Готови сме света да преобърнем, бебче свое скоро да прегърнем! - Бебеправене 369

• 28 666
  • 743
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Одри, палчета и от мен.
Бъди силна, ембриончето те чака. Hug

# 511
Наминавам да поздравя всички , пращам ви много целувки Kissing Heart
И естествено да честитя малчовците на Попи , Кантариончето и ИвГ , да са ви живи и здрави и много да ви радват Heart
Добре дошли на всички нови момичета , дано нещата се случат бързо при вас Hug
А на останалите , с които се знаем от преди , пращам много позитивна енергия и кураж Kissing Heart
Одри , надявам се да се оправиш бързо , стискам палци и ни дръж в течение Kissing Heart

# 512
Одри стискам палци и пожелавам всичко да бъде наред Hug
Кантарионче честита радост Heart Eyes

# 513
Одри стискам палци да мине всички бързо и лесно и изпбщо да не се сещаш повече за това, никога. 🙏🙏🙏❤
Бъди силна!!!

Самър да спермограма се прави в специализирана инвитро клиника.
Има два вида спермограма - обиновена и разширена по Крюгер.
Избери си клиника и виж ценоразписа, варира между 50-150 лв.
Материала се дава на място, имат обособена стаичка за това.
Успех.

# 514
Одри 💜, нали знаеш как олеква, когато споделиш. Дано това е последното изпитание по пътя към мечтата.

Кантарионче, честита рожба. Да сте здрави, преди всичко 💜

Аз съм тотално неглиже напоследък. 😁 Бях обещала в темата за тестовете за О, да правя по 2 на ден, за да видим разликата, ако са правени и сутрин, и обед. Познайте дали правя.
Малкият човек в семейството ми е взел вниманието - страшен е 😊, няма по-голям мъж от него. Нямам търпение да започне да ни различава. Сега само се усмихва насън, мръщи се... Но ми доставя удоволствие, че, когато е готов да заплаче и го погаля, той спира. Сякаш усеща, че е на безопасно място в прегръдките на леля.💜 Мога да пиша за него денонощно тук, при вас, ама не е редно. Темата е как да го създадем. И затова не пиша много, защото наистина само за него мисля. А за другото няма какво да кажа. Щракваме чат-пат, пък, каквото е писано.

Самър, прочети в темата за Мъжки Фактор. Успех!

# 515
Одри , бързо оздравяване ...надявам се , че не е нещо сериозно . Да минава бързо и леко Hands Pray

Кантарионче , честита рожбичка и на теб Simple Smile Да сте много здрави и щастливи Heart

# 516
Момичета, мерси за подкрепата, много сте мили. И не се притеснявайте от напълно лечимите е Simple Smile Ще пиша повече обещавам.

# 517
Кантарионче, честито. Спомням си, че във февруарската тема бяхме заедно.
Одри, прегръдки и стиснати палци всичко да се подобри.

# 518
Момичета,блаодаря ВИ много з апожеланията!
Одри,аз родих  януари и се бях присъединила в тяхната група,понеже бях  в началото на февруари,и някак си очаквах да съм в предния месец.Не ми беше удобно да пиша за бременността.Аз достатъчно бях напрегната на моменти.Исках да споделя,че чудото се случи.И мога да съм благодарна за подкрепата на момичетата тук,а съответно и на мъжа ми и родителите ми.
Мама на принцеса,помня те Simple Smile
Рейв,аз си спомних и се разрових за стиховете,защото написах нов в нощта след като родих за акушерката и гинеколога си благодарствено и се разплаках като си припомних терзанията ми преди да видя двете черти,после как споделих тук.

# 519
Кантарион, честито Hug

Момичета, някоя от вас запозната ли е с Фо-ти и дали имате наблюдение за ефективността при прием и при мъже и при жени? От днес съм решила и двамата да пием, като съм го купила на капсули.

# 520
  • София/Севлиево
Честити бебочета Ив и Кантарион!Бъдете здрави и щастливи!
Одри,гуш и от мен.
Кийп,за гърло може и от детските близалки да пробваш,за температура само парацетамол,ама дано не стигаш до него.
Ния,а преди не сте ли изследвали НК? Повечето репро доктори ги проверяват(дори моя,който ги отрича).Дано сега ви се получат нещата.

# 521
Елислава, имах само една имунологична биопсия през 2018-та, преди първия ми опит и тогава всичко си беше супер. Съответно забременях и имах спонтанен в 6 г.с. и си мисля, че може тогава да са се отключили тези НК клетки или да са се увеличили много. Преди 2ри 3ти опит никой не ми предложи да направим биопсия, а обвиняваха яйцеклетките ми, че са калпави и аз почти го приех. Междувременно са ми взимали кръв имунолозите няколко пъти и винаги всичко е било в норма. Много ми е странно-те не са ли свързани двете-когато има в кръвта, да има и в матката и обратното? Ако някой знае, нека да сподели...

# 522
Кантарионче, честито и на тебе! Да имате  много прекрасни моменти. Kissing Face
Марго,  щом е нормално за възрастта ти, просто действайте сега и не губете време.
Тикълс, значи са отстранени всички страствания около органите? а знаете ли какво е положението вътре в матката? 
Ния, няма по-хубаво от това да се знае какъв е проблемът. Аз също съм мислила да изследвам тези НК клетки, ама сега как да бъда сигурна дори и кръвния  резултат да е отрицателен, като може на локално ниво да ги има. Ако правилно съм разбрала де. Браво на доктора, който се е сетил да изследва този проблем. Има гооооляма светлина в твоя тунел, Ния Simple Smile Мисля, че вече лесно може да се третира това състояние и ще си забременееш като стой та гледай. Момичета, мислите ли, че в последствие може да се повявят тези НК клетки от гледна точка на това, че имаме едно дете, което си се получи напълно естествено. Дали да ги изследвам.
Кийпче,  въпреки че сигурно въобще не ти е комфортно с тази настинка, силно се надявам, че е в резултат на нещо хубаво Simple Smile На мене много ми помага фреш с лимон, портокал, грейпфрут и мед. Изцеждаш по едно от всяко и слагаш мед. Ако добавиш джинджифил още по-хубаво. Има също така един спрей за гърло - прополис + невен на Хигитест. Уникален е.
Одри, стискам палци и за тебе, миличка! Щом е напълно лечимо, всичко ще бъде наред. Гуш!!

# 523
  • София/Севлиево
Не знам как да коментирам за НК.Съвсем скоро четох статия, в която пише, че те не повлияват честотата на абортите(щото си мислех, че може единият ми такъв да е от тях),но то при мен само общият им  брой бе леко завишен-при норма 12,моите бяха 15, при това като ги изследвах бях бременна, а по време на бременност се покачвали.Както написах и по-горе-моят лекар ги отрича,дори в момента прави подобно проучване на това,което четох.Обаче пък тук във форумът вливките помогнаха на толкова много момичета вече да си гушкат бебетата, та и аз съм в огромна чуденка как да подходя...

# 524
Кийпче, момичетата са дали много съвети. Мернах, че Калиниста е споменала и грейпфрут. Той е хубав плод, но имай предвид, че не се препоръчва при прием на лекарства. А +1 за джинджифила - много помага под всякаква форма - чай, захаросан, в манджа... Успех!
Диди, и за теб се вълнувам, чакам и аз следващата седмица с теб!
Аз за пръв път чувам за НК клетки - много страшно! Звучи ми като ембриотоксичната течност от разширените тръби при хидросалпнигс. В тази връзка - Тикълс, и аз имах много сраствания, които откриха при моето лапаро и АГ-то ми се поизпоити да разкара всичко, запазвайки яйчниците и поне 1 тръба. Радвам се, че и теб са прочистили и си готова за напред!
Браво на сполучилите мами, които писаха за кураж, благодаря!
Одри - успех и на теб с новото предизвикателство, кураж да го преодолееш!

Общи условия

Активация на акаунт