на мисли, Ро, нормално е в различни моменти да сме обнадеждени, разочаровани, озлобени дори. Но това са периоди, които отминават докато не постигнеш крайната цел и истинското щастие!
И така, хайде, почваме да ги редим положителните тестове!

# 552
Тъкмо станах, взех теста и усетих че ми дойде.. тоя път вече нормално... 😞здраве да е. Другия месец дано

# 553
Здравейте, мили дами!

Наде, има чертичка, макар и бледа, много е вероятно нещо да се случва. Пази се.

Събота е - най-доброто време за отмора и за равносметка. Влизам с гръм и трясък да вкарам малко екшън.

С голямо вълнение и трепет искам да ви съобщя, че моят кръвен тест, направен на 10ти ден от трансфера, се оказа положителен - със стойност 79,23.

Разбира се, страховете ми не свършват до тук, а едва сега започват. Дали ще се удвоява правилно ЧХГ, с тромбофилиите какво ще правя, но на първо време да мине тази ужасна настинка, защото много лошо кашлям.

И така, след близо 5 години без успех, отчаяние, лутане, изпадане в какви ли не депресивни състояния, за първи път видях и аз положителен уринарен тест. Правих го вчера, на 9ти ден след трансфер и излезе почти веднага втората бледа черта на престото. Ей го:

Щом при мен се случи, ще се случи и на всяка от вас! Казах!!

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 13:48 от Анонимен

# 554
Кйпчеееееееееееее, браво Heart! А дано всичко е наред от тук нататък!

Общи условия

Активация на акаунт