Хайде на театър - 7

• 71 981
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз днес трябваше да гледам " Червено", но съм болна и ме е яд много. 😷

# 91
По-добре недей да водиш децата, заведи приятели. Simple Smile

Тамън мислех да взема и за моите, на 13 и 15 години. Няма ли да я разберат постановката? Thinking

# 92
Не искам да спойл-вам сюжета и затова се чудя как да се изразя... просто има убийства, които стават на два, три метра от теб и са съвсем реални. Зависи колко впечатлителни са децата, но аз не бих завела деца там. Simple Smile

# 93
Разбирам, благодаря! Simple Smile

П.П. Закупих два билета, нямам търпение. Simple Smile И ние след Полета търсим подобни постановки, които те докосват и после дълго време те вълнуват.

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 17:02 от Free Soul

# 94
А Полета дали има шанс скоро пак да се играе в Народния?
Относно местата на балкона там - чува се и се вижда, но на мен така ми се схвана врата на страничния балкон на Хъшове, че повече няма да повторя.

# 95
Може ли, който е гледал  " Животът е прекрасен" да напише мнение? Става ли за млади хора, около 20 години?

# 96
  • София
„Животът е прекрасен” на мен ми беше прекалено дълго (над 3 часа е) и неактуално (действието се развива в Русия след революцията). Иначе актьорите са страхотни.  Може би ще им е скучно на младежите.

Снощи гледах „Норд-ост”... много разбиващо, натоварващо (по действителен случай), ще го преживявам дълго.Час и половина в залата цареше гробна тишина.
Искам нещо весело, разтоварващо, да се посмея, да се позабавлявам. Препоръчайте, моля. Blush

# 97
  • София
Аз винаги препоръчвам " Ало,ало" във Възраждане. 😁

# 98
Някой гледал ли е "Едно малко радио" с Мая Новоселска в Сити Марк Арт Център?
Имаме билети за довечера, но ми се искаше допълнително мнение, защото с нас ще бъде и тийнейджър. Моноспектакъл е, все пак и не съм сигурна дали няма да се отегчи...

# 99
  • София
Аз съм водила децата на "Едно малко радио" минимум 2 пъти,
по-скоро 3 пъти . Не помня да съм се отегчавала нито аз, нито те. Предполагам и на тийн ще е интересно.

# 100
От фейсбук преди 10 минути :

Извънредно представление на „Чамкория” - 18 март, сряда, от 19:30 часа в Театър „Азарян” - НДК. Билети можете да закупите на касата на Театър 199 „Валентин Стойчев”.

# 101

Извънредно представление на „Чамкория” - 18 март, сряда, от 19:30 часа в Театър „Азарян” - НДК. Билети можете да закупите на касата на Театър 199 „Валентин Стойчев”.
Бихте ли споделили отзиви? Благодаря!

# 102

Бихте ли споделили отзиви? Благодаря!

Малко по - нагоре имаше доста хубав отзив, аз добавям - много, много добър  моноспектакъл, брилянтен Захари Бахаров!

# 103
  • София
Знам какво е човек да няма време, но моля ви, хвърляйте по едно око на последните една, две страници или ползвайте търсачката. Само в тази тема се питаше 3 пъти за представления, за които съвсем скоро е писано.

Последна редакция: чт, 13 фев 2020, 12:07 от sea.sea

# 104
  • в страната на чудесата
https://opoznai.bg/events/view/edno-malko-radio

Невероятния тандем Мая новоселска и Теди Москов! Респект!

Общи условия

Активация на акаунт