Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 084
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
  • Варна
Лилоо, надявам се си ме разбрала правилно. Ако си прочетеш предпоследните 2 поста отново, може и да забележиш нотката, с която си писала, и какво впечатление оставя, поне в мен. Ти си критикуваш, за мен грубо, но и аз имам право да изкажа мнение и го правя. Не тая лоши чувства, уважавам много хората, които заявяват себе си, но не за сметка на някой друг. Надявам се, че извинението ти е към Тикълс, аз нямам нужда от такова.
Пълнолуние, в коя клиника си? Много е неприятно, все да кърши пръсти човек и да се чуди какво да обяснява. За фонда защо не може да кандидатствате? Мисля, че с 2 лоши СГ може да се кандидатства с мъжки фактор.
Сиси, аз никога не отварям вратата, когато сме без мъжа ми. Звучи ужасно. На нас ни разбиха патрона, докато спим. Явно обаче да се стрес нали, че има хора и избягаха, докато се усетим какво става. И аларма имаме, и тя писна...
Антонели, стискам палци за прегледа!!! Изобщо остана ли още какво да изследвате? Крайно време е вече да спре този ужас при теб! Да пишеш после!

# 676
  • София/Севлиево
"Малко щъркелче лети,бебче ти ни донеси"-това от мен.
Диди,честит рожден ден,жива и здрава и скоро две черти на теста и на есен бебче Simple Smile
Кийп,силно стиснати палци за утрояване дори на резултата.
Успех на всички във всичко,че много сте писали да не забравя някой.
И Борн-браво за смелостта да те зашият без упойка.Аз сигурно щях да припадна(не от болката,имам висок праг,ами от кръвта-не мога да гледам кръв,затова и не кандидатствах навремето медицина,иначе бях отличник по биология и химия,ама пуста кръв-само да я видя и ми премалява)...

# 677
Арвен В Надежда сме. Само 1 час ми е пътя в посока. В темата за фонда прочетох, че само с влошената морфология няма да стане. Искат и още един влошен параметър, а такъв нямаме. Обема и подвижността са наред.

# 678
Така си е, ММ  пък е само с подвижност и пак греда, трябва инсета 3 май на брой? И с неизяснен стерилитет да се кандидатства...дълга и широка.

# 679
Скрит текст:
Аз лично спирам с тази тема, каквото имах да напиша за нея го написах, особено ясно с последния пост....
Щом отново се тикат в лицето израза " 2 дечица", който аз така подробно описах защо съм казала.... значи за какво да се повтарям, като не съм разбрана, не съм и туй то.
Арвен, казах, че си стоя зад думите, няма да променя това мнение.
Пълнолуние и аз съм в питанка защо да нямате право за кандидатстване по понда, МФ си е добра причина за фонда, както каза Арвен, честно казано не знам за това, че само един показател е проблем са това, обаче, да съм честна не съм и гледала Disappointed , дано не е така
Диди, честит рожден ден, все хубави и велики неща да се случват за напред в живота ти!
Много съжалявам за мръсните, гадни лелки на момичетата.... много, много пожелавам скоро да се разкарат за един дъъълъг период от време Heart
Сиси, първо съжалявам за лелката, второ, аз където не съм плашлива, от това ще ме побият тръпки! Огромно евала, че си се усетила на време, не се знае какви са били тези. Обясни ли на полицията, ще дойдат ли да видят какви са били тези? Успокой се, прегръдки!

Излязоха резултатите... хора, не мога да повярвам, операцията си е струвала! От олигоастенозооспермия, в момента е номрозооспермия, не можем да повярваме! Морфологията беше 1%,  сега е 5,75%. Всички показатели са се вдигнали значително! Бих решила, че нещо има грешка в изследванията, но го направихме в Адела...
Кацаров ще се споменава цял живот с благодарствени слова!!!

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 16:29 от Лиилоо

# 680
  • Варна
Лилоо, ехее, за 1-ви път май виждам чак такова подобрение! Ами, това е повече от чудесно! Скорошен успех ви пожелавам! Ти при кой лекар си в Адела или само там правихте СГ?
Пълнолуние, ами, инсета? Знам, че са с не особено добра успеваемост, но като натрупате бройка, може да кандидатствате. Много странно, щом другите показатели са добри, какво причинява ниската МФ?  Само една СГ ли има?
Ив, накарай мъжа си да спортува, може пък да се подобри подвижността ( не се майтапя).
Локо, къде си? Виж тук какво става след операция на Варикоцеле, айде и вие да ни зарадвате така!

# 681
Абе сега като гледам май в Щерев са решили скандално да занижат резултатите, като сравняваме в момента, нещата са от земята до небето, ненормално е! Направо ми иде да отида до Щерев и да се накарам... (явно днес ми е някакъв скандалждийски ден Rolling Eyes ) Нещо не е наред...
В Адела бях при Семерджиева, но сега имам час при Калчев след няколко месеца.

# 682
лило Браво за спермограмата.

Арвен Имаме 2 спермограми. Първата е в Щерев, но обикновена и няма морфология. Там е малко под нормата на бързите плувци. След 2 месеца пусна разширена в Надежда, защото искаха тяхна. Само морфологията е занижена.

Не са търсили причина, нито пък андролозоте, при които ходи. Според тях е идеална.

Трябва да направим 4 инсета за да кандидатстваме по фонда. Лошото, че трябва много свободно време за тях, а отпуската е само 20 дни. Отделно с тази морфология според са си пари на вятъра.

# 683
Ехеее Лиилоо направо сцепихте спермомЕтъра!
Държа те персонално отговорна да си Б до няколко месеца! Grinning и изобщо искам да виждам + тестове, много надъхващо ми действа!
Локото вярно я няма. Кийп я мисля...
Рейв как си?

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 18:36 от Ivied

# 684
Съжалявам, че пак ще отворя темата за броя деца, но искам да споделя, че когато направих А, основната утеха, сила и надежда ми беше моето момченце. Естествено желанието ми за още едно дете е не по-малко силно от която и друга жена, искаща първото си дете, но със сигурност е много по-тежко, ако нямаш деца и не се получават нещата!

# 685
Пълнолуние, аз точно така си виках - нямам свободно време; с моето работно време не мога да излизам от работа до клиниката, която е на 100 км; няма кога да ходя по лекари и процедури; oтпускът искам да ми е отпуск, а не по клиники, и загубих 4 години, убеждавайки себе си, че всичко друго е по-важно, и ще се случат сами нещата. Е, не се получи, на сегашното работно място цикля от 7 години, и даже не смея да го сменя сега, въпреки че не ме удовлетворява, защото не мога да минавам през пробни периоди със стимулация; станах на 40 и се боря за първо дете, а съученичките ми почнаха да стават баби, ЯР полека лека се поизчерпа, а и това, което остана, не е с особено добро качество, здравната каса не ми поема вече 50% от процедурите (в Германия съм), защото съм "стара" и от грешната страна на статистиката за успешни АРТ процедури - ако можех, бих върнала времето 5 години назад, но съм го изпуснала този влак вече. Всеки решава сам за себе си, и има приоритети, но не искам да съжалявате като мен за изпуснати шансове.

Независимо дали се борим за първо, второ, трето, на всички ни е тежко, щом го има желанието, а не се получава.

# 686
Margo Знам, че си права. Но ако нещо се случи с работата ми, няма да имаме и финанси за процедури, изследвания и добавки, да не говорим за другите разходи. За жалост аз взимам по-голяма заплата от половинката и ако разчитаме само на неговата, няма да ни стигне за нищо.

Инвитрото ми се струва с по големи шансове и за това мислех да събираме пари за това. Все пак отпуската и парите да заминат за процедура с по-висок шанс за успех.

# 687
Здравейте, мили мои виртуални приятелки.
За кандидатстване по фонда трябват 4 инсета - могат да се нацвъкат без особени затруднения за половин година, а док. за фонда стават за месец. Е, ако не броим за проблем времеви ресурс, който понякога е по-труден за преодоляване  дори от финансовия - пари се намират, отпуски не Grinning И вярвайте ми, много добре знам какво говоря, защото и четирите ги правих в обедните почивки - мъжа ми ме взимаше и връщаше в офиса.

Аз съм в шах, разтревожена и като цяло тъжна. Ще ми отнеме известно време да разбера какво се случва, да се съвзема и да вляза пак при вас в положителен дух и в дискусия и по други интересни въпроси, които повдигате.

Моето ЧХГ не нараства достатъчно бързо и скоро ще стане ясно към БХ ли върви, или ще е нещо по-неприятно. Надявам се да се размина леко. Не е въпроса че не съм позитивна , наистина бавно расте. Ще ги напиша по-долу , ако някой има представа. Писах в темата за ЧХГ, но нямаше коментари..Болки нямам , нищо не чувствам, освен подути гърди и леко гадене сутрин.

10ти ден след Т. - 73.29
12ти ден след Т. - 102.3
13ти ден след Т. - 120.6

Според калкулатора, излиза че нараства на 100 (!) часа. Сметнат че нараства със 75 %, четох и доста материали за ЧХГ. Теоретично не е изключено и вероятността да съм в онези 15%нормално развиващи се бременности, но е малка.

Та вече нз и за инвитрото какво да ви посъветвам. Само се моля да не е извънматочна..

# 688
Кийп, не се предавай. Вярвай в твоите човечета. Те сега се борят за теб, така че не ги отписвай.

# 689
  • Dope Reach
Малко подкрепа и от мен, Кийп! Щом все още има надежда, ще вярваме, с теб сме!

Общи условия

Активация на акаунт