НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 3

• 92 849
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
Аз също предполагам, че изпита ще го направят на няколко потока в един ден или в няколко поредни дни, според това колко записани дечица има за явяване на изпита.

# 136
По този начин ще има изтичане на информация.

# 137
По този начин ще има изтичане на информация.

До изтичане на информация няма да се стигне, ако всеки поток от деца е с различни задачи, което е най-логичното в така проведен изпит.

# 138
А как можем да разберем точната бройка на подалите заявление за кандидатстване, знаете ли?

# 139
А как можем да разберем точната бройка на подалите заявление за кандидатстване, знаете ли?

Ако има някой следящ темата, който е поддал документи в последните дни от крайния срок за записване, може да добием представа горе-долу за бройката.
Друг начин е да чакаме до изкарване на списъци, където предполагам също ще се вижда броя на записаните деца.

# 140
Момичета, как се справяте с подготовката на децата за изпита само в домашни условия без помощта на предучилищната?
При нас положението хич не е добре, вкъщи се занимавам с нея, но трудно си съсредоточава вниманието усеща се това, че вече 2 месеца почти не е посещавала предучилищната и започвам да се притеснявам. Вие изпитвате ли затруднение при домашното учене?

# 141
Момичета, как се справяте с подготовката на децата за изпита само в домашни условия без помощта на предучилищната?
При нас положението хич не е добре, вкъщи се занимавам с нея, но трудно си съсредоточава вниманието усеща се това, че вече 2 месеца почти не е посещавала предучилищната и започвам да се притеснявам. Вие изпитвате ли затруднение при домашното учене?

Трудно.И двамата сме работещи и не ни остава време

# 142

Аз работя от вкъщи и съответно имам много повече време за сина ми. Обратно на очакванията обаче той има нулев интерес към потготовка и нямаме никакъв напредък. Интересно, но когато се връщах от работа той с нетърпение сядаше с мен да решава задачи. Явно е търсил внимание. Много от материала сме минали по няколко пъти, но има доста неща, които не може да прави въобще - огледално прерисуване, броене на геометрични фигури (когато са вплетени, той се затруднява), делене на пространства...и много други го затрудняват. Надявам се някои от тези да отпаднат тази година. Да са ни живи и здрави децата, постараха се..и ние също Simple Smile

# 143
Здравейте, днес звънях в лицея за малко информация , тъй като имах притеснения за начина на провеждане на изпита. Казаха за обсъждана дата 28-29 май, която ще обявят във вторник на сайта и споменаха за обща бройка на деца и родители 700 човека. Обмислят как да няма струпване. Споделям с Вас, защото вероятно като мен се вълнувате...

# 144
  • София
Благодаря Дамалия! Ще чакаме дата във вторник!

# 145
Следователно децата са около 350бр.

# 146
Имам приятелка, която подаде в последния момент и номерът й е 408 или нещо такова. Но ако изпитът е в края на Май аз не знам как ще издържа до тогава да учим ежедневно...

# 147
Имам приятелка, която подаде в последния момент и номерът й е 408 или нещо такова. Но ако изпитът е в края на Май аз не знам как ще издържа до тогава да учим ежедневно...

Вие чувствате ли се подготвени? С всичко ли се справят децата?
Ние все по-малко успяваме да учим. Вашият курс вероятно е бил прекратен, така както и нашите частни уроци. Трудно е, но вярвам че ще се справим!

# 148
Да, курсът спря по средата и вече осем седмици ни изпращат материали и писмени указания от психолозите. Честно казано в това допълнително време успяха да изчистят нещата, с които не се справяха, но то за две години ежедневно учене на едно и също и магаре ще усвои материала. Но вече започва да мен лично да ми тежи да се занимаваме, надявах се изпита да е по-скоро, ако го насрочат чак за 29-ти май ще съм крайно разочарована. Просто го чакаме от толкова време , децата ми бяха на 4, когато започнахме подготовката, ами не мога повече чисто психически...МРЪН!

# 149
Да, курсът спря по средата и вече осем седмици ни изпращат материали и писмени указания от психолозите. Честно казано в това допълнително време успяха да изчистят нещата, с които не се справяха, но то за две години ежедневно учене на едно и също и магаре ще усвои материала. Но вече започва да мен лично да ми тежи да се занимаваме, надявах се изпита да е по-скоро, ако го насрочат чак за 29-ти май ще съм крайно разочарована. Просто го чакаме от толкова време , децата ми бяха на 4, когато започнахме подготовката, ами не мога повече чисто психически...МРЪН!

Още много малко остана!
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт