Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро момичета!
Извинете ме, че пиша в темата ви, но ме провокира новината за Енгин и Тюлин! Дали е вярна или не, тепърва ще се разбере. Искам само да споделя, че още преди две-три седмици видях един клип в Ютюб, за личния живот на актьорите от ДП и там Енгин и Тюлин бяха свързани със сърчица. Много се озадачих, реших, че аз нещо не разбирам и маже би това, което виждам е заради ролята им на семейство във филма, но за съжаление май ще се окаже истина тази новина. Казвам за съжаление, защото много ми е безлична Тюлин, четох интервюто и, добри отговори на зададените и въпроси, може и да има интелект за сметка на чар, но като актриса е много слаба, та си мисля дали Енгин не и е уредил участие, а и след като видях клипчето, все ми струва, че Менекшето много истински влююбено гледа Ефето, сигурно прекалено взех да се вторачвам в сцените когато Енгин и Тюлин играят заедно, ама не си го давам точно на нея бе момичета, ама няко пита ли ме? Имайте прекрасна неделя, изпълнете я с много доброта, обич и разбира се релакс!

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 09:23 от НиМуКа ТеЙоКе

# 106
НиМуКа, Дари, то нас никой не ни пита на кой го даваме 😁 А пък защо му е чак толкова добра актриса в къщи, да не разбира кога го мята по маслините 😹

# 107
Laughing
НиМуКа, Дари, то нас никой не ни пита на кой го даваме 😁 А пък защо му е чак толкова добра актриса в къщи, да не разбира кога го мята по маслините 😹
Laughing много си права, но аз не се стърпях да си го кажа

# 108
  • Пловдив

Марта, това е журналистката Онур Сапанджи. Работи за Шоу тв.
Взимала е интервю от Енгин освен за "Една любов, два живота" и за "Поверявам ти децата".
Нищо общо с жената на Ерен.

НиМуКа ТеЙоКе, че и Тюлин/Менекше си има фенове.
Вероятно така им се иска. Нищо лошо, но като се напише нещо повече от веднаж, някой журналист си е изфабрикувал и новина..

Помним "новините" с Джансу и Бестемсу...
Нещо да се доказа - със снимки, как пък веднаж не го снимаха с едната или другата.
.

# 109
Сега, майтапа на страна, нямам нищо против ако има ашк (в случай че някой му е важно разрешението ми 😜, е не мога да съм сериозна на тая тема 🙂), даже ще се радвам щом се обичат да се вземат 👍Обаче в тия времена, когато всеки снима с телефон по всяко време и светкавично се разпространява информация, да няма поне една снимка даже и размазана... ами не вярвам.Сори.

Сладур е Ураз 😋

# 110

Това сме го "играли" един път...

Мариянка Two Hearts мерси за снимката, ама много ми заприлича... Офф, ако ида и аз в техните медии да списвам новини - мога да изкарам някой лев /галиба/. Те и без това не си съдят журналистите за неверни шок-шок-шок новини...

# 111
  • Пловдив

araselia, и в нет пространството не вярват.

Енгин и Тувана в Каш - 2014 г..
Когато има снимки и боговете мълчат.

# 112

"Аз съм пламъкът,
аз съм и сухият храст.
Едната половина от мен
изпепелява другата."

Халил Джубран, ливански поет, писател, философ и художник

# 113
Честно ли- от тогава мразя Тувана. Сега ми развалихте сутринта с Менекшето. Негов си е животът, но ако си суперзвезда малко пази душевното равновесие на поклониците си...хубав слънчев ден ви желая!

# 114
  • Пловдив

Честно ли- от тогава мразя Тувана. Сега ми развалихте сутринта с Менекшето. Негов си е животът, но ако си суперзвезда малко пази душевното равновесие на поклониците си...хубав слънчев ден ви желая!

Колко сме различни хората. Дано с моя отговор успея, да оправя настроението ви.
Тувана е много красива и талантлива актриса и певица.
Пък Енгин няма нужда да пази нашето душевно равновесие.
Нека намери жената, която би го ощастливила. Явно само феновете му, сме запознати с това, което той е решил да ни каже и покаже. Всичко останало са фантазии и писаници на журналисти.
Енгин, като човек с възпитание, е свикнал да подминава подобни новини, но ако го попитат в интервю - ще отговори. Правил го е.

# 115
  • Pleven, Bulgaria
Привет,сладурки.Докато се накумя да се запиша,преполовихте темата.Благодарности на Марианка за нея,за новините и на всички вас за споделените мнения.Радвам се,че Дъщерята на посланика предизвика много момичета да слязат от балкона и да коментират.За мен това означава,че сериалът се гледа, интересен е на хората и предизвиква емоции в тях,които искат да споделят.Добре дошли на всички.Приятно ми става като виждам много от отдавнашните фенове на Енгин да следят проекта и да се се вълнуват с него.Старата любов ръжда не хваща.
Яхвам метлата като чуя за ТТ,така че се въздържам.За мен има доказателство,има новина,няма доказателство-няма такава! С кого ли не прекарваха Енгин и какви ли не простотии изписаха през годините.Човекът е толкова дискретен и покрит в реала,та чак да се чудиш.Но видиш ли.започнал нов проект и решил да се покаже с колежката си.И то точно тая,чиято роля е отрицателна и е мразена от всишки фенове на сериала.Абе хора,Енгин да не е паднал от Марс.Той е от вчера в този бизнес,не е подписвал договори и т.н.
Историйки,изсмукани от пръстите,защото името му продава и сега е актуално за тях.Иначе за нас винаги е актуално и ние знаем много повече от тамошните журналя за живота и кариерата на твореца Енгин Акюрек.
Хубав ден,момичета.Нека ви е топло,усмихнато и приятно!

# 116

Колко сме различни хората. Дано с моя отговор успея, да оправя настроението ви.
Тувана е много красива и талантлива актриса и певица.
Пък Енгин няма нужда да пази нашето душевно равновесие.
Нека намери жената, която би го ощастливила. Явно само феновете му, сме запознати с това, което той е решил да ни каже и покаже. Всичко останало са фантазии и писаници на журналисти.
Енгин, като човек с възпитание, е свикнал да подминава подобни новини, но ако го попитат в интервю - ще отговори. Правил го е.

О-о, Тувана наистина е страхотна! Гледала съм сериал с нея - супер си  играе момичето.
А и ние като фенове на Енгин сме доволни и то много от цялостното му поведение в обществото /визирам личния живот/.  До този момент то е безупречно.
И понеже се отвори тази тема - има известни актьори и актриси, които ачик-ачик си показват всичкото - прекаляването с алкохол или разгулното си поведение на публични места. Има снимки които доказват думите ми. Всички знаем за кого иде реч и дума.
Ще кажете хора сме и нищо от горецитираното не е чуждо на никого. Да, ама все пак - не!
Ако ти се пие - пий, ама излез от място откъдето знаеш че няма да те прихванат онези жълтурковци, които само това и чакат.
Ако ти се прави секс - ами прави си го на място където си само с партньора си.
Интересно аджеба, какво ли е душевното равновесие на феновете на тези суперзвезди? 

# 117
  • Пловдив

Подсещат ни.
Не остана - един ден до продължение на историята.

# 118
Не остана, Марианче. От инстаграма на екранният брат, с Дуду са на пристанището, докато шефовете търчат по летищата да гонят самолети, някой трябва да работи 🙂, тоя холдинг го оставиха на самотек 😉

# 119
  • Пловдив

Все красиви партньорки има Енгин.

araselia, ами тамам Яхя да се почувства човек. Дуду ще замества Наре, а Елван - що да не поревнува и тя.

Общи условия

Активация на акаунт