Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 392

• 40 542
  • 737
  •   1
Отговори
# 75

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1226086348492361730

От официялния сайт преди малко:
Написала писмо на друг мъж, преследваш жена, която иска да ти е чужда...

Менекшето - интересно, какво ли са ни подготвили с нея и за нея???

Flowers Bouquet
А Санджар и отговаря/от трейлъра/, да не сравнява нейната любов с неговата любов.

За коя любов на Менекшето говори той, към Локи или към него.Wink

# 76
Колко е права Наре, в случая тя знае, че Санджар е все още в затвора, но една заключена врата, не може да премахне страхът на Мелек от Акън. Въпросът, който си задаваме, как през изминалото време Наре е предпазвала дъщеря си и себе си от Акън, не ни е показан.
Акън е странна птица...
Той напада физически Наре, само когато се почувства заплашен да я изгуби.
Първият път на рожденият и ден, когато му сподели, че е подготвила бягството си при Санджар.
Вторият път след неин отказ да се омъжи за него...
Предполагам, че не е правил други опити за насилие, иначе да му е теглила ножа отдавна.
Като че ли чувството му за притежание над нея не е обвързано, толкова с необходимоста да я има физически, а по- скоро да я държи в подчинение, да я контролира, да определя мислите и, чувствата и, живота и...
Смятам, че освен с присъствието си, което не е било леко за Наре не и е създавал други проблеми след излизането и от клиниката. Безизходицата, в която я вкараха с баща и е била достатъчна за начало.
За Мелек предполагам, че не е имало опасност, защото психара иска Наре, а не дъщеря и.
Той си е бил нейният чичо до момента, в който го видя проснат и облян в кръв на пода в дома им.

# 77

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1226086348492361730

От официялния сайт преди малко:
Написала писмо на друг мъж, преследваш жена, която иска да ти е чужда...

Менекшето - интересно, какво ли са ни подготвили с нея и за нея???

Flowers Bouquet
А Санджар и отговаря/от трейлъра/, да не сравнява нейната любов с неговата любов.

За коя любов на Менекшето говори той, към Локи или към него.Wink

Най-вероятно за нейната към него.
Нали още в нощта на сватбата тя му каза, че го била "чакала" толкова години да забрави  за дъщерята на посланика. Той сам се е сгодил за нея, даже и оженил. Сам ѝ каза, че птичката е отлетяла, а на неговия кон седи тя.  После сам я върна в къщи и я помоли да му помогне да забрави...
Много ни мятат по маслините със Санджар. В крайна сметка каже едно - прави друго.

И след като пръстена на женен мъж стои на лявата му ръка - няма никакво право да търси каквато и да било сметка на Наре. Защо била писала писмо на Гедиз - ами да се сети как сам ѝ казваше, че е земетресение и, че ако е наоколо -  му е тежко. А още преди това - да си отиде или да стои затворена в някаква къща и да не работи.
Как си представя тази работа - официалната жена  в  една къща, другата в друга къща.
Чакам с интерес Локи да излезе и той с неговите претенции - да видим тогава. Ще излезе предателка и Менекшето.

Осъзнавам, че ни чака драма, но СЦ така подредиха нещата, че може и на комедия да го докарат.

Единствените права които има Санджар са тези над Мелек, но и тук има нещо което не ми харесва.
Защо не започна процедура да си даде името. Стига само е повтарял дъщеря ми - да я признае и Мелек да стане Ефеоглу. Тя сега е Челеби и майка ѝ има пълното право да я води във или извън страната. 

# 78
Марта, ти много добре знаеш, че бракът на Санджар и Менекше е уговорен, формалност, грешка, и то голяма грешка. Тя е ужасен човек, но и да не беше, те  дори не се харесват, камо ли нещо повече и това няма да се промени. Не разбирам какво очакваш от това и какво трябва да направи Санджар според теб. Защото освен да се разведе, друго решение аз не виждам. И не смятам, че  и е длъжен за нещо, нея също никой насила не я е карал да се омъжва за мъж, който не я обича.
  Иначе си права, че Санджар не може да държи сметка за личните взаимоотношения на Наре , тя е само майка на дъщеря му. Това казва разумът, но сърцето говори друго.

# 79
# 80
Марта, ти много добре знаеш, че бракът на Санджар и Менекше е уговорен, формалност, грешка, и то голяма грешка. Тя е ужасен човек, но и да не беше, те  дори не се харесват, камо ли нещо повече и това няма да се промени. Не разбирам какво очакваш от това и какво трябва да направи Санджар според теб. Защото освен да се разведе, друго решение аз не виждам. И не смятам, че  и е длъжен за нещо, нея също никой насила не я е карал да се омъжва за мъж, който не я обича.
  Иначе си права, че Санджар не може да държи сметка за личните взаимоотношения на Наре , тя е само майка на дъщеря му. Това казва разумът, но сърцето говори друго.

Не, не зная че този брак е уговорен. Кой може да направи нещо без съгласието на Ефеоглу?
А и аз въобще не искам да има нещо общо с Менекше.
Мисълта ми е в съвсем друга посока.
Той е този със сватбения пръстен - не Наре.
Той е този който не я иска около себе си - показа ѝ го с действия, каза го и с думи. Непрекъснато  изтъкваше, че е  наранен - а той какво правеше в същото време?  Абсолютно непростими неща.
Не приемам въобще идеята му  - тя не му се мярка пред очите /интересно къде трябваше  да отиде/ а Мелек да остане. Това е последното за което се сещам.
Колко пъти каза, че не ѝ вярва  абсолютно за нищо.
А поведението му при пристигането на Наре и Мелек на сватбата му / последствие Наре много точно му  каза, че той всъщност е нарушил тяхната клетва и че въобще не я е приел за негова жена/ - това подхождаше ли на големия Ефе? Викане, крясъци и буквално изхвърляне от къщата и то пред очите на дъщеря му /за която пък казваше, че не му е дъщеря/. 
Нека първо да си подреди приоритетите  и желанията - женен ли ще е или свободен, пък тогава с претенциите.
Ако ще е женен - нека да даде свободата на Наре да живее живота си. С какво право ще се сърди на приятелството ѝ с Гедиз.
Ако ли пък не иска да е женен - да даде свободата на Менекше.

Може би не мога много ясно да си изложа мислите, но и най-малкото което считам за нередно в поведението на Санджар ме дразни.
Донякъде може да се дължи и на умората ми в реала, защото вече трето денонощие карам с има-няма по 3-4 часа сън. 

# 81
  • Пловдив

Някои май не са изгледали епизод 7 още...
Целувка и прегръдка с поглед.

# 82
Марта, много си му насъбрала на Санджар, ако ти падне в ръцете, ще отнесе някой шамар😉 😂На него ли, на сценаристите ли, не съм сигурна 🙄🙂 Шегувам се, да не се обидиш ✌️

Аз те разбирам, фактите са такива обаче съм му служебен защитник на Ефето и като такъв си изпълнявам задълженията, и то с кеф 😎 💪😁

Последна редакция: сб, 08 фев 2020, 17:03 от araselia

# 83
Марта ,много ти са СВЕЖИ разсъжденията , по -точно не може и да е . И аз съм в недоумение от поведението , претенциите , желанията на Санджар .....
Той за себе си не е наясно какво иска , а ако знае , не знае как да го постигне .И за неговото безсилие  е виновна Наре . Всички разбираме болката му ,но само той, сам може и трябва да се излекува .

# 84
  • Пловдив

Пише, че е от сета днес.
Като гледам - дървото, колата на Санджар, видяхме и снимка на Санджар до дървото...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1226166295290351617

Преди малко:
Ще успее ли Наре, жертвайки себе си, да спаси своите близки?

# 85
Марта, много си му насъбрала на Санджар, ако ти падне в ръцете, ще отнесе някой шамар😉 😂На него ли, на сценаристите ли, не съм сигурна 🙄🙂 Шегувам се, да не се обидиш ✌️

Радвам се, че го правиш с удоволствие.
Аз за себе си съм решила, че "зная"  какъв ще е краят на тази история.
Край който неминуемо ще ме разстрои, затова и не искам да се надявам прекалено много за някаква кардинална промяна у Санджар.
Два пъти той казва нещо в един и същи смисъл - ако повярва на цялата история с Наре, няма да даде на Акън да живее, а също и на себе си.
Както и в настоящето - ако повярва, то тя ще го убие. Мисля, че една емоционална смърт е доста голямо наказание. И тя ще дойде от него самия - просто никога няма да приеме да бъде човекът , причинил толкова болка на жената която е обичал.
За себе си  "видях" края на историята - Санджар горе на скалата. Ако Наре го спаси чрез опрощение - сигурно най-много ще се радвам аз.

Всички разбираме болката му ,но само той, сам може и трябва да се излекува .
Лошото е, че на този етап той все още не осъзнава че е болен.
Не е разбрал, че Наре не го е предавала никога. Би трябвало да разбере сам какво действително се е случило преди 9 години. Да събере всичките "приказки" които сподели с Гедиз и да извади от тях само фактите, без художествените измислици прибавени от всеки разказвач.
Каврук - че Наре е полетяла в пропастта.
/Търсил я, но не я намерил - да си отговори на въпроса защо?/
Или Каврук е съчинил поемата за пъстрата птичка т.е. излъгал  или някой вече е прибрал ранената Наре.
Акън - че Наре е заминала на почивка. После, че се забавлява в Швейцария - срещу думите на самата Наре, че е била потрошена, че се е лекувала, че е била в психиатрия, износила и родила дете - сама!
Вече има пари - да провери фактите. Ако поиска естествено.
Върза се на един телефонен разговор.
Толкова ли сляпо повярва на едно изречение - Ами да съпостави времето.
Интересно как се е сетил да прехвърли 9 милиона на Акън, а дори и сега не се сеща да провери къде  и с кого е била действително Наре с новородено бебе.

Показват го като умен мъж - даде възможност на майка си сама да се издаде. Той не я обвини в нищо.
Ами нека да си покаже уменията и спрямо Наре. Но тя за него по презумпция  лъже и е виновна.

Аз те разбирам, фактите са такива обаче съм му служебен защитник на Ефето и като такъв си изпълнявам задълженията, и то с кеф 😎 💪😁

Сега ще компенсира миналото ли? Чак до Испания ще отиде да я търси - всъщност да прибере най-вероятно Мелек.
Ако отива само поради това - ще му трябват още служебни защитници...  Араселия Two Hearts събирай направо бойна група.

П.П. Момичета Two Hearts спирам за днес с досадните си песимистични разсъждания. Давам ви почивка...

# 86
Ураз с фенки 🙂

# 87
  • Пловдив

И аз така се почесвам, когато се чудя...

# 88
  • Стара Загора

И аз така се почесвам, когато се чудя...
Мариана,и аз се чудя!

# 89
  • Пловдив

Защо всички се обръщат първо към Санджар - що полицаят не каза: г-н Гедиз, началника ви вика...
Това между другото, но тук се смях с намека на Гедиз: Колко бързо разбраха...

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1226200267869294592

Преди малко написаха:
Санджар полудява, когато научава, че Наре му отнема Мелек!

Общи условия

Активация на акаунт