Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 071
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Никол - най-накрая плюс! Успех този път, всичко ще е наред:)
Рейв - гордея се с теб, че си написала оплакването и не си оставила нещата!

# 91
Никол, тихичко честито, мила, бъдете здрави. Вярвам, че сега всичко ще бъде наред. И ето потвърждава се, че след БХБ после се забременява лесно.

Рейв, евалата, момиче. Давай, следвай целите си и отстоявай правата си. Сега важно е да се грижиш за себе си и да си здрава. Много раздвижване има при вас, следя те;)

За себе си не пиша, защото нещо не ми е добре след пункцията. Отделно за малко да се сдърпаме с ММ. Имаме 8 оплодени Я. (от 15 извадени) и сега почва поредното голямо чакане как ще се развият.

Стискайки палци, моля ви. Ние чукнахме 4 години опити без успех, дано това да е нашият шанс. Имам толкова много въпроси без отговор и най-добре ще е просто да успокоя емоциите и да излезна малко на слънце. Ще ви пиша пак:)

Времето е прекрасно, събота е, обичайте се!

# 92
Кийпче, всичко ще бъде наред! Дано се развият всички ембриончета! ❤
Никол, честито и от мен! Дано всичко е ок  този път!
Аз се връщам от преглед при нов репродуктивен. Иска да правим втора инсеминация още този месец по възможност. И според него сме от тези 31% с неизяснен стерилитет. И сега съм в чуденка да го послушам и да я направя или не...

# 93
  • София
Кийпи, браво !
Стискам всичко аз и знам че съвсем скоро ще ви връхлети щастието. Heart

Диди, на какво основание я предлага тая инсеминация ? Има ли идея защо не сте успели предния път...

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 13:27 от rave

# 94
Честито, Никол! Браво Кийп, дано имаш две бебчета от тези осем ембриончета!
Успех момичета, дано февруари ни донесе сбъдване на мечтата за дете!

# 95
Рейвче, предната не беше при тях, а в друга клиника, която се оказа доста измислена. Препоръча ми я позната тогава, но аз още почти никъде нищо не бях чела. Таман и при вас малко преди това се присъединих. Но ... като не се информираш се води до грешки понякога. Сетих се след неуспеха да чета за клиниката и меко казано се потресох. Докторът днес дори допълни, че са си измисляли % на успеваемост, за да точат от фонда. А иначе той настоя за инсе, защото всичко друго уж е ок. СГ е с 14% морфология, моите хормони са мн добре, ЦС е супер, само витамините са малко зле и двете мутации дето имам. Та вдъхна ми някакво доверие и ще видим.  А и ако направим още 3 инсета ще можем да кандидатстваме по фонда, което малко или мн си е финансово облекчение.

# 96
  • Dope Reach
Еее, започна се! Размина се да те добавям в списъчето, Никол, направо си в другото - на бременеещите!
Ане, недей да изговарящ най-големия ми страх, не желая да се занимавам вече, графикът си е в него, не го приемам обратно!
Кийпче, най-хубавите и качествени да се развият! По колко връщат вече, особено ако има повечко?

# 97
Никол, тихичко честито и стискам палци този път всичко да върви нормално.
Рейвче, браво и на вас, и на лекарката. С общи усилия ще постигнете желания резултат.
Кийпче, изпращам куп положителна енергия и вярвам, че ще имате добре развиващи се ембриончета.

# 98
Благодаря ви, момичета. Не знам каква е практиката и по колко връщат, сигурно ще ми кажат последния момент, след като видят как се развиват ембрионите. Ако зависи от мен, бих искала две, защото така шансът е по-голям поне едното да се закрепи.
Някакси ми олекна, като ви споделих, сила сме Heart

# 99
  • София
Диди, много обнадеждаващо
звучи. Flushed
Такива добри показатели и морфология 14%, ехее... Трябва да стане !
А подвижността как е ?
Ако имате готови парички, действай.
А витамините имаш време да ги вдигнеш.

Стискам палци това да е твоя лекар и да тръгнат нещата, че и ти се измъчи. Hands V
Аз на моята доки в момента й гласувам много голямо доверие, дано не съжалявам после.

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 17:02 от rave

# 100
Здравейте искам да се включа и аз при вас аз съм Петя на 25 години(след 2 месеца на 26г.), опитваме от 2 месеца,като миналия месец си следях и овулацията с тестове,но не прекалено стриктно, за сега без успех, цъкалът ми е дълъг 31 дни средно, но миналия месец ми дойде на 06.06.2020,а сега 08.02.2020, дори имах малка надежда че няма да ми дойде, но уви.. нямам деца все още Blush

# 101
Да, доверието е много важно. Сряда пак ще ходя и ще видим какво ще правя. Възможно е още на този цикъл да е, стига да има О.

# 102
Честито Никол! Вярвам, че всичко ще бъде наред! Flowers Four Leaf Clover
Пращам и много положителни мисли към момичетата в различни (етапи) процедури, уви неука съм в материята и не мога да влезна с полезен коментар. Но следя с интерес всеки епизод! Верен фен съм! И стискам палци за главната героиня, ъф корс! Grinning

# 103
Честито, Никол! Успех и до финал.

Идвам малко да ви се оплача, защото няма на кого.. закъснява ми с 5 дни, преди два направих тест с първа урина- отрицателен естествено. Утре мисля да направя още един и ако е отрицателен ще ида на лекар. Въпроса е, че никога не ми е закъснявало толкова, страх ме е какво може да е, ако теста е отрицателен. Нямам никакви ПМС, само леко преди няколко дни започнаха да ме наболват гърдите, но само това.

# 104
Неси знаеш ли си лутеалната фаза колко е дълга? Следиш ли О?
Тази информация ще ти дава спокойствие как върви цикълът ти, защото не всичко е черно и бяло смисъл щом има закъснение задължително + тест.
Давам пример със себе си, имам късна О и къса лутеална, реално на ден закъснение някои жени ще имат 14 дена от зачатие и + тест, аз ще съм на 10 дена и почти сигурно - тест.
Не че те навивам, че си Б, но реших да споделя в случай, че ти е полезно. Hands V
Не е лоша идея и да посетиш лекар де, за твое спокойствие.

Общи условия

Активация на акаунт