Хайде на театър - 7

• 71 961
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Връщам се от премиерата на ''Фермата на животните'' в любимия ми Театър 199. Джордж Оруел е много ''висока топка'', но Снежина Петрова е направо феноменална = истински ЗВЯР !! Подпомагана от прекрасен млад актьорски състав, изнесоха уникално представление - алегория за превръщането на животните в хора, на хората в животни .... с такива жестоки препратки към историята и нашето съвремие, че единственото, което ти остава е да се отпуснеш и да се насладиш максимално на този висш пилотаж в театралното изкуство !!! Heart DecorationHeart DecorationHeart DecorationHeart DecorationHeart DecorationHeart Decoration

# 76
Вчера гледах "За мишките и хората"! Изгледах десетки постановки след "Полет над кукувиче гнездо", но нито една не ме докосна и разтърси така, както тази! Брилянтна драматургия, за приятелството, саможертвата и тежките избори! Невероятна игра, просто разтърсваща! Владимир Стефанов наистина конкурира Иван Бърнев в Полета. Не знам как може тази постановка да се играе в тези "полеви" условия, вместо да се играе в Народния...Много, много силна и игра, и драматургия!
П. П. Благодаря на Kastrup за препоръката! Без нея нямаше да имам огромното удоволствие да попадна там!❤️

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 09:37 от Джинджър@

# 77
  • София
За мен е чест, че присъствах на тази постановка !! Наистина единствената, която някога се е доближила и дори изравнила с величието на ''Полет над кукувиче гнездо'' !! RelievedInnocent

Вчера гледах "За мишките и хората"! Изгледах десетки постановки след "Полет над кукувиче гнездо", но нито една не ме докосна и разтърси така, както тази! Брилянтна драматургия, за приятелството, саможертвата и тежките избори! Невероятна игра, просто разтърсваща! Владимир Стефанов наистина конкурира Иван Бърнев в Полета. Не знам как може тази постановка да се играе в тези "полеви" условия, вместо да се играе в Народния...Много, много силна и игра, и драматургия!
П. П. Благодаря Kastrup за препоръката! Без нея нямаше да имам огромното удоволствие да попадна там!❤️

# 78
Бих искал да ви препоръчам 3 страхотни постановки:
Жена без значение -ТБА
4000 мили-199
Разговори с Мама-199

Няма да съжалявате Simple Smile

# 79
Здравейте, от първи балкон на Народния театър, добре ли се вижда и чува?

# 80
В Театър София гостува ДКТ "В. ДРУМЕВ" - ШУМЕН"  с постановката "Кризисен център". Някой да я е гледал и да сподели впечатления? Благодаря!

# 81
  • София
За тези, които са решили да посетят някоя постановка в Сатирата: между 18 и 19.30 има промоция -40% от цената на билетите за същия ден.

# 82
Здравейте, от първи балкон на Народния театър, добре ли се вижда и чува?
Чува се добре - има микрофони в салона.
За виждане зависи - по принцип се вижда действието, но аз харесвам да наблюдавам и лицата на актьорите - мимики, изражения - затова взимам на партера.

# 83
  • София
За мен е чест, че присъствах на тази постановка !! Наистина единствената, която някога се е доближила и дори изравнила с величието на ''Полет над кукувиче гнездо'' !! RelievedInnocent

П. П. Благодаря Kastrup за препоръката! Без нея нямаше да имам огромното удоволствие да попадна там!❤️
Мога да кажа, че театралната студия, която прави "За мишките и хората" с всичко, което прави е на такова високо ниво. Просто не са включени в официалния театрален афиш, защото не са професионалисти (въпреки, че някои от тях се справят по-добре от доста от професионалните ни артисти). Познавам работата им отдавна, но не искам мнението ми да прозвучи като реклама. Миналата година играха "На дъното" от М. Горки и спектакълът беше разтърсващ. Съжалявам, че не го завъртяха да се играе редовно, както "За мишките...", защото беше много силна постановка. За тази година се гласи нещо също толкова мащабно и сериозно, който иска може да следи, представленията им са обикновено в началото на юни.

Споделям и впечатление от "Приятна жена в лоша компания". Лековата комедия. Предсказуем сюжет и ненатрапчив, незапомнящ се хумор. Радвам се, че реабилитирах в собствените си очи таланта на Кръстьо Лафазанов. Много го харесвах едно време в Улицата. Но после с тези Комици... Та сега просто видях добрия стар Лафазанов - царят на мимиката, изпипана то най-дребния детайл.

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 12:39 от Sash

# 84
Вчера гледах "За мишките и хората"! .............

О, задължително трябва да отида и аз. Simple Smile
Първи и втори ред как са в този театър?

# 85
Перфектни са! Аз бях на втори/по-добре е от първи/ и сега пак си взех за втори/за подарък/.
Завиждам ти абсолютно злобно и неблагородно 😁, че ще имаш удоволствието да я гледаш за първи път!

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 14:38 от Джинджър@

# 86
  • София

И аз взех билети за постановката за 08.03. Взех и за децата на 14 и 9. Дали би била подходяща за тях? Или по-скоро да поканя някои приятели за техните места?

# 87
По-добре недей да водиш децата, заведи приятели. Simple Smile

# 88

Мога да кажа, че театралната студия, която прави "За мишките и хората" с всичко, което прави е на такова високо ниво. Просто не са включени в официалния театрален афиш, защото не са професионалисти (въпреки, че някои от тях се справят по-добре от доста от професионалните ни артисти). Познавам работата им отдавна, но не искам мнението ми да прозвучи като реклама. Миналата година играха "На дъното" от М. Горки и спектакълът беше разтърсващ. Съжалявам, че не го завъртяха да се играе редовно, както "За мишките...", защото беше много силна постановка. За тази година се гласи нещо също толкова мащабно и сериозно, който иска може да следи, представленията им са обикновено в началото на юни.

Всъщност от трупата, която прави постановката, всички са минали през студията, но тази постановка не е от репертоара на студията. Не се играе от деца и в трупата има и професионалисти. Постановката фигурира в официалния театрален aфиш и билети се продават в портала на theater.art.
Бих казал, че не е подходяща за лица под 12 г.

Последна редакция: вт, 11 фев 2020, 23:48 от lord12

# 89
  • София
В Сатирата театрален уикенд - 3 спектакъла за 30 лв. Така ме изкушават пак да гледам "Телевизионна мрежа", но едната от другите вечери ми е заета.
През лятото една приятелка ходи на такъв троен театрален маратон, пак там,  беше във възторг.
Гледах офертата на сайта им, но през телефон не го намирам.

А за цени в посл. "минута"  до -40%... Обаче има риск...

Общи условия

Активация на акаунт