Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 068
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Пълнолуние, аз платих 263 лв. за ЦС с упойка и отделно 20 лв. за копие на диск.

Момичета, днес подадох документите в ЦАР !
Не мога да повярвам.
Жената каза, че до края на март трябва да получим заповедта.

После ще пиша подробно.

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 18:01 от rave

# 76
  • Dope Reach
Е, как да не се ядосвам?! Малко влизам в стил Меги, и тя така рант-ва на несправедливостите. Grinning
За пореден път се възмущавам как се възползват от нещастието ни... Явно щом си склонен да направиш всичко, за да постигнеш мечтата си, онези от другата страна решават да си пълнят джобовете с нас. Еми, нервя се.
Не съм ходила на лекар от 6+ месеца. И хич не ми се ходи. Боже, дано успея естествено и дано не се самозалъгвам, че ще стане така. Много е трудно.

# 77
Ро слушай тялото си. То ще ти подскаже дали си на прав път. Аз в един момент се почувствах безсилна и посетих репродуктивен доктор. Когато излязох от кабинета се почувствах отново на прав път ( въпреки че в началото той искаше да правим изследвания и изрично ми каза, че ако забременея естествено няма да е чудо и да си продължавам с опитите) Така че когато сме целенасочени, нещата се получават. Вярвам че всичко ще се нареди Heart
Аз борих пролактин с достинекс 2 месеца, но той не беше чак толкова висок 40 при горна граница 26.
reve много бързо стават документите вече, аз лично след като подадох и се успокоих много. Започна голямото позитивно мислене и честно казано си мислех, че ще забременея преди да започна процедурата. Пожелавам на всички да ви се случи и да не стигате до там все пак Heart

# 78
Момичета включвам се много набързо, чета ви и се вълнувам за вас, ама след като ми изтриха коментара с хубави думи в него, без обратна връзка защо, нямам много желание да пиша честно казано.  
Вклчвам се заради добавките, значи Йоанка, тва Fh pro for women поглеждаш какви съставки има, избираш си кои са ти ОК и си ги купуваш по отделно. Ще излезе много пъти по-евтино.
На всички успех пожелавам, явно се пораздвижиха нещата, чакам положителни тестчета.

# 79
Йоанка +1 за тая скъпа добавка, потърси отделно!
Ейнджъл, да, витекса много помага за пролактина, особено в случаи като твоя.
Одри и на теб ли са изтрили? Да не се бъркате с Джули нещо? Много странно! Дано някаква грешка да е станала..

# 80
Добро утро момичета. Още не съм се измъкнала от леглото защото ми е студено. Та сгушена на топло си разглеждам фейсбука и хоп ново видео от доктор Бърг. Научих нещо ново за вит.D.
https://www.facebook.com/135796882846/posts/10158328933662847/

# 81
Добро утро, момичета! Аз не издържах до утре, днес беше лелинден, но... Умирам от ужас сега дали всичко ще бъде наред този път 😭

# 82
Ей тва се вика “ Добро утро “. Честито, Никол ! Този път всичко ще бъде наред ! Дойде и твоя прекрасен момент Heart

# 83
Оооооо наистина това е добро утро 😊😊😊
Дано никол, стискам палци и на краката 🍀🍀🍀🤰🏻
Радвай се, не мисли за предният път.
Хубавите мисли водят до хубав резултат. ❤

# 84
Много ви благодаря, Локо и Йоанка! Знам, че тук ще ме разберете, всеки е с историята си и всички се борим за успешна бременност и здрави дечица. Страх ме е, но трябва да вярвам, че всичко ще бъде наред този път!

# 85
Честито Никол! Каква чудесна новина. Този път е твое.

# 86
Никол, тихичко честито и до финал! Flowers Hibiscus
Одри, стискам ти палци! Sparkling Heart

# 87
Ааааа най накрая плюс ! Никол нека всичко е наред до финал ❤❤❤

Тази нощ имах много хубав сън , раждам момиче и много леко раждане . Дано е на хубаво хаха 🙏

# 88
Е така се започва нова тема и съботно добро утро! Simple Smile
Nicol тихичко честито и само положителни мисли! Flowers Four Leaf Clover
Днес и аз съм за тест, но ще се въздържа засега. Имам силни ПМС, но няма нищо още и даже след тия грипове и лекарства май по ми се иска да ми дойде, че голям страх ще бера.
Ро ама това да оставим графика в ръцете на мъжете е много добра идея. Точно след първия месец ще ни го върнат обратно, но надявам се вече по съпричастни. Wink

# 89
  • София
Привет и от мен, снощи се прибрах много късно и нямах сили да пиша.

Арви, честит специален ден със закъснение ! Вярвам, че всичко при теб ще се подреди и ще имаш втори такъв специален ден ! Flowers Cherry Blossom

Иви, обещанията, особено новогодишните, трябва да се
спазват. Grinning
Ама липсваш тук. Kissing Heart

Никол, честито и до финал да е !

Да кажа за вчера.
О е минала, според док е била на 06.02 /22ри ден/, виждаше се излятата течност на ехографа.
Пак погледна Андрофлор-а и каза, че според нея тия Ентерококи са от външно замърсяване на пробата. Rolling Eyes
Стрептококите, дори и да си ги носел от години, не можели до такава степен да повредят нещата.
Бях ви споменала, че мисля да не правим повече изследвания на този етап, обаче тя ме убеди.
Каза ми, че нашия случай я е заинтригувал и започва да дълбае докато не намери причината. Grinning
Дори се е консултирала с професор вирусолог, който работи в клиниката. Той казал, че е много възможно да излезе нещо на вирусологията, която така или иначе ще трябва да пускаме и двамата за инсеминация или инвитро. Също така и PCR за вътреклетъчни бактерии, които не се хващат по друг начин. И нова СГ.
Сега чакам да свърши АБ и ще ги направим. Няма как.
Много мило ми стана, че се занимава и разсъждава по неговия проблем /а дори не й е работа/... Наистина усетих заинтересованост. За разлика от други хора в същата клиника...
Имаше и забавен разговор:
- А мъжа ви тук ли е ?
- Е няма го с мен.
- Ама кога ще дойде, трябва ми ! Grinning
- Предайте му да се стяга, сега той ни е проблема и се заемаме сериозно с него !
Хахаха, всеки път много се смея с нея. Joy
Обясни ми, че и да не целим забременяване, трябва да открием причината, защото сега е млад и не усеща нищо, но като стане на 50 ще има страшни проблеми с простата, уретра и т.н.
Питах я и за изследването дето ви споменах - което открива какви добавки са най-подходящи за конкретния мъж - нарича се ROS-тест. Намерих го в ценоразписа на клиниката, струва 120 лв, предполагам го има навсякъде.
И последно - вчера написах оплакването. Едва ли ще постигна нещо, ама поне го свърших и това.

Sign Clapper Пак стана мноого дълго, ама така е със сапунените сериали. Sign Clapper

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 18:02 от rave

Общи условия

Активация на акаунт