Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 546
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

А Мюге си мисли, че е излекувала синдрома на привързаност на Акън.

Но дали тя, не е получила през това време синдром на двуличие.Thinking

# 91
  • Пловдив

За спокойни и приятни сънища.

# 92

Лека да е.Kissing Heart

# 93
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
И днес е ден за почивка и релакс.
Успешна неделя на всички.

# 94

Добро утро момичета Two Hearts
Хубава и релаксираща неделя. Въпреки ниските температури навън, времето е супер приятно. Слънце и чист въздух.
Днес съм си обещала не просто релакс - ами чисто мързелуване.
Пия си кафето, чета тук-там из нета.Намерих нещо и се чудя на комшийската преса, колко са "изобретателни" във фабрикуването на новини. Важното е да сложат в заглавието нещо бомбастично, при това да прикачат известно име и  ето ти сензация. Ама дали е вярно или не - на кого му пука...
Едиственото което не ми се иска е тази новина да не повлияе по някакъв начин върху сценария на сериала ни / в което се съмнявам да стане, ама знае ли човек/.
Предлагам песен за раздвижване и настроение. Музикалната тема е "Пътуване в Барселона" - нали и ние сме на тази вълна....
Кафето отделно...

Скрит текст:

# 95
Добро утро и хубава неделя!

Пия си кафето, отварям туитър и какво да видя - НоВиНа имало - Тюлин Йозкан и Енгин Акюрек били забелязани от фенове на Таксим да се държат за ръце Open Mouth Е ,нямаше ли някой фен телефон с камера Rolling EyesGrinning

Не знам за другите потенциални чифтета в сериала ни, обаче това вече е любимo на много , включително на мен

Heart Eyes Joy

Ха-Ха, Марта Purple Heart четем едни и същи вестници Wink

Последна редакция: нд, 09 фев 2020, 09:03 от araselia

# 96
Добро утро,оф и аз прочетох новината.
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
Дано не е вярно.
Успешен ден
Каня  на закуска 🥰🥰🥰

# 97
Дари, аз си взимам веднага от закуската Yum

Е-е -е, ама вие да не се хванахте

Няма да се плашите, всяка реклама е добре дошла Stuck Out Tongue Winking Eye

# 98
Дари, аз си взимам веднага от закуската Yum

Е-е -е, ама вие да не се хванахте

Няма да се плашите, всяка реклама е добре дошла Stuck Out Tongue Winking Eye

А,дано 😊
Araselia,чайче?

# 99

Вижте нашата сладурка Бергюзар.  Позитивна, усмихната, излъчваща одухотвореност, развълнувана и жестикулираща /характерно за емоционалните хора /.
Остава ѝ още малко време за да си гушне бебчето! Само най-хубави неща за  цялото семейство!
Най-вероятно Варна ще преведе това интервю и със сигурност ще го изгледам, за да разбера какво казва.
Още веднъж да кажа, че това беше една от любимите ми Енгинови екранни партньорки. Дано във времето да снимат и някакъв по-дългосрочен проект заедно. Ще се радвам!

# 100
Благодаря, чайче не отказвам, че още кашлям Pensive

В Перу по телевизия дават Малък септемврийски проблем, малко да се стоплим с летни кадри

# 101
Добро утро,

"Ако сърцето ти е вулкан, нима очакваш, че в ръцете ти ще разцъфнат цветя?"
Халил Джубран, ливански поет, писател, философ и художник
Цитат
Остава ѝ още малко време за да си гушне бебчето! Само най-хубави неща за  цялото семейство!
Hands Plus1

Момичета, Hearts

Приятна неделя.

# 102
  • Пловдив

Не се връзвайте на такива фалшиви новини.
Иначе как ще ги четат изданията им.
Снимат в Мугла и Бодрум, хванали ги в Истанбул, в МОЛ "Таксим" ръка за ръка, кога, за да излезе рано - рано новината днес. Нерде е снимката?
Енгин какво ни е казал - има ли нещо - ще си каже.

# 103
Момичета Two Hearts
Взимам си закуска, чайче, кафенце  - всичко каквото дадете...

Аз обаче нали съм си Марта-подробната, сега ми се "въртят" сто лисици в главата и мира не ми дава нещо.
Сложих видеото с интервюто на Бергюзар за ШоуТВ и започнах да го гледам. Прочем Варна Two Hearts /благодарности!/  е превела първата част /с текст само / в тяхната тема - който иска да прочете.
Та загледах интервюиращата дама. Боже този характерен профил сякаш съм го виждала някъде.... И сега не мога мира да си намеря докато не разбера как се казва журналистката.
Ще попитате естествено защо - защото страшно много в профил ми прилича на Ягмур Акюрек. И нейният профил е характерен по същия начин. Но не мога да извадя снимка, защото от последното ми бъгване на компа изгубих много информация вкл. свалени видеа от семейните тържества на сем. Акюрек. Там  имах доста подходящи кадри за сравнение.
Моля Мариянка Two Hearts да сложи снимка на Ягмур  / от годежа - там където играят едно хоро/ има кадър  в който тя е в профил и можем да сравним.

# 104
mariana52,оправи ми денят.😁😁😁.
Не,че не е  красива ,но Енгин си го представям до друг тип жена .😁😁😁
Със сигурност героинята на актрисата не ми помага да си ги представям заедно. 🥰🥰🥰

Общи условия

Активация на акаунт