Хайде на театър - 7

• 72 499
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Мнение за “Почивен ден” в Народния? Попринцип обичам по-тежки постановки, но тази година ми се гледа нещо забавно, че годината беше достатъчно тежка...
Въобще не ми беше смешно на мен. Мисля, че това е най-слабата постановка в Народния, която съм гледала.

# 661
И за мен беше разочароващо представление.

# 662
  • София
Мисля, че това е най-слабата постановка в Народния, която съм гледала.

sea.sea, може би защото не сте гледали "Бонбон" в Народния - разочароващо слабо и много лош вкус оставя. Поука никаква. Абсолютно не препоръчвам!

# 663
  • София
Мисля, че това е най-слабата постановка в Народния, която съм гледала.

sea.sea, може би защото не сте гледали "Бонбон" в Народния - разочароващо слабо и много лош вкус оставя. Поука никаква. Абсолютно не препоръчвам!
Така е, не съм го гледала. Ще имам предвид, благодаря.

# 664
  • София
Преди няколко седмици бяхме на Откачена фамилия, толкова не съм се смяла от много време насам, на всички ни адски много хареса!

# 665
Значи няма да се гледа, благодаря ви!

# 666
Моля за "бърза" помощ Simple Smile
Препоръчайте ми постановка от следните. Става въпрос за след 2ч.,да съм сигурна, че няма да ми я отложат😁:

# 667
  • София
Гледала съм само първата и я препоръчвам. Simple Smile

# 668
Sea. sea, обадих се, отменена е🤣🤣🙈

# 669
  • София
Sea. sea, обадих се, отменена е🤣🤣🙈
Ох, ще ме съсипеш. 😂 Добре, че поне си знаеш да звъниш.

# 670
Ох, ще ме съсипеш. 😂 Добре, че поне си знаеш да звъниш.
🤣🤣🤣🙈На това се казва-"Парен каша духа" ахахаха. Егати каръка ме гони с тези театри🙈

# 671
  • София
Народният отмениха повечето представления, които трябваше да се играят до края на декември на голяма сцена .
Гледала съм Шинел, според мен става, без да е нещо особено.

# 672
Абе хора, не е време за театри. Не го ли разбрахте? И аз съм голям фен, но сега не ходя, не си купувам билети, защото обстановката е различна. Имам два билета за "Чамкория" от февруари дето си отлежават в шкафчето ми и чакам по-подходящ момент от сегашния.

# 673
Без желание от моя страна за повдигане на спорове, защото всеки сам си преценява, но на мен това ми хареса:
https://bnr.bg/post/101358983/10-prichini-teatarat-da-e-nai-bezo … vreme-na-pandemia

# 674
  • София
Поддържам последните няколко теми, много ми е на сърце и няма да позволя тук да стават спорове на тема трябва ли да се ходи на театър или не. За това ще помоля без такива коментари. Във форума във всяка втора тема става въпрос за вируса. Моля и тук да не става така. Всяка информация за отменено представление би била полезна, но нека няма дискусии- редно или не. Мисля, че така темата би била едно приятно островче насред всичко, което се случва. Благодаря предварително! 
Аз в момента също съм решила да не ходя, но всеки си преценя сам, не е тук мястото да се съдим, а да споделяме информация, опит, съвети и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт