Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 089
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Ами гонят ме същите страхове,честно казано не съм убедена ,че след БХ се забременява по-лесно,но има и добра страна на тия БХ -поне знаеш че забременяваш.Инапе на другите момиченца,и на теб разбира се, стискам палци ,показалци каквото там мога да им се махнат всички терзания от главите и да забременеят скоро!
Кийп Flowers Hibiscus  Стискам ти палци всичко да е наред, това е най най важното!

Наде Честито мила, пази се!   И аз съм имала БХ и то беше миналия месец.. чувала съм, че чудото става една идея по лесно след БХ, но пък съм на тръни да не се повтори сценария... Но честно казано , по добре да си направиш теста и по рано и да знаеш, че  е имало нещо и после да се направят необходимите изследвания, ако се наложи... А дано не се налага.

# 661
  • Варна
Диди, здара да си момиче! Пожелавам ти най-съкровената ти мечта да се сбъдне!
Борнче , бързо да се оправи пръстчето!
Ро, Щърко, дългокрак, вместо мартенички, донеси ми две чертички!
и Баба Марта се задава - две чертички, вместо мартенички, ще раздава!
Кийпи, с теб съм!
Одри, да не си посмяла да изчезнеш от тук! Аз 6 месеца само пишех, без да правим опити... 😁 Вярвам, че ще бъдеш добре, дори по-скоро.
Рейви, нещо ново?
Джулка, мини да драснеш някой ред, моля!
Лило, разбирам донякъде критиката ти и раздразнението ти, но мисля, че прекали! Няма нужда да обясняваш 2 пъти колко безотговорно е постъпила Тикълс. Всеки си има глава на раменете и преценява какво да прави, съответно си търпи и последствията после. Много грозно прозвуча това, че имала вече 2 деца, пък защо се притеснява. Това, че някой има вече деца какво трябва да означава, че няма право да иска толкова силно още деца? Това си е биологичен часовник, тялото на жената е създадено да създава живот, поне в повечето случаи. Нормално е и ти, и тя да имате еднакво силно желание за дете.

# 662
Сега като стана време за щъркели изведнъж се сетих, че сънувах щъркели!!! Ха, дано е на късмет на цялата темичка!
Диди, честит рожден ден! Бъди здрава и щастливо бременееща! Simple Smile

Щъркел шарен дългокрак,
с трепет чакаме те пак.
С обич, вяра и копнеж,
блага вест да донесеш!

Малко е дълго за заглавие, но пък е истина! Simple Smile

# 663
Идеи за заглавие
Щъркелът ще долети и голяма радост ще ни подари - заедно със пролетта, ще донесе и втората черта!
Баба Марта бързала, две чертички вързала!
Nadeto, Mrs, честити чертички и прекрасна, ритаща и пухкава развръзка след 9 м.!
Диди, ЧРД, и на следващия да сте най-малко трима!
Аз не съм се включвала от предишната тема, с лелка съм и с настинка някаква, имам да боря още един изпит, свързан с тракийската култура, та слагам и линк към един любопитен материал, защо щъркелите носят бебетата:
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/zashto-imenno-shtyrkelite … -bebetata-1510783

# 664
Хееелоуу !

Диди - Честит Рожден Ден !!! Бъди здрава и сбъдвай с лекота всичко, за което мечтаеш, а всички ние ти желаем здраво , пухкаво бебе през новата ти лична година Simple Smile
Борн - и мен са ме шили без упойка, 2 пъти, като местата са едно до друго даже почти се сливат, от адреналина е. Смела си Wink
Кийп - стискам ти палци да имаш прекрасното ЧХГ, не бъди прекалено черногледа.
Одри - Аз реално не правя официално опити, този месец не се пазим, защото чакам да видя лекарката, кога ще ми даде някакъв отговор за нашите неща. Тук не сме под някакъв надзор - тук сме с мисия/мечта да имаме дете и смятам, че всяка една би била полезна на друга в определена ситуация Simple Smile Бързо да се оправяш, ей !
Mrs. Cherry - Дано не дойде Wink
Момичета, имам нужда и аз от Вас ! Утре съм на лекар, притеснено ми е, свито ми е, ще се срещаме с моята АГ. Или ще ни даде официално зелена светлина за действие, или ще ми каже какво още да изследваме.Чак не мога да работя, а толкова работа имам, за която ИЗОБЩО не ми се мисли сега. Scream

Заглавие нещо нямам муза, предното ми беше за вино и щъркел , ще видя дали не мога да го модифицирам Laughing

# 665
Аврен, оп, не, не!! 2 деца казах с идеята, че трябва да се пази повече от към здраве. Никога, при никакви обстоятелства не бих казала, че някой не заслужава или не трябва да милее за 2-ро, 3-то, та дори и повече деца! Моля само това да се има предвид.
За всичко друго си оставям зад думите Simple Smile уважам всяка дама тук, съпричастна съм и ако мога давам съвет и положителна енергия. Но когато нещо не е ок, не откривам причина да не го изкажа. Не съм била и адски груба, лично мнение и възприятие може би.
Извинявам се.

# 666
Сигурно съм чела нещо подобно, но така ми дойде: “щъркел иде отдалече, и ни носи мъничко човече”

# 667
Диди да си жива и здрава и скоро с едно пухкаво бебче в ръце!

Чакаме щъркелите да дойдат, така че се пригответе за бебевалеж в групата!

# 668
Дидии, честит рожден ден, бъди много здрава, щастлива и обичана! 🎂😍

Кийпп, стискаме палциии, дано всичко е наред!

На всички НЕчакащи лелката, успеех дамии!
Аз доста се сдухах от вчера, нямам никакво настроение, пак почнах много да го мисля, покрай мен все бременни или вече с деца, мъчно ми става..
И сега като се замисля може би и затова бях спряла да влизам, за да се отърся малко, да не го мисля толкова, защото всички казват, че когато не го мислиш тогава става...ама много е трудно, просто няма как, само се молиш и се надяваш..
Толкова си мислех, че с тия неща които ми изписаха наистина шанса ще е по-голям, но явно не е, пак си чакаме и това е 😞
Хубав деня ви желая иначе момичетата! ❤️

# 669
Одри , бързо възстановяване и скоро пак в играта ❤
Борн , ако се беше случило на мен каквато съм лабилна да съм припаднала. Бързо да минава.
Диди , Честита да си и да ни зарадваш скоро ❤

Момичета, тази сутрин за първи път плаках. Официално Ц настъпи 4ри дни по - рано. Официално една година опити и така...

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 19:11 от Sisi 🦂

# 670
Днес и на мен ми дойде, по график. И пак изпаднх в някаква криза... Обадих се за записване на час за утре за преглед и назначаване на стимулация. И пак не можело да ми предложат час по-удобен. Има еди час само и това е. А аз няма как да излизам от работа... Писна ми и пак ми се въртят мисли да се откажа просто...

# 671
Пълнолуние, не можеш ли да вземеш болничен от ЛЛ, или да кажеш, че те боли зъб и трябва да отидеш на зъболекар. И при мен ситуацията е сложна, при предната стимулация минах през доста "диагнози", а за по-любопитните директно казвах женски проблеми или давах описания на хистероскопии, и особено мъжките колеги бързо губеха интерес. За този път твърдо съм решила да си вземам болничен, при мен нищо не минава по каса или фонд и няма кой да ми направи проблем, а и ЛЛ с удоволствие ще ми даде, тя ми е отбор бебе и е готова за цялата бременност да ми дава болнични.

Сиси, много страшно, това ми е един от кошмарите, които редовно сънувам. Имам за съжаление неприятно преживяване преди 5 години, и от тогава ми е тригер такава ситуация.

# 672
От октомври ходя на прегледи и така не сме стигнали до инсе. Всеки месец ходя на прегледи и това казвах. Няма как повече...

За болничен също не е вариант, защото преди 2 месеца бях дълъг болничен заради бронхит и т. н.

Заради стимулацията предполагам още пъти ще иска да ходя, а това пак няма как да се случи.

С 1% морфология не мисля, че имаме  шанс за инсе. За инвитро нямаме право да кандидатстваме за фонда, та май ще трябва да събираме пари.

# 673
Арвен, благодаря ти. Истината е, че ми стана доста неприятно от някои коментари, цитати и пр. излагане на показ моето "абсурдно решение", което дори в моя пост написах, че осъзнавам, че не е правилно. Разбирам на всеки мъката, но това, че някои от нас се отчайват, че не се получава второто или третото мечтано бебе, явно дразни други, които се борят за първо. Имам го предвид и ще се съобразявам.

Днес ходих да ми махат конците и споделих опасенията си с доктора. Той не реагира толкова осъдително критично.

Ще си дам малко почивка и аз от темата. Стиснати палчета за всички Heart

# 674
Баба Марта лелка я тресе, под влияние на МПС. Grinning
Мухахаха Grinning

Диди, честит рожден ден, пожелавам ти най-хубавия подарък, още този месец по възможност (ти кога си за тест?)

Децата, не са МПС, като имаш едно, да не не ти трябва друго, поне на мен ми е ясно и мисля че разбирам, че желанието може да е толкова или още по-силно. Възхищавам се на някои от вас. Но момичета отчаянието, не е добър съветник, аз поне нещо такова исках да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт