Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 092
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
  • Dope Reach
Аз пък още първия ден бях пушка, но си казах, че повече естествено не искам. Наистина се забравя, Джеси, само всичко да е наред, през всичко ще мина. Някои момичета даже съжаляват, че им се налага секцио.

# 646
Оле Меги сега прочетох, внимавай бе човек, браво за смелостта, че са те шили без упойка, от адреналина е ама ако много те е страх той не помага, така че си има и доза смелост. А естественото раждане не го мисли, ти ако изкараш контракции и бебе без упойка, после долу е като Берлин през 1945, никаква игла не може да те бутне освен ако не е колкото още една бебешка глава. Grinning (в общия случай де има жени не ги боли много и раждат с 2 напъна ама...) но наистина на 2 ден все едно не си раждала (Пак в общия случай)

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 08:28 от Ivied

# 647
Кийпче пълна ти е пощата. Не бързай с изводите, колкото и да е трудно това с това с търпението. Имаш палците ми евър.
Тикълче, недей бе човек, резерва не свършва за два дена.
Меги гадна случка, бързо да зараства.

Аз бих пробвала естествено, ако имам този късмет и възможност, не ме е страх от болка, секциото все пак е рязане. Или поне така мисля сега.

# 648
Тикълс С риск да съм малко груба... за какво отчаяние, по дяволите, говориш? Аз съм на 27 години с АМХ - 0,7 и повишено  FSH, но да не казвам колко, че ще излъжа, нямам нито едно дете. Ти си на 38? Поне така прочетох в друг твой пост и имаш АМХ 1, което не е лош показател, моля ти се... стегни се малко, никакво отчаяние, тези показатели варират под влиянието на адски много неща, говорих с лекари по този въпрос, съмнявам се, че само ме успокояват, по принцип, както знаем, като видят някой отчаят и търкат ръчички Simple Smile , ще броиш ли антрални фоликули, те са най-добрият показател за изчерпан яйчников резерв. СГ-то ви е супер, ти си с не лоши показатели, може и да има нещо, може и да няма. Какво отчаяние питам пак? За ин витро държат да имаш АМХ над 0,5 за да могат да стимулират Wink далеч си то тази стойност

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 08:41 от Лиилоо

# 649
Кийп Flowers Hibiscus  Стискам ти палци всичко да е наред, това е най най важното!

Наде Честито мила, пази се!   И аз съм имала БХ и то беше миналия месец.. чувала съм, че чудото става една идея по лесно след БХ, но пък съм на тръни да не се повтори сценария... Но честно казано , по добре да си направиш теста и по рано и да знаеш, че  е имало нещо и после да се направят необходимите изследвания, ако се наложи... А дано не се налага.

# 650
Кийп, мислите ми са с теб. Старай се да бъдеш спокойна, защото това е най-важното, а и така ще знаеш, че си направила всичко, което зависи от теб. Чакам с трепет следващия ти ЧХГ.

Re-Born, ти си пушка! Пожелавам ти след време да си покажваш белега на детето и да го баламосваш, че ти е от борба с мечка в гората 😊
Естественото раждане минава и се забравя на другия ден. При мен се случи адски непредвидимо, преждевременно и бързо от тези с двата напъна, та даже на другия ден се чудих „Какво стана, по дяволите?!“

Одри, търпение – само това мога да кажа. И аз минах през такова нещо и те разбирам прекрасно. При мен тъкмо решихме да се пробваме за бебе и като се отключи едно силно възплание на щит. жлеза – адска болка, тъпчене с кортикостероиди, обикаляне по ендокринолози. Отне ми година да се подготвя за бебеправене отново. Може да се каже, че това беше най-отчайващият ми период, в който косата ми опада, скалпът ме сърбеше от всички шампоани, кожата ми стана като на гущер, развих синдром на Къшинг с подуто, кръгло лице – бях като виетнамче. Но и това отминава! Дано при теб е по-леко и бързо се справиш!

При мен новото е, че вчера получихме становището от уролога и утре отивам в клиниката да подаваме документите за фонда. Взех и час при моя АГ да се видим, пък и да ми каже ке я бъде ли овулацията ми тоз цикъл, че по телефон се пада тази седмица, а онова кървене на ден 9 ме умисли.
Този път за ММ изписаха Профертил, Неофолик Мета и Трибестан за подобряване на СГ.
Ще разчитам отново на ЦАР и клиниката, но паралелно си действаме както ние си знаем с ММ 😉

# 651
Одри, не ни изоставяй! Тук всички мечтаем за бебе, ти също, въпреки моментната ситуация, така че съвсем си си за тук! Бързо възстановяване!
Кийп, стискам силно палци и аз! Мисли положително!
Re-Born, смела си! На мен ми прилошава от капка кръв. Няма сравнение обаче с раждането, освен в частта със смелостта Simple Smile Въпреки, че моето раждане беше бързо и лесно като за първи път. Даже бях планувана за секцио, но бебето имаше други планове Wink Най-важното, което помня, и което мога да дам като съвет е това да слушаш какво ти казва лекаря. Много от родилките изпадат в паника и не слушат какво им се казва. Но до там стигне ли си се - ще се справим!
Аз едва тези дни разбрах, че цикълът всъщност ми е 30 дни, а не 31. Поправих си го и в календара. Смятах ги 31, защото ми идва на 31я ден. Т.е. днес трябва да ми дойде ... Да видим!

# 652
Наде , тихичко честито! Този път и аз я виждам втората черта.
Кийпче , съвсем прилично си ти расте ЧХГ-то. Стискам палци утрешният тест да го докаже!
Тикълс , в болницата , в която ме оперираха, и за лапарото и за класическата операция периодът на въздържание е 2 месеца. При теб са казали месец, ама след 14 дни.. Все си мисля , че повече вреда , отколкото полза може да си навелечеш.
Одри , бързо възстановяване , момиче! Скоро да се върнеш в редиците на бебеправещите. До тогава заедно ще стискаме палци отстрани Wink
А при мен днес пристигна лелката.Изненада ме с 6 дни закъснение и без грам болка в гърдите, което ми се случва за сефте от много години насам.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 11:06 от iren11

# 653
Ирен, не е след 14 дни... Операцията е била в четвъртък, 5 дни след лапаро са щракали....
Скрит текст:
Това абсурдно решение може да доведе до възпаления, до усложнения, до отваряне на вътрешни шевове.... нооо хора всякакви...
Децата понякога не бива да бъдат на всяка цена... Особено ако това касае здравето на родител, еле пък при наличието на 2 други дечица. Съжалявам, но изпитвам нужда да изкажа критикарското си мнение Simple Smile

Все пак, дано няма последствия и всичко при Тикълс  бъде наред и тези усложнения открити при лапарото са вече в историята.

# 654
Момичета, минавам да ви почерпя виртуално за мое здраве! Днес вигам левъла и пораствам Grinning

# 655
  • Dope Reach
Диденце, да си честита! Много да си успешна и жива-здрава, бременееща! Tada Cake Balloon
Момичета, моля за идеи за заглавие, скоро привършваме темичката.
И нещо забавно - може би някои от вас следят темата за форумни смешки, но за другите да споделя един от последните постове. Една потребителка написала, че май щяло да идва, щото имала МПС. Grinning

# 656
Диди бъди много здрава и скоро бременна! Flowers Hibiscus
Ро Аааахахахахахахах
За заглавие съм смотана, но предлагам нещо с баба Марта, тематично..

# 657
Ро, за съжаление, най-вероятно всички ще си останем в темата. Ако е гаранция притежанието на МПС...Или да продаваме, а? 😁
И аз за заглавия съм пас, но нека има щъркелче (този щъркел с нищо не се римува, та затова, може и да го няма в заглавието, ама една снимка си е задължителна Simple Smile )
Диди, догодина сте повече „бройки” вкъщи. 💜

# 658
  • Dope Reach
Ааа, аз МПС нямам, така че моля, моля! Аз съм горд пешеходец, разчитам само на кракомобила!
Вярно, че идва март, нека поетесите ни се включат.

Баба Марта лелка я тресе, под влияние на МПС. Grinning

Шегувам се, през март забранявам лелките. Hands Point Up

# 659
Диди, честит рожден ден! Знаеш какво ще ти пожелаем - много здраве и на следващия да се отчиташ в темите за кърмене и гледане на бебета!
Ро, за съжаление хич не съм креативна за заглавията, но знам, че има достатъчно такива момичета в темата, които ще се включат навреме.
Одри, бързо възстановяване! Всяко зло е за добро, лекувай се сега и не ни напускай!
Кийп, посиняват ми вече палците от стискане Blush С теб съм и вярвам в доброто развитие!
Ирен, как си, възстанови ли се след операцията?
Ре-Борн, и аз съм твърдо за щъркелите! Отсега се радвам, че ще ги видя следващия месец и че ще са ми на късмет пак - клиниката ми е до зоологическата градина, на входа на която има голямо гнездо с два щъркела, които редовно прелитат край прозорците, докато чакаме за час. Относно шиенето без упойка - и аз съм същата, стискам зъби и да минава, вече два пъти ми се случва.
МПС имам и аз, чак се притесних, да не е това причината всеки път да идва лелката. Не знам само как ще убедя ММ да останем само с едно МПС хаха.

Успех на всички нечакащи, чакащи за стартове на процедури и заповеди, или резултати от изследвания!

Общи условия

Активация на акаунт