Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 650
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте на всички. Досега само ви четох, но се престраших да се представя. На 24г. съм,опитваме за бебенце от 4-5 месеца,за сега неуспешно. Дължината на цикълът ми след като започнахме опитите е на 28-30 дни,а менструацията 6 дни. Овулацията досега не съм я засичала по никакъв начин,нито с тестове, нито чрез измерване на БТ,но от другият месец мисля да започна. Като всички млади двойки и аз си мислех,че нещата ще се случат веднага,но уви действителността е по - различна. Последно ми дойде на 26.01,тоест днес или утре лелката трябва да ме посети (дано не го направи). От както сме започнали опитите всеки месец си намирам какви ли не симптоми,дори и този месец. Знам,че сте много по информирани от мен за всичко свързано със забременявато и ще се радвам да черпя информация и от вас. Пожелавам на всички ни двете чертички!

# 631
Момичета моля не пийте хормони на своя глава, без да се консултирате с лекар. Напълно подкрепям мнението, че и с добавките трябва да се внимава.

Ето обещаните подробности от мен. Като начало да кажа, че съм много по-добре. И физически и психически. Излезоха ми резултатите от изследванията, отключила съм заболяване на бъбреците в автоимунният спектър, лечението е с кортикостетоиди. Кое го отключило не се знае поне засега. Лежах в болница от миналия понеделник до събота, за изследване и продледяване как реагирам на лечението. Симтомите бяха тежки (имах 8-9 кг оттоци), но към момента са овладяни. Перспективата за напълно възтановяване е много добра. Разбира се ще трябва да се следи.
Не знам още колко ще продължи лечението, но после ще има 2-3 месеца да се изчиствам от лекарствата и чак тогава  може да се планира бременност. Опитвам се да свикна с тези мисли.
Казаха че ако имало да се отключва по-добре сега, а не като съм бременна.
Ако ми разрешите ще се мотая в темата, въпреки паузата при нас, пък дано докато се включим пак в играта няма ни едно старо куче тук Simple Smile
Разсъждавам на тема, как живота не може да се планира.
Също изкарах известно време да се ядосвам, че съм стара, пък се оказа че тва дето ме трясна ходи главно при млади хора.
Та ето моите 3 послания: радвайте се че сте здрави, не може да очакваме всичко да се случи веднага, не си позволявайте да се чувствате стари.

п.п. още веднъж мерси за подкрепата и за позитивизма.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 17:34 от Одри

# 632
Одри точно така ,горе главата не му е било писано сега.Бързо оздравяване!

# 633
Одри прегръдки! Бъзро да минава Hug

Аз пък какви ги свърших. Докторът каза да изчакам една М, след това да отида на преглед да видим как са нещата и тогава да подновяваме опитите. Ама вчера ми беше 14 ден и ... то такова .... не се сдържах. Хем беше бая тегаво предвид, че ме опъва още лапарото. То не е хубаво така да не се слушат докторите, не знам какви ги върша. Нещо ме е налегнало отчаянието с тоя изчерпан яйчников резерв. Тепърва ще се информирам за различните видови репродуктивни методи и евентуално да тръгнем по тоя път. Уж нямаше да е на всяка цена, ама като се усещам, вече е на всяка цена Rolling Eyes

# 634
Кийп, много съм щастлива за теб! Пожелавам ти, с цялото си сърце, една успешна и спокойна бременност! Дълго чакане беше, ще чакам с трепет след 9 месеца да ни се похвалиш с едно мъничко ваше копие! ❤
Наде, честито и на теб, дано всичко бъде прекрасно 🥰
Одри, мила, след това ще си 100 пъти по-силна, пожелавам ти мнооого бързо възстановяване, леко да премине организмът през лечението! Ти си силно МЛАДО момиче! Прегръдки 😊
Моята лелка приключи, беше изключително странна, кажи речи 2 дена продължи едва-едва( при нормален мой М от 6 дни), което никак не ми хареса... вероятно имам проблем с хормоните. Тази седмица съм при АГ-то и ще разискваме този въпрос... Чакаме си кротичко резултатите от СГ-то (стискайте палци момичета, дано е имало някакъв ефект от тази пуста операция на ММ)
Поздрави на всички и дано вълната от + тестове не спира 😍, радвайте ниии

# 635
Одри, много съжалявам за случилото се! Благодаря, че сподели. Животът постоянни ни поднася неприятни изненади, да не би случайно забравим, че не всичко е в нашите ръце и за да разбие плановете и надеждите ни на пух и прах.

Момичета, много ме трогвате, че ми се радвате и усещам вашата положителна енергия. Същевременно, леко съжалих, че прибързано се похвалих. Ще повтарям ЧХГ след 2 дни, тъй като не ми се удвоява съвсем добре.

Моля ви, стискайте ми палци.

И наистина, както и Одри писа, най-важно е да сме здрави.

# 636
Кийп, стискам до синьо прътчета 🙏🙏🙏🤞🤞🤞

# 637
Кийпче, стискаме ти двойни палци!

# 638
  • София
Кийпи, всички палци са за тебе ! HeartHands Pray

Одри, бързо да се оправиш !

Лиилоо, успех със СГ ! Кандидатствахте ли за Фонда, или ще е след нея ?

# 639
Rave, след нея ще е, само тя ни липсваше като документ. Най-вероятно март месец подаваме нещата за фонда, пък  ще продължим още малко борбата за естествено, но каквото и да стане сме готови 😊 Никакво предаване, никога 🤪

# 640
Одри прегръдка! Млада си си отвсякъде!
Кийп и моите палци са до синьо!
Лилоо харесва ми колко си мотивирана! Само така.

# 641
Одри, положителното в цялата развръзка е, че сега ти се е случило. Колкото и да звучи клиширано - Онзи, горе, си знае работата и ти е помогнал в този случай. Вярно, че е по-добре изобщо да не изникват никакви здравословни проблеми, но я си представи, че ти се случи по време на бременност. Ще се оправиш и много бързо, след това ще забременееш. 💜
Кийпи, на колко часа се е удвоило ЧХГ-то? До 72 е нормата. Пък и да е на по-дълго време, историята познава всякакви случаи. Бъди спокойна, а ние не сме спрели да ги стискаме тези палци.

Днес щях да остана без кутре на дясната ръка. Бременните да не четат.
Скрит текст:
Срязах си пръста почти до кокал, точно на свивката над нокътя, ама странично....С възможно най-дебелата чаша, която счупих по възможно най-нелепия начин. Със страшна засилка пъхнах гъбата, за да я мия, а чашата си е тесничка. Толкова кръв изтече, а водата допълнително въздействаше за ефекта 😁 Все едно е станало убийство....
Та, наложи се да ме зашият без упойка и въобще не ме боля. Не знам защо?! Може би от адреналина...Обаче бях много горда 😁. Сега съм една идея по-сигурна в себе си, че едно естествено раждане няма да ме уплаши (не, че ги сравнявам).

# 642
Явно при мен и този месец няма да е.. събудих се със “страхотен” цистит, придружен с малко кръв, на антибиотик съм и ще преустановим бебеправенето този месец за огромно мое съжаление.
Снощи се отчетохме, но едва ли би станало нещо, при положение че О ми се пада утре. Както и да е, няма да ви пълня главите с моите глупости, ще минавам да си ви чета. Прегръдки ☺

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 22:04 от Nessie.

# 643
  • Dope Reach
Неси, аз получих много гаден цистит около 3-4 дена след О и двудневни опити. След седмица разбрах, че съм бременна. Да не ти вдигам очакванията, просто казвам да не отписвате този месец задължително.
Одри, много съжалявам да чуя, че не си добре. Възстановявай се, но се погрижи и за психиката си, болничните престои са особено депресиращи. Hug
Лило, успех на теб и ТМ! Heart
Кийпче, чакаме много хубаво удвояване! Heart Eyes
Меги, и аз имах подобен случай скоро, но не успях да се срежа чак толкова брутално. Много е гадно... Confused

# 644
Одри, стискам палци за бързо възстановяване и скоро да възобновите опитите !
Кййп и за теб много палци. Ще се вдигне както трябва. Просто няма как иначе.
Неси - И аз както не бях имала цистит от 2 години и повече, изведнъж се сдобих с такъв 3 дни след О. Мисля че е резултат от леката ми настинка.
Re-Born - Може да се хвалиш че ти е от Виетнам. Wink Естественото раждане си е гадно, но буквално на втория ден вече бях все едно не съм раждала. Страшно се изненадах колко бързо тялото забравя и се справя с това.

Общи условия

Активация на акаунт