Извинете ме, че пиша в темата ви, но ме провокира новината за Енгин и Тюлин! Дали е вярна или не, тепърва ще се разбере. Искам само да споделя, че още преди две-три седмици видях един клип в Ютюб, за личния живот на актьорите от ДП и там Енгин и Тюлин бяха свързани със сърчица. Много се озадачих, реших, че аз нещо не разбирам и маже би това, което виждам е заради ролята им на семейство във филма, но за съжаление май ще се окаже истина тази новина. Казвам за съжаление, защото много ми е безлична Тюлин, четох интервюто и, добри отговори на зададените и въпроси, може и да има интелект за сметка на чар, но като актриса е много слаба, та си мисля дали Енгин не и е уредил участие, а и след като видях клипчето, все ми струва, че Менекшето много истински влююбено гледа Ефето, сигурно прекалено взех да се вторачвам в сцените когато Енгин и Тюлин играят заедно, ама не си го давам точно на нея бе момичета, ама няко пита ли ме? Имайте прекрасна неделя, изпълнете я с много доброта, обич и разбира се релакс!