НУКК /Италианския лицей/ в Горна баня - мнения, подготовка, изпити - 3

• 91 562
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Някой по-рано беше казал - 72

# 106
Здравейте, имам въпрос. Имат ли право децата да си правят някакъв вид "записки" по листа. Давам конкретен пример. Задача тип чадър. Могат ли когато броят фигурките да си пишат върху тях цифричките, за да не се объркат?

# 107
Здравейте, имам въпрос. Имат ли право децата да си правят някакъв вид "записки" по листа. Давам конкретен пример. Задача тип чадър. Могат ли когато броят фигурките да си пишат върху тях цифричките, за да не се объркат?
Доколкото знам не се допускат никакви писаници по задачите,защото се считат за знак,но моето дете си пише.

# 108
Cold SweatCold Sweat

И аз колкото теми и мнения съм изчела, родители казват, че се считало за знак. Нямало право на допълнителен лист, нямало право да си задрасква направени примери, нямало право да си отбелязва Cold Sweat то понякога аз имам нужда, а то се очаква за определено време да се справи без да си отбелязва нищо. Това, съчетано с липсата на ясни критерии, липсата на време за задачите и липсата на яснота какви са параметрите, при които се провежда самият изпит, много ме изнервя. Не може да си отбелязва, пък като сгреши, ако не го поправи както трябва? Ужас направо. Weary

# 109
Здравейте, предвид обстановката някой има ли представа как ще се проведе изпита. Май листи няма да има

# 110
Здравейте, предвид обстановката някой има ли представа как ще се проведе изпита. Май листи няма да има

Аз се притеснявам, че времево ще се разминат приемът в лицея и този в държавните училища по район и ще трябва да вземаме решения на риск. Дано измислят нещо и се окаже, че греша. 😑😑😑

# 111
И аз това си мисля, а никак не съм склонна на рискове, но мисля че би трябвало да го съобразят, да няма разминаване с общинските училища.

# 112
И аз това си мисля, а никак не съм склонна на рискове, но мисля че би трябвало да го съобразят, да няма разминаване с общинските училища.

А хипотетично ако извънредното положение продължи до лятото и изпитът бъде отложен за юни/юли , предполагам може да се запише детето в училището по район и ако бъде прието след това в лицея просто да се оттеглят документитеи да се запише в лицея.Така дали става?

# 113
  • София

А хипотетично ако извънредното положение продължи до лятото и изпитът бъде отложен за юни/юли , предполагам може да се запише детето в училището по район и ако бъде прието след това в лицея просто да се оттеглят документитеи да се запише в лицея.Така дали става?

Да.

# 114
Някой има ли идея до къде стигнаха вх.№ . Гледам че са удължили срока за приемане на документи до 15.04.2020г.

# 115
  • София, България
293

# 116
Здравейте всички,

мнозинството от Вас споделят входящият номер за кандидатстване в първи клас. А как стои въпроса за детската градина ? Има ли такива които кандидатствате за там или трябва да ги търся в отделна тема ?

Поздрави,

# 117
Здравейте, някой знае ли до кой номер са стигнали входящите номера за 1 клас и за детската градина?

# 118
  • столицата
Здравейте, моля да не  се приема като заяждане. Питането ми е напълно сериозно тъй като съм в чуденка. Интересува ме как успяват да учат на едно място и какви са отношенията между децата, при положение, че една част идват от семейства на адвокати, банкери, журналисти, а други са деца на фолкзвезди и футболисти? Все пак това  са семейства с твърде различни ценностни системи и успешна ли е тази симбиоза в училището? За класовете от 1 до 7 питам.

# 119
@galimar,

Наистина не разбирам Вашето питане, което уж не е с цел заяждане.

Явно във Вашето съзнание умни, възпитани и добри деца които не разчитат само на мама и тати има единствено в семейства на "адвокати, банкери, журналисти" и всички други трудно се смесват с тях (горките деца на лекари, ИТ специалисти, архитекти и куп други сериозни професии) ? Стига с тези предрасъдъци за децата на публичните личности. Това беше актуално преди 10+ години, тъй като тогава нямаше толкова много частни гимназии.

По Вашата логика децата идващи от семейства работещи на минимална работна заплата например дали успяват да учат на едно място заедно с децата на "адвокати, банкери, журналисти" ?

С Уважение

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 10:14 от CaMo_MuHaBaM

Общи условия

Активация на акаунт