Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 674
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Кийпче, толкова се радвам! Тихичко честито и на теб! Всичко ще бъде наред!
Хайдеееее, една по една взехте да "отпадате" от бебеправенето и да се местите в отчетните.
Стискам палци и за останалите момичета, които НЕ чакат лелки.

# 556
Успеех , успех! Дано всичко да е нареед! Hug

# 557
Оууу йессс! И за теб имах предчувствие, че ще гръмнеш от първия път!
Надежда за всички нас!
Честито и стискам яко палциииии! Много се радвам за вашето семейство!
Надето и на теб палци да се насити чертичката!

# 558
Кийпчеее , честитооо ! Стискам палци до финал Heart
Наде , виждам чертичката , дано се насища Kissing Face

# 559
Честито и от мен! 🌺🌺🌺
Здравейте, мили дами!

Наде, има чертичка, макар и бледа, много е вероятно нещо да се случва. Пази се.

Събота е - най-доброто време за отмора и за равносметка. Влизам с гръм и трясък да вкарам малко екшън.

С голямо вълнение и трепет искам да ви съобщя, че моят кръвен тест, направен на 10ти ден от трансфера, се оказа положителен - със стойност 79,23.

Разбира се, страховете ми не свършват до тук, а едва сега започват. Дали ще се удвоява правилно ЧХГ, с тромбофилиите какво ще правя, но на първо време да мине тази ужасна настинка, защото много лошо кашлям.

И така, след близо 5 години без успех, отчаяние, лутане, изпадане в какви ли не депресивни състояния, за първи път видях и аз положителен уринарен тест. Правих го вчера, на 9ти ден след трансфер и излезе почти веднага втората бледа черта на престото. Ей го:

Щом при мен се случи, ще се случи и на всяка от вас! Казах!!

# 560
  • Dope Reach
Айде да не се правим, че не бяхме сигурни, че Кийпчето ще избухне с два чертока!
Много се радвам, малко ме жегна това, което казваш за страха, Кийп, разбирам те толкова добре и знам как ще трепериш, но се концентрирай върху това, че вече си една крачка напред, доста по-близо до мечтата си! Наминавай да ръсиш прашец, после наакано! Heart

# 561
Благодаря ви, много сте милички.

Страховете почват още от днес - стойността на прогестерона ми май не е най-оптимална, при този допълнителен прием на препарати трябваше да е доста по-висока. Ще говоря с док. в понеделник и каквото зависи от мен ще направя, останалото е Божа работа.
Дано се закрепи и всичко да е наред до край.

Дано и всяка от нас успее по този труден и бодлив път, само ние си знаем какво е.

# 562
Кийп, честито и тук! 🍀🙏🏻

Аз пак се включвам да кажа и няма да спра да повтарям, че стойността на прогестерона се мени главоломно в рамките на 24 часа.
Това, че сега “уж” не е ок, не значи , че след 2 часа няма да е на горна граница.
Еднократното бодене за прогестерон не означава абсолютно нищо.

# 563
Кийп, знаех си!!! Трудното едва сега започва, но ние сме тук за да се борим до край, така че като си гушнеш бебче, ще знаеш, че всичко си е заслужавало! Успех! ❤
Всичко едва сега започва, момичета! Хайде, всички в редичка, вадете оръжието! /така, де - тестовете/ 😉

# 564
Ох, Кийп, оправи ми деня. Честито лека и успешна. Вдъхваш надежда.

Сега чакаме Диди с положителен тест.

Калиниста Вие до къде стигнахте?

# 565
Честито, Кийп, имах и аз предчувствие. Старият ти ник би бил много на място сега! Ти мина през няколко инсета ако не се лъжа? Чела съм те и в другите теми. Успешна и лека да е, в понеделник като за начало тлъсто *2!

# 566
Кийпии 💜 Успех до края. Много се радвам 🎉💞🎉💜

# 567
Честито Кийп и спокойно бременеене! Хайде след 9 месеца да се похвалиш с едно пухкаво бебе!

# 568
Поглеждам и си викам - толкова непрочетени, сигурно пак има положителен Heart Кийп, така се зарадвах на резултата ти, все едно е мой Hug Просълзих се от радост, но няма какво да се лъжем, страховете тепърва започват, и никога не спират, и след ставането майка! Опитай се да намалиш стреса, на който можеш да въздействаш - работа, далеч от неприятни хора, останалото само ще се нареди. Стискам силно палци да се удвоява резултата, и да се местиш спокойно в отчетни, а след 9 месеца един пухкав финал!

# 569
Честито Кийп! Желая ти безпроблемна бременност и до финал! Hug
Страховете ти ги разбирам, но сега се наслади на момента!
Надя, честито и на теб! Blush

Общи условия

Активация на акаунт